איך מוצאים נקודות טובות בחדר?

Lora d

New member
אותן נקודות בדיוק

אם תשנה את מערכת האמונה שלך תוכל להבין שזה לא רק "פרצות בקליפה של אמא אדמה" (אמא של מי דרך אגב - שלך?) היקום עשוי מחוטים של אנרגיה, יש מפגשים, צמתים שבהם האנרגיה מתנהגת בצורה שונה, לדוגמא האצה של מצבים - בהתאם לכוונה שלך אתה יכול למצוא בקלות את הנקודות האלו לשבת בהן ולהיעזר באנרגיה ששם לדברים שונים. צא המתפיסה של גובה, זמן, מרחב... הכל אנרגיה. נשיקות

נ ו ל י ה

New member
ח ח ח

על איזה נקודות את מדברת בדיוק, ומאיזה תאוריה את שולפת את ה- **(היקום עשוי מחוטים של אנרגיה, יש מפגשים, צמתים שבהם האנרגיה מתנהגת בצורה שונה, לדוגמא האצה של מצבים)**? ? ?

shirlykr

New member
עקב ההצלבה

יישמתי את מה שכתבת פלוס נשימות "למחיקת רגעי השקר" (טאישה אבלאר) זה יצר בי תחושת פחד שגרמה למצוא נקודת מבטחים..זה הועיל..תודה על הכיוון..

white crane

New member
אפשר להתחיל ...

במציאת הכיוון הנכון לך. לנסות לבדוק איפה באופן טבעי נוח לך לשבת בתוך החלל. ואכח לבדוק לאיזה כיוון פונות פנייך כשאת יושבת במקום זה. לכל אחד יש את הכיוון שנכון לו, מאחר וכל כיוון - מזרח, דרום, מערב וצפון הוא בעל השפעה אנרגטית אחרת. במקביל לבדוק את הנקודה שהכי כיף לך לשבת. הכי נוח לך לשבת, את מרגישה הכי בשקט ובנינוחות וערנות בנקודה זו. אני לא רוצה להכנס לדיון על מקומות של עוצמה, או על צמתי אנרגיה. ... אבל מהניסיון שלי, אני יודע בברור למשל שיש כיוון שאני תמיד פונה אליו, גם בחלל חדש באופון לא מודע, וזה הכיוון שנכון לי. ומניסיוני בכל חלל שאני נמצא בו תהיה את הנקודה הכי "עוצמיתית" בשבילי, שבה אוכל להשיג, ריכוז שקט, ערנות וכו'... בהצלחה וכל טוב עגור לבן

white crane

New member
לגבי חיפוש אינטואיטיבי

אם יש לך כלי טוב יותר מאיטואיציה נהדר. אם לא, כנסי לחדר עמדי במרכז שלו, עצמי עניים, ככי כמה נשימות ארוכות, תביאי את עצמך למיקום של ערנות והקשבה, תפקחי את העניים, ותסתובבי בחדר תתישבי במקום אחד, תבדקי אם נוח לך. אם לא האם היית משנה את מיקום הריהוט בדרך זו או אחרת האם זה ישפר את התחושה וכו... אולי בכלל צריך להזיז חלק מהרהיטים, האם את מיקמת את הרהיטים? האם יש לך מקום קבוע שאת רגילה לשבת בו, נסי לשחזר איזו תחושה מתעוררת בך כשאת מתישבת במקום הזה, האם זו תחשוה שאת רוצה לשמר או תחשוה של אי נוחות... להגיד לך הפינה הדרום מזרחית, זה לא תשובה יעילה, כי לכל אחד יש את הנקודה והכיוון שנכונים לו. ואני חושב שיותר מאינטואיציה צריך להשקיע בהקשבה. איפה נוח, נעים שקט מרוכז ואיפה לא. בדכ הגוף מגיב באופן טבעי אם נותנים לו. בהצלחה עגור לבן :)

shirlykr

New member
התמקדות ברהיטים

גורמת לי להרגיש שאני רוצה להתפטר מהכול,מה אתה חושב על מינמליסטיות?

לא הבנתי איך מוצאים את הנקודה?

אני מחפשת אותה כבר יותר משבוייעם ללא הצלחה. אני ממאאאאאאוווווד רוצה למצוא אותה. יש הצעות?

גם אני לא אבל

לא זוכרת קראתי איזה קריאה למומחי הפורום לענות על שאלה והשאלה שלך מצריכה מומחים רגע רגע אולי בכלל זה היה לעג לממחיות שאנשים מפגינים בפורום? ואולי זה הלקאה עצמית מהתת מודע ?

טוב אני מנחשת שאנו מתכוונות לאותה

נקודה אז כך יש שלוש נקודות עקריות .כל אחת יכולה להחשב כנקודה הטובה .כל הנקודות בהשג יד אחת מהשניה. השאלה העקרית שצריכה להשאל היא מיקומך ביחס לאמא האדמה

למעלה