איך מתחילים קשר עם בת זוג ?

עוז 2002

New member
ברצון! ../images/Emo24.gif

אני אשמח לרקוד איתך. מכיוון שאת צפונית, אולי ניפגש בכרמיאל?? תשאירי טלפון במסר אישי ואפתיע אותך...

opel33

New member
תגובה לביי

אני באופן אישי מציעה לגברים שבטיפולי לגשש לפני הביצוע. למשל אפשר לחולל לפניה בטרם מדברים. בכל אופן בי או ביי אתה בטח מעניין מאוד כי אני אוהבת גברים שהם הצל של אחרים ולא מדברים בשם עצמם.

עוז 2002

New member
יש דברים שלא משאירים אותי אדיש..../images/Emo46.gif

אופל, איזה מחול לחולל? מחול האוהבים? אולי כדאי לצרף דרבוקה וחליל? יש כאן קצת בעיה, כי אם היא תגיד לא נצטרך להתחיל מחול חדש במקום אחר ואז כבר ייגמרו ריקודי זוגות!!! ולמה את מזלזלת בבי? היא כתבה בי ולא ביי. ובכרטיס שלה כתוב שהיא בחורה. אז למה את מתיחסת אליה כגבר? ואם היא תמכה בדעה שמישהו כתב היא כבר "צל של אחרים"? את עורכת דין ומייעצת לעניני משפחה? קשה לי להאמין...

לעוז2002

עוז אני מזמינה אותך לרקוד פנייתי: אשמח לרקוד איתך? שאלותיי : האם תרקוד איתי? מה תהיה תשובתך? - ביודעין שיש לך בת זוג קבועה ,בהנחה א. שאותי אתה לא מכיר וגם לא יודע כיצד אני רוקדת . בהנחה ב. שכן מכיר אותי ויודע כיצד אני רוקדת הנחה ב. מתפצלת לשניים 1. שלדעתך אני רוקדת נפלא 2. לא רוקדת טוב כל כך אבל כמובן אני זו שמעוניית לרקוד איתך ולכן הזמנתי אותך (אותו כנ"ל לגבי הבחור). מקווה שלא סיבכתי את שאלותיי . השאלה מופנית לכל אחד ואשמח לקבל תשובות גם מאחרים! מחכה לתשובה

עוז 2002

New member
בחורה גבר

קצפת, אם את יודעת שיש לי בת זוג קבועה והיא נמצאת, אז אין טעם להזמין אותי. ואם את לא יודעת, אז תזמיני, אבל תהיי מוכנה גם לקבל דחיה, ז"א לא להיפגע אם הבחור יסרב. אני יכול לענות לך תשובה מורכבת ומסובכת אבל אני בעד לפשט דברים. אם בחור מוצא חן בעינייך - הזמיני אותו. בלי להתפלסף. גם אם הוא לא ירקוד איתך, ייתכן וזו תהיה הזדמנות להכיר אדם מקסים. ואם לא - אז לא. אף אחד לא מת מזה... בהצלחה! עוז

עוז - תדליק נר ותרקוד מסביב

אני מציע לקרוא מה כתבה אופל האסטרולוגית. להליק נר בחדר השינה ולרקוד מסביבו - למה - תשאל אותה. מזלי - ני לא במזל אש

מעביר את הקטע

הקשר בין אסטרולוגיה לסקס וריקודו opel33 ו√ אפרופו מזלות טלה, קשת ואריה. אש בעבר הרחוק ובמסטיקת השבטים עוררה תמיד לתנועה במעגלים.אנשים רבים השתמשו בטקסיות עם לפידי אש כדי להשיג מטרות נעלות. מיותר לציין שתוך כדי הטקס השתמשו בריקוד ואפילו בסקס.במסגרת הדיונים שניהלתי הצעתי לזוגות נכשלים להדליק נר ולרקוד בחדר המיטות.האש היא לוהטת ביותר ויכולה לשרוף כשפוגעים בה, לכן צריך להיות שיתוף פעולה תמידי בין האוהבים במזלות האש

opel33

New member
לחבר של כולם-הבעת תודה

אני מלאת רגשות עזים, שהנה יש אדם מתוך מאגר הרוקדים שנוגע ללבו מעגל האש אפילו בתוך סביבה עמוסת גירויים.ללא ספק , אתה אדם אמיתי ועמוק, שרוצה להעביר לכולם את החום, ואפילו אם זה באמצעות נר. נכחתי פעם בהרקדה לאור נרות, וזו הייתה חוויה שמימית. מעגל האש תורם להרמוניה בזוגיות, ברחבת הריקודים ובעולם בכלל. לכן מומלץ לתת ידיים במעגל הרוקדים כדי להעביר את הניצוץ בין כולם.

MosheFromNY

New member
עוז ברצינות ככה מסרבים? ../images/Emo50.gif

איך אתה מעיז לסרב ????? כל כך נחמדה .... רקדנית נהדרת ... אם אתה באמת תפוס .. שלוף כרטיס ביקור ותזמין אותה לערב אחר . אני מבטיח לך שתקבל ציון גבוה .

עוז 2002

New member
צודק!!

מסכים בהחלט. גבר נבון וספונטני לא יפספס הזמנה כזו סתם כך, וכמו שאמרת יזמין אותה לערב אחר שכולו שלהם... בהנחה שהיא באמת קצפת ולא
...

opel33

New member
האדישות משתלמת

עורך דין חייב להיות אדיש גם במצבים מביכים. אני מוכרחה להודות שהובכתי, כי לא התייחסתי למינו של הדובר. דבר שצריך לשים אליו לב היטב במיוחד במשפחה. האדישות למינו של הדובר השתלמה, כי קיבלתי תגובה בעלת רגשות פועמים.בדבריך נשמע צליל זלזול חוזר.

בריזה - למדתי הרבה ממך

אני חושב שנגעת בבעיות בצורה מעמיקה. הרוקד הטירון , שבא לאולם הריקודים - מחפש דרכים למצוא את בת זוגו. והתלתל , מימין או משמאל , הוא משמעותי מאוד, לגבי אדם חרד . את צודקת שמקלחת והופעה אסתטית , היא מושכל ראשון בקשר בין בני אדם. ואני רואה בך דגם לרצונה של בת מבן זוגה. אבל יש גם אחרות. הייתי בארה"ב , כמדריך בקיטנה, והיו אתי עוד ישראלים. הופתעתי איך שהאידיאל של הבנות היו החנונים, והמהססים, והמאצ´ו הישראלי - לא עשה רושם. מענין לשמוע דעות של עוד חברות.

ועוד להבהרת הנושא

עוז כתב מנקודת ראות גברית. לפי תגובת החברות , הוא קלע בול, במערך יחסי האנוש בינו לבינה. אני חושב על הגיוון , ביחס הבנות לבנים הבאים לרקוד. האם - השויצר אשר רוקד , בכוונה ובהסתר, לפני הבת שהוא מעונין בא - משיג את מטרתו. לכל בת -בחורה ,יש גישה אחרת לחיים. בריזה - הכניסה אותנו לעולמה הפנימי , באומרה שהיא מעדיפה גבר -בן , נקי אסתטי,רוקד ומזיע, אבל שומר על הניקיון. ויפה היה לקרוא - כמה שמירת הניקיון - צריכה גם כן אסתטיות. מגבת בצד, בכל סבב לגשת להתנגב. ואפילו תוך כדי ריקוד, לבקש מבת הזוג - לגשת להתנגב או להחליף חולצה. דברים שלך בריזה - מעודדים מאוד את הגברים החרדים, ואשר אינם בטוחים ביחסיהם עם בנות. למשל, עוז - כשמו כן הוא. עושה עלי רושם, שאין לו בעיה בנידון. אני חושב על הטיפוסים המנוגדים לעוז. להם חשבתי לעזור - בדברים הכנים של הבנות . אני מקוה שהבהרתי את עצמי יותר טוב. קשה לי לדבר על הנושא הזה בחופשיות. יש לי מעצורים, בלתי רציונליים.

חבר

כשמישהו מזמין אותי לרקוד, יש מספר גורמים שמשפיעים על ההחלטה שלי, את חלקם כבר ציינתי. פעמים רבות אני לא יודעת כיצד הוא רוקד, ואז זה לא ישפיע על החלטתי (אם כי אני יודעת שיש בחורות שלא "לוקחות סיכון" ולא רוקדות עם מי שאינן יודעות איך הוא רוקד. כאמור - אני לא כזאת). אבל אם אני יודעת - זה ישפיע גם ישפיע. אם ראיתי אותו לפני כן, וגיליתי שהוא מתחיל ולא יודע את הריקודים - זה כמובן תלוי ביכולת הקליטה שלו, שגם אותה ניתן לראות לפי איך שהוא מעתיק את הצעדים לריקודים שאינו מכיר. אם אינ רואה שרגל ימין לא יודעת מה רגל שמאל עושה, זה כמובן מיד נקודה לרעתו, וסביר שאני אסרב להזמנתו. ואם ראיתי אותו לפני כן ואהבתי את איך שהוא רוקד - סביר מאוד שאענה להזמנתו. כך שאותו אחד שאתה מכנה "שויצר", שמתכנן להזמין אותי וכהכנה לכך "במקרה" רוקד לפניי - אם אהבתי את איך שהוא רוקד, זה בהחלט יכול לעזור לו. דרך אגב, זה עובד גם הפוך - גם הבחורות שלא נוהגות להזמין בחורים לרקוד - אם הן מעוניינות במישהו, פעמים רבות הן תדאגנה לרקוד לפניו, כדי שיראה מה הן יודעות ויתרשם, וכך מגדילות את הסיכוי שהוא יזמין אותן לרקוד.

דברי אלוהים חיים

יש לך קומון סנס, היגיון ישיר. זה נכון. אני מעונין למשוך לאולם הריקודים הרבה בחורים. לרוב, הם באים כדי לפגוש בת זוג. אבל הנסיבות של הלחץ החברתי שיש בהרקדות, נוטעות בהם אי בטחון. חשבתי, אם דרך הכתיבה שלנו ,נוכל לפתוח להם צוהר , לגבי הציפיות מהם בריקודים. הם יתעודדו, ויביאו עןד בנים לאולם. הצד האסתטי, הניקיון, מניעת הזיעה ועוד סממנים, של דחיה אישית -שהזכרת במכתבך, הם ציון דרך חשוב. אבל זיכרי, יש עוד בחורות, ברמה שונה של ידע, והן צריכות , אולי, גישה אחרת , של הבחורים. סיפרתי במכתבי -על ניסיוני בחו"ל. שם הבנות - הנערות, (מדריכות וחניכות) , שמו פס על החברה השויצרים. דוקא חיפשו את הנבכים, שנראו כהססנים. להפתעתי- בסוף הקיטנה , התברר שהם רקדנים נפלאים. עם וירטיאוזיות לא רגילה. והשתתפו במופע , בלהקת המחול - כאילו רקדו שנים. יש עוד משהו. הרקדנים הטובים מוקפים במעריצות. הסיכון באי הסכמתם לרקוד , עם הבת המזמינה - גדול. החרד, וההססן - אם הוא מוכשר , כמו שציינת במכתבך - את מגלה זאת לפי השתלבותו בריקודים, גם בלי ידע. הוא לבטח - לא יסרב, ויכול להתאים מאוד למזמינה.

רק עוד דבר אחד

אני לא מסכימה איתך, שאלה שרוקדים "במקרה" בקרבת מישהי שהם מעוניין אח"כ לרקוד איתה זוגות הם "שויצרים". יש את אלה שרוקדים במין show-off כזה, ואותם אני לא בהכרח אוהבת, ואין קשר בין זה לבין לרקוד ליד מישהי שמוצאת חן בעיניך. בעיני דווקא יותר יפה אלה שרוקדים בפשטות ויש להם תנועות יפות, מאשר אלה שרוקדים בצורה מאוד "וירטואוזית". באשר לזה שבחו"ל הנשים מעדיפות את הנבוכים - אני מבינה מזה שאתה חושב שהנשים בארץ מחפשות דווקא את אלה השופעים ביטחון - יתכן וזה נכון, אני כמובן מדברת רק בשם עצמי, וכמו שכבר ציינתי - חיוך נבוך ומבויש שמזמין אותי לרקוד הוא מלא קסם בעיני..

תודה, רק שים לב

שלא התייחסתי בכלל לתדמית שהאדם משדר - מאצ´ו או חנון - ודווקא אני מאוד מחבבת את אלה שבחיוך מבויש ומהוסס מזמינים אותי לרקוד..

mosbar2

New member
לרקוד עם בריזה מן הים

כדי שלמישהו מאיתנו יהיה סיכוי לרקוד זוגות עם גברת בריזה מן הים, במיוחד במקומות פתוחים קרובים לים עליו להצטייד בציוד הבא : א.אישור התקלחות לפני הריקודים.אני לא מכיר אנשים שלא מתקלחים לפני הריקודים ואם יש כאלה אז אני לא מבין אותם. ב.מבחר חולצות להחלפה.יש לבדוק את החולצה שעליך כל חצי דקה לפחות כדי לוודא שלא יצוץ כתם זיעה העלול להרתיע את הגברת. ג.מבחר גופיות מתחת לחולצה כדי שיספגו את אגלי הזיעה לפני שהם עוברים לחולצה וכך יש סיכוי לסיים ריקוד זוגות אחד שלם עם גברת בריזה מן הים בלי להחליף חולצה. ד.דיאודורנטים דוחי זיעה עדיף מותגים תוצרת חוץ. ה.הרבה מגבות.היות בהרקדות תחת כיפת השמים מחייבים להשאיר תיקים בהשגחה בטחונית ,לא ניתן לבקש להוציא את התיק בכל סיבוב כדי להוציא מגבת. מגבת משתלשת מהמכנסיים בריזה מן הים אוסרת בתכלית האיסור ,לכן לא נותר אלא לשכור שירות של אדם שיעמוד בפינה ויושיט לך את המגבת בכל רגע שאתה מרגיש שטיפת זיעה זוחלת לך מן הראש לכוון הכתפיים ואז תוכל למנוע מן הגברת להרגיש את "הרטיבות הזו" כשהיא נוגעת בכתפך. נראה לי שקל יותר להתקבל ללימודי רפואה באוניברסיטה מאשר לעבור את המבחנים המוקדמים לרקוד זוגות עם בריזה מן הים.

למעלה