איך מתחילים עם בחור/ה?

askimosi

New member
לא לקחתי אישית,מה שכן....

הכללות וחוסר טאקט מעצבן אותי ברמות.זה ישמע מתסכל אבל לצערי כמעט בכול פינה במדינה שלנו יש חסרי טאקט בשפע כמעט ולא נשארו אנשים "נורמלים" או שנהיה מהם פחות כול שנה(בטח עוזבים לחו"ל).אז אוקיי למדתי להיות לבד וזה דווקא לא כזה נורא ולא בודד לי, מה שכן לפעמים כשיש צורך לשפוך ולחלוק משהו אז כן אין עם מי וזה כן מפריע.אני לא סיכוזאיד וכן יש לי רצון להכיר הבעייה שעד היום נתקלתי בטיפוסים שציינתי או חסרי טאקט או עם אינטלגנציה ריגשית בריצפה.גם אני ארשם לכמה חוגים אוליי שם אמצא אנשים הגונים.

במיוחד עכשיו כשאני לא עובד, אם כי לאחר 3 חודשים בבית וסיפור לא פשוט עם מקום העבודה האחרון שכלל עורכי דין וכמה לילות לבנים, מתחיל לעבוד אחריי החג עם תנאים טובים פי אלף

askimosi

New member
גם אצלי המצב דומה....

פעם כשיצא לי לגשת לבחורה באיזו מסיבה שאירגנו לרווקים\ות....אז הרגשתי "מחסום" שמתי לב שאני חושב לאט ולא מצאתי מה להגיד חוץ משניי משפטים.

dawadi

New member
לבטח יש מאות דרכים

לפתח אינטראקציה ראשונית.
בחוויות שלי, אני מעדיף ללכת למקומות שיש בהן מוזיקה שמתאימה למקצב שלי. כך, כשאני רוקד אני מבחין בנשים שגם קשר העין שלי איתן וגם קשר המוזיקה שלי איתן מתאים. בדרך כלל אני אגש קודם לעניין הריקוד יחד ולאחר שזה נענה (אם), נוצר קשר טוב להתחיל שיחה ולהמשיך משם. לדעתי מוזיקה שמחברת אנשים עושה פלאים. כמו שפחות או יותר נאמר בכלל, לא משנה באיזו דרך בוחרים, כדאי שיהיה קליל, נעים ואם זה לא מתאים, להמשיך הלאה ולא להידבק לסיטואציה שהיא ספק כן או לא נעימה.

Berethor

New member
מי שרוצה יכול לראות את כולו

אבל זה קישור ישיר לקטע שמתאים.

זה אחר

New member
דיון מעניין.... וחשוב.

אני אשמע אולי כמו ורדה רזיאל ז'קונט (אם משהו מכאן שומע לתוכנית שלה) אבל אפשר (גם) להוריד/להפחית את רמת החרדה או הלחץ בעזרת כדורי הרגעה.
לא שאני חושב על זה כפיתרון אידאלי אבל זו גם אופציה קיימת.

האם יש מישהו שאי פעם נטל תרופות כאלה וזה עשה את זה קצת יותר נסבל? אני שואל כי אני בעצמי חרד להתחיל.... (ברמה של לא יכול להתחיל).
ולא, אני לא חושב שאם זה עבד, אז יאללה, לכל פגישה מעכשיו (שאני יודע שהיא מכוונת למטרת "להתחיל עם משהו") אני מצטייד עם כדורים, אלא סתם לעוד דבר שיכול לעזור.
כי אם לא אתחיל - איך אמצא?!
מה אתם חושבים...??

חג שמח! :)

אלכוהול

גם מוריד הרבה מהעכבות
אבל למי שקשה כשהוא פיכח לפתח שיחה, כנראה שיהיה עוד יותר קשה כשהוא מעט שתוי.. או שאולי זה רק אני

iba90

New member
לדעתי הענייה....

לשרשור הזה פה אין מקום...הפורום הוא פורום של חסרי ניסיון...לבוא ולשאול אותנו איך אנחנו מתחילים עם בחורה כשהבעיה שלנו היא איך להיות בטוחים בעצמנו בשביל להתחיל עם בחורה (או גבר כי יש פה גם נשים בפורום)...זה קצת לא מתאים לכאן אלא לפורום הכרויות.

איך תקבל ניסיון

בלי שתדע איך להתחיל עם בחורה, או לפחות לקבל עצות איך לפחד פחות ?
לי לפחות זה נשמע יותר רלוונטי מהרבה שרשורים אחרים שמתמקדים בלהנציח את המצב, במקום לשנות אותו

iba90

New member
דעתי הענייה...

הייתי מקבל את השרשור הזה אם הוא היה עוסק ב"איך לא לפחד להתחיל עם בחורה"

dori78

New member
בלי ששמת לב

זה בדיוק מה שהוא הפך להיות, ככה שכנראה שהדברים קורים מעצמם

זה שמישהו חסר ניסיון זוגי או בעל ניסיון מועט, לא אומר שהוא חסר ניסיון בלהתחיל.
זה רק אומר שברוב הפעמים זה לא הצליח.
אולי אם אנשים ישתפו בחוויה הפרטית שלהם, תתגבש פה איזו מסקנה מתוך אלימינציה של מה שלא עובד...

למעלה