איך מוצאים נקודות טובות בחדר?

אז כך

תפני לך רחבה במבנה שאת נמצאת בו עכשוו לפחות ארבע מטר מרובע לא העצם תשתמשי בחדר כמות שהוא תבחרי לך תנוחה ( אבל לא מביכה)ותתחילי לנוע במרחבי החדר הכוון הראשון אמור להיות דרומה אבל בגלל שיש לך רחם אז את יכולה לבחור בין דרום .לדרום דרום מערב ממש קשה לי כל הגוף שלי רועד כשאני כותבת את מה שאני כותבת

כל כולי מחשבה ופחד מהמומחים

של הפורום אחד כותב מה עם המומחים השני כותב שאנחנו רדודים ומתלהבים והשלישי כותב שהאנשים בפורום יודעם לדבר ולא יודעים לעשות אז הפחד מתעורר והגוף רועד ויכול להיות שהתרגיל שאני כותבת לא יעבוד? אז מה ? אני הראה מטומטמת בעיני חברי הפורום? את מבינה את החששות שלי אני רוצה להנהיג את הפורום האיזה שהוא שלב בחיים ואולי גם למצוא איזה זיון מעניין את חושבת שאני מתאימה לנהל את הפורום?

בחזרה לנקודה...

יש נקודה שמצאתי שעושה לי זרמים עדינים בגוף.. כמו חשמל כזה וזה די נעים.. נראה לך שאני בכיוון אולי אני מדיימנת

לא יודעת דון חואן אמר שצריך להשתמש

בעניים למצוא את הנקודה ואני לא גמישה כל כך אז אני משתמשת באצבעות ואת? את משתמשת בעניים?

איזה קטע גם אני ניסיתי בידיים

נראה לי שאני יותר טיפוס של מגע. אני מנסה להזיז את היד לכל מיני מקומות ולראות איך הגוף שלי מגיב לשינויים

פעם לפני לא הרבה זמן

נתקעתי במעלית בקומה שבעים(לא בארץ) והיה לי זמן אז חפשתי את הנקודה וגם מצאתי אז זה לא אומר שאם את לא על אמא אדמה אז אין אפשרות למצוא נקודות טובות

טוב את לא עוזרת לי מאוד

אני אמשיך נראה לי שימצאתי מקום רגיש וטוב. אני רוצה להמשיך ולבדוק אותו לעומק. את יוצאת למסיבה היום?

nivinivini

New member
וואו, איזה בחורות מגניבות...

נראה לי מגניבות מדי בשביל הפורום הזה, למען האמת. אתן כאלה קרועות בראש, וגם הולכות למסיבות...וואו שיגעון.
. גם הולכות למסיבות וגם מדברות על הפתחים הקוסמיים שלכן בחופשיות...וואו. ממש ניצה מיצי ושולה ציצי. רק תיזהרו מנחשים בדרך, טוב?

nivinivini

New member
sockpuppets ו-suckpuppets לסירוגין

נכון בנות? כבר ראיתי מופע שלכן. אבל שיהיה לכן הרבה לבריאות.

למעלה