איך מתחילים עם בחור/ה?

spaysi8

New member
איך מתחילים עם בחור/ה?

אתמול הייתי בפאב,
והיו הרבה מאוד בחורות יפות. (ובחורים :p)
ישבתי עם חברה, ידיד וחבר שלו.
החבר של הידיד לא נראה טוב,
ובכל זאת השיג 2 מספרים באותו הלילה.

השאלה היא,
איך אתם מתחילים עם מישהו בפאב? או בכל מקום אחר?
תמיד חשבתי שאם הייתי גבר הייתי מפחדת משלילה,
אני גם יודעת שאחד המספרים שהגבר ההוא קיבל היה מאי נעימות כי הוא שאל מול כולם, ולא היה נעים לה להגיד לא.
האם אתם גם עושים דבר כזה? סוגשל לחץ חברתי או להביך?

אני גם בתור בחורה מרגישה יותר קל להתחיל עם גברים כי אוטומטית פחות מסננים
(נתקלתי ביותר בנים שיצאו עם בחורה "בינונית" מאשר בנות שיצאו עם בחור "בינוני" בעינהם).
ובכל מקרה אני לא בחורה ביישנית ואני נגשת ישר ולעניין,
אבל תמיד מביך אותי לראות מישהו אחר מתחיל עם בחורה, ואני תמיד מפחדת לשמוע את השלילה.

אז.. ספרו, שתפו..

"השיג 2 מספרים באותו הלילה?"

סתם, אין לי הרבה מה להגיד. אני לא אוהבת פאבים ולא בקטע של להתחיל עם אנשים רק על סמך מראה. מראה + אינטראקציה מסויימת זה דבר אחר.

dori78

New member
לא הבנתי את עניין הפחד.

מה כבר יכול לקרות אם יגידו לך לא?
המשמעות היחידה שיש ל"לא", היא "תודה רבה, זה מחמיא לי שאת/ה מתעניין/ת, אבל זה לא הדדי."

על סמך מה אפשר להתעניין במישהו בפאב? רק על סמך צורתו החיצונית וגם זה - לא ממש מייצג.
כלומר, ה"לא" הוא בעצם "אני לא נמשך אליך חיצונית". לא כי אתה מכוער/אידיוט/משעמם באופן חותך, אלא כי אתה לא הטעם שלי, זה הכל. מה כל כך מפחיד בזה?

לטעמי, כשרובנו שומעים "לא", אנחנו מיד משייכים את זה לכל הדברים השליליים שאנחנו חושבים על עצמנו.
כדי להשתחרר מהפחד, אנחנו צריכים להתאמן בלנתק את הקשר הזה.
האדם שאליו פנינו לא מכיר אותנו, התאורה בפאב לא משהו ככה שגם ההתרשמות מהחיצוניות מוטלת בספק.

מעולם לא ביקשתי/נתתי מס' טלפון סתם כך, תמיד היתה שיחה מקדימה.
אחרי שהתרשמתי קצת מהאיש עצמו, לא רק מצורתו - אני מרגישה יותר בנוח לבקש/לתת טלפון, על מנת להמשיך את הקשר שכבר נוצר. אני לא מכירה הרבה בחורות נורמליות שיענו בחיוב למישהו שמבקש מס' טלפון בלי לדבר בכלל לפני. מצד שני, רוב הבחורות שאני מכירה לא בעד סטוצים, ככה שזה די הגיוני שאני לא מכירה כאלה, זה לא אומר שהן לא קיימות.

גשו ותתחילו שיחה, תראו לאן נושבת הרוח. יכול להיות שתגלו שהבחורה היא כוסית על, אבל חתיכת נעל עם אינטליגנציה של חיפושית זבל. יכול להיות שזה יתאים לכם, יכול להיות שלא. אם לא תנסו - לא תדעו אף פעם. על מה מדברים? על מה שעולה בראש באותו רגע, כל עוד זה נושא מספיק רחב כדי שיהיה ברור שאפשר לפתח שיחה. ערפדים/סרטי שואה/אוסף הזבובים שלכם =
. לא כי זה לא לגיטימי או מעניין, אלא כי לדבר על נושא איזוטרי (אלא אם כן זה בכנס נושא) כשמתחילים עם מישהו זה מתכון לצרות. איזה מגניב אם יאיר לפיד יוריד את מחירי הבירה/אחלה מוזיקה יש פה/האובך הנוראי שהיה בבוקר =
, לא כי אלה נושאים מעניינים המיוחד, אלא כי יש יותר סיכוי שיש לבחור/ה דעה בעניין, ככה שאפשר להתחיל שיחה ולזרום אח"כ לנושאים אחרים.

dori78

New member
ועוד משהו קטן בקשר ל"השיג 2 מספרים"

את יודעת מה יקרה אחרי הפעם הראשונה שהוא ינסה ליצור קשר עם הבחורה שנתנה את הטלפון מתוך חוסר נעימות?
היא תשמור אותו תחת הכינוי "לא לענות".
פאתטי.

dori78

New member
לפחות תסביר ...

מי שמסתפק ב"להוציא" מספרי טלפון מבחורות, גם בצורה לא נעימה, למרות שהוא יודע שזה מה שיקרה - פאתטי.
אגב, גם בחורה ש"נכנעת" לאי הנעימות ונותנת מספר רק כדי לסנן אח"כ - פאתטית.

עכשיו תסביר מה לא בסדר בעיניך, אתה לא מאלה שבאו לפה רק כדי לפסול אחרים.

"מה כבר יכול לקרות אם יגידו לך לא?"

זו הסיבה הכי גדולה שגברים לא מתחילים עם נשים.
אצל גברים יש לזה גם סיבות היסטוריות (לפי תאוריות מחקר של פסיכולוגים/סוציולוגים/אנתרופולוגים), ואני אסביר אותן - אבל אני אומר מראש שזה חפירה, אז תדלגי אם משעמם אותך

בעבר, בני האדם חיו בשבטים קטנים, כאשר היה מנהיג (alpha male), שהיה משיג את הבחורות היפות ביותר. אם גבר אחר היה מתחיל עם מישהי מהשבט, הוא היה מסתכן ב-2 דברים:
1. היא שייכת למנהיג או לאחד מחבריו הקרובים, ואז אם היא תספר לו יש סבירות גבוהה שהוא יהרוג אותו, או ינדה אותו מהשבט, מה שבעבר היה סכנת חיים או סכנת איבוד אפשרויות הרבייה.
2. היא תספר לכל חברותיה בשבט, ואז הוא לא יוכל להיות עם אף אחת בשבט, ויכולות הרבייה שלו פחות או יותר נעלמות.

כיום אין לזה משמעות, אבל הפחד הזה מלגשת לבחורה תבוע בתוכינו, והוא לא קשור לביטחון עצמי, הפחד הזה לא נעלם.. פשוט לומדים לגשת לפני שהוא משתלט עלינו. שום כמות של רציונל לא תשנה את זה, בדיוק כמו שאי אפשר לרפא דיכאון ע"י היגיון.

אני גם רוצה להוסיף שכאישה, קל יותר להגיד כאלו דברים, אבל עד כמה נשים כאן בפורום מתחילות עם גברים בכלל ? ואם כן, כמה דחיות הן קיבלו ? אצל גברים ממוצעים ביישנים, הרוב יהיו דחיות..
אז זה קל מאוד לדבר, קשה יותר לעשות

כשאני אומר דחיה, אני כולל בחורה ששמה את המספר

של הבחור תחת "לא לענות", או כל שטות מתוחכמת אחרת שיש לבנות בימינו

dori78

New member
חפירות לא מפחידות אותי

אני מבינה מה אתה אומר על השאריות הפרה-היסטוריות של תרבות השבט המונהג ע"י זכר אלפא.
אני גם מסכימה איתך שהיום זה כבר ממש לא רלוונטי.
אני חושבת שהפחד הטבוע הוא לא מאובדן יכולת רביה, אלא מ"ביטול" שלך כגבר (או אשה, תלוי מי מקבל את הסירוב).
מה שאני אומרת, זה שאם אתה מבטל את הקשר שבין הגדרת הגבריות/נשיות לבין הדחיה שקיבלת - הרבה יותר קל להתמודד עם זה. אנחנו (טוב, רובנו
) אנשים בוגרים, שיודעים להתמודד עם אכזבות קטנות. זאת עוד אכזבה קטנה לאוסף.

רק למען הסר ספק - יצא לי להתחיל עם בנים לא פעם ולא פעמיים, אאל"ט גם כתבתי על זה פה. ברוב המקרים סירבו לי, כי אני נמשכת לגברים שנראים צעירים, בד"כ כאלה שלא מרגישים טוב עם המראה שלהם (מרגישים "ילדים") ומעדיפים להיות אלה שמתחילים כדי לחזק את תחושת הגבריות... |
|
אז קל לי לדבר, נכון - כי אני מדברת מניסיון

כמו שעומדים על גשר גבוה עם פחד גבהים

צריך לחצות אותו בכוח, לפני שהפחד משתלט
הפחד לא יעלם, לא משנה כמה תספרי לעצמך סיפורים שהכל בסדר ושזה לא אומר כלום, זה פשוט ככה עובד במוח של גברים

"ביטול" שלי כגבר (הרגשת סירוס) זו הסיבה הרציונלית שבגללה אני מפחד לעשות את זה, זו לא הסיבה הפרמיטיבית שדיברתי עליה קודם, וחשוב לעשות את ההפרדה, כי אלו שתי תחושות נפרדות

אני נראה צעיר לגילי ותמיד התעצבנתי על זה, אז אני מתאים, חבל רק שאני בן 26

Nurikabe

New member
לדעתי אתם סתם חופרים

ומנסים למצוא כל מיני סיבות מוזרות.
זה לא פחד מאובדן גבריות או פחד מאובדן יכולת התרבות בשבט קטן שאין לאף אחד מושג איך הוא נראה.
זה סך הכל פחד מפדיחות, אנשים מפחדים מפדיחות גם כשביכול אין לזה סיבה הגיונית. וגם אנשים עם ביטחון עצמי מפחדים מפדיחות.

זה לא פחד מפדיחות

אני יודע מה אני מרגיש, ואני יודע איך אני מרגיש כשאני מפחד מפדיחות..
תודה שאת מנתחת מה שאנחנו מרגישים בשבילינו, וקובעת שאנחנו חופרים, הועלת.

Nurikabe

New member
אז רק לך מותר לקבוע לכולם

איך הם מרגישים?
סליחה, לא ידעתי.

כמו כל אחד כאן, אני אמרתי את דעתי

בעיקר על המקור של ההרגשה שאני עצמי חווה. את לא גבר, לכן את אפילו לא מדברת על עצמך, את מדברת על מה שאני מרגיש, וסתם כדי לעצבן אומרת שאנחנו חופרים כי לא בא לך לקרוא, אז אל תקראי..

Nurikabe

New member
גם אני אמרתי את דעתי.

למה רק לך מותר? ‏
ואתה לא מדבר על עצמך, אתה מדבר על כל הגברים. אני כתבתי על כל האנשים. אבל כנראה שרק לך מותר. כי ‏כשאני עושה את זה זה לקבוע לאחרים מה הם מרגישים, אני לא מועילה וכו'.‏
ולמה קבעת שלא קראתי, ושאין לי כוח לקרוא ? (כי לך מותר לקבוע לאחרים?).
דווקא קראתי, וכתבתי שאתה חופר כי לדעתי אתה מסבך, ומוצא סיבות מוזרות, מסובכות ופרה ‏היסטרויות למשהו שנראה לי די פשוט ומובן מאליו ולא דורש הסברים כאלו.‏

GalaxyVoice

New member
אין שום דבר נוראי ב- "לא"

נגיד יש לי חבר שהבנאדם מתחיל כמעט עם כל אחת ולרוב מקבל לא. זה לא מפריע לו, לא מעניין אותו והוא אפילו לא מתשהה שנייה לחשוב על זה אלא פשוט ממשיך הלאה.
במידה מסויימת הייתי רוצה להיות כמוהו , אבל הבנאדם הזה הוא cock blocker מהחלל החיצון ...
מזכיר לי שפעם יצאתי איתו וכמה חברים לפאב ושם התחלנו שיחה עם חבורה של בנות שהתיישבו לידנו. ה- cockblocker התחיל עם כולן עד לרמה שהן נעלמו כי לא היה להן נעים כבר לשבת לידו ...
מזה למדתי שבטחון עצמי ועור עבה זה אחלה , אבל צריך גם פאקינג טאקט

למעלה