איך מוצאים נקודות טובות בחדר?

shirlykr

New member
איך מוצאים נקודות טובות בחדר?

בהשראת משנתו של דון חואן...

undersun

New member
מחפשים

פשוט תעברי בין הנקודות ותראי איפה הכי נוח לך, המקום שהיה הכי נוח לקרלוס זה המקום שבו הוא נרדם. בהצלחהההה

shirlykr

New member
החיפוש האינטואטיבי לא הועיל..

נראה לי שהוא היה מושפע ממיקום רהיטי החדר ולא ממערבולות של אנרגיה..

o fri

New member
להרגשתי

כל דבר בחלל אכן משפיע עליו ועליך. רהיטים בחדר או כל דבר אחר שנמצא בו משנה את התחושה שלך. להרגשתי טכניקות ושיטות מסבכות דבר מאוד פשוט. להרגיש. כמו כשאת נכנסת לבית של מישהו ומרגישה... ולפני שאת בכלל חושבת את כבר יושבת או עומדת במקום מסוים.

shirlykr

New member
אני מרגישה שהתחושה מושפעת מהרצון

הרצון מוליך אותנו לבחור בנקודות שנותנות לנו שליטה, כביכול נקודות שבהן יש ראות על כל החדר...האם זו השפעה מועילה? *בהנחה שהרצון שלנו הוא מפגש של חיקויים נורמטיביים

fire snake

New member
נדמה לי שאת צריכה לשנות משהו

במיקום של הרהיטים - ואז לא תתקשי למצוא את הנקודה.

Lora d

New member
אנשים פה טובים בדיבורים ../images/Emo2.gif

אבל שמישהו שואל שאלה פרקטית, דממת אלחוט,

TheGreatNut

New member
אני מכיר מעט מהאנשים שכותבים פה.

ואני יכול להבטיח לך שאלו שאני מכיר טובים לפחות במספר דברים נוספים. טובים אפילו ברמה שלא ניתן לראות כמעט בשום מקום בעולם, ואני לא אומר את זה סתם.

נ ו ל י ה

New member
לא תמיד יש חשק לכתוב תשובה לשאלה.

שהתשובה עליה נמצאת בספרים של קרלוס, וכל מה שיש לעשות, זה רק לקרוא את הספרים. עכשיו; לפי השאלה שלה, הבנתי שהיא קראה כבר את הספרים, והשאלה היא מעט מיותרת.

נ ו ל י ה

New member
תשובה לשאלה של שירלי....

לפני הכל, את צריכה להיות על קרקע גלויה על מנת לנסות למצוא נקודות.(לא לשכוח שריצפת החדר של דון חואן היתה אדמה לא מרוצפת) ב. לא בכל מקום ישנן נקודות כאלה, לפי הבנתי מספריו של קרלוס, רק אזורים שהיו בהן רעידות אדמה חזקות, או התפרצויות של הרי געש, יש בהן שפע של נקודות. מאחר והארץ שלנו (בהנחה שאת גרה בארץ) הייתה משופעת בעבר ברעידות אדמה חזקות, ובהתפרצויות וולקניות, סביר להניח שיש פה מלא נקודות. למי שגר במרכז הארץ, יהיה קצת יותר קשה למצוא נקודות. בצפון ובדרום הארץ היו התפרצויות וולקניות יותר מאשר מרכז הארץ. בדרום הארץ היו הרבה יותר רעידות אדמה מאשר בשאר חלקי הארץ. ג. יש לעשות זאת בחושך.( כמה שיותר חשוך, ככה יותר קל לראות את הצבעים של הנקודות) בספר של קרלוס יש את כל ההסבר והטכניקה הדרושה, ואני בטוח שההסברים של קרלוס הם עדיפים על ההסברים שלי. בתקווה, שהתשובה שלי היתה מספקת.

shirlykr

New member
תודה על תשובתך

האם אפשר להבחין בצבען של נקודות טובות אם עדיין לא הבחנתי בנקודות מאסף?

saibot

New member
או שפשוט..

או שפשוט תנסי לעצור לרגע, להתרכז. תעצמי עיניים. בדימיון תראי את עצמך בכל מיני מקומות שאליהם את חושבת (את יכולה גם להזיז דברים בדימיון,). תחוי את ההרגשה. המקום שירגיש לך הכי טוב, הוא המקום. בהצלחה!

Lora d

New member
ובכן

אפשר למצוא נקודות בכל מקום, לא משנה ממה הקרקע עשוייה ואין שום קשר לרעידות אדמה, זה יפה שאנשים שרק קראו ספרים ממליצים בלי לנסות קודם, אבל זה לא ממש מועיל. הנה שתי דרכים - 1. תצליבי את העיניים, תתמקדי במה שביניהם, אם משהו קורה הוא קורה שם. זה לא ממש נוח ולוקח זמן להתרגל, אם תצליחי תראי את המקום. 2. תני לגוף שלך להוביל אותך לנקודה, דרך הכוונה, בהתחלה השכל שלך יביא אותך לנקודות, שבי שם קצת, תראי מה את מרגישה, אחר כמה זמן וכמה נקודות הוא יתעייף, ואז שתהי בנקודה המתאימה ויש יותר מאחת כזו בדרך כלל בחדר (גם בקומה 900 למי שיש בעיה עם הגובה), את תרגישי משהו אחר. אל תשאלי מה כי את זה תצטרכי למצוא לבד כדי שיהיה שלך, לכל המגיבים - תנסו לפחות שבועיים לפני שתביעו דעה על איך המילים נשמעות או לא נשמעות לכם.

נ ו ל י ה

New member
רק שתדעי לך.....

שאני גר בקומה שניה, וכבר מחפש 8 שנים ולא מצאתי שום נקודה אצלי בבית(בכל החדרים) ובחיפוש שערכתי אצל קרובי משפחה שגרים בערד, כן מצאתי בחצר נקודה. ב. הנקודות האלה, הן פרצות בקליפה המאירה של אמא אדמה, והן נובעות בגלל שינויים גאולוגיים בקליפת כדור הארץ, על כן נמצאות הפרצות האלה באזורים בעלי עבר גיאולוגי עשיר בהתרפציות וולקניות וברעידות אדמה יותר מאשר באזורים אחרים. ג. אם הנקודות היו מפוזרות בכל מקום כמו שאת אומרת, אז היה אפשר לגלות אותם בכל מקום, ולא כך המצב. אני חיפשתי נקודות בהרבה מקומות, וחוץ מהנקודה בערד לא מצאתי נקודה אחרת. ד. יכול גם להיות שאת מתכוונת לנקודות מסוג אחר, ולא לנקודות שקרלוס מזכיר בספריו, ואת זה את צריכה לברר עם עצמך.

למעלה