איך מתחילים קשר עם בת זוג ?

עוז 2002

New member
לרקוד עם mosbar2

אני מניח שבריזה מן הים לא תענה לך אז תרשה לי לענות לך במקומה. אני לא חושב שהיא ביטאה כאן דעה אישית, אלא דעה של רוב הבנות אם לא כולן. אתה יכול לקבל ואתה יכול לזלזל. אם אתה מרגיש שאתה נקי ואסתטי - נהדר. לא צריך אישורים. ואם אתה לא מודע לאחת מן הנקודות שהיא ציינה - אז לתשומת לבך. אתה לא חייב לפעול לפי המלצותיה אבל תביא בחשבון שחלק מן הבנות יעדיפו לא לרקוד איתך. (כמובן שאיני מתכוון אליך באופן אישי). אני באופן אישי מסכים עם כל מה שהיא כתבה. ואם יותר קל לך להתקבל ללימודי רפואה מאשר לעמוד בסטנדרטים האלה - אז... אין מילים.

אוי לנו ולרפואה שתצא ממך

קראתי שאתה בפורום "זיהוי שירים",(בכרטיס האישי שלך) קל על כן, לזהות איזה איש אתה. לפי מה שכתבת. אם אתה לועג למה שכתבה בריזה ,מוטב שלא תלך ללמוד רפואה. תבחר קורס לסניטציה. עם לימוד מוגבר. בריזה נגעה בא"ב של אסתטיקה באולם הריקודים. אני כבר רואה בדימיוני , איך אתה תראה בין הרוקדים באולם. מוטב שתזהה שיריים של מזון עם מטאטא , מאשר שירים. זה לא הולך ביחד...

ל - MOSBAR2

קראתי את מה שהבריזה כתבה ומה שאתה הגבת. למרות העוקצנות בדבריך האסטתיקה וההגיינה, גם באולמות הריקודים, חשובים מאד בעיני, ואני בטוחה שגם בעיני רבים אחרים. תחשוב אם בחורה שחשבת להזמין לרקוד תראה כך - רטובה, דביקה ונוטפת זיעה וגם מסריחה קלות ... האם היית עדיין מזמין אותה לרקוד, או חושב שהיא דוחה ועובר הלאה למישהי אחרת יותר אסתטית? מצידי, תמשיך לחשוב שמה שבריזה כתבה מיותר ומגוחך. אבל - אל תתפלא כשבחורה שתזמין לריקוד לא רק שתסרב לך אלא שאם תשים לב טוב תראה אותה מעווה את פניה בתיעוב... במחשבה שניה - ייתכן שיש גם בנות שחושבות כמוך והן תשמחנה מאד להזמנתך. אז תרקדו לכם יחדיו בכיף, רק תדאגו לשמור מרחק מהרוקדים האחרים(בגלל הריח...).

בי

New member
אלה דברים אלמנטריים

וממש מובנים מאליהם. יש אנשים שמטבעם מזיעים יותר, זה לא נורא אם הם מודעים לזה ונערכים בהתאם. אני לפעמים עוברת מקום במעגל, בריקודי מעגל, כשיוצא לי לרקוד ע"י מישהו שנודף ממנו ריח זיעה. יש אנשים שברור שלא התקלחו מהבוקר, ומאז הבוקר עבר עליהם יום שלם של הזעה. פיחס. בחוג מסויים יש גבר שנראה בנאדם נחמד וגם רוקד טוב, אבל הוא מאד מזיע, מאד רטוב ומאד מריח, ולכן הנשים מסרבות לרקוד אתו אחת אחרי השניה. חברים , אין מה לעשות, עכשיו קיץ ישראלי וזיעה היא חלק ממנו, אבל אפשר וצריך להשתדל לא להסריח . אפשר לקחת מגבת, אפשר לרחוץ את בית השחי באמצע הריקודים, אפשר להשתמש במגבונים לחים, העיקר להישאר במצב נעים לעצמינו ולאלה שסביבנו. אלמנטרי, לא???

אז ככה

משום מה הדברים שכתבת העלו חיוך על שפתיי. מצד שני גם כשקראתי את כל התגובות לדברים שכתבת, שבאו להגן על עמדתי, גם אז חייכתי. אני רואה שתי אפשרויות - או שהדברים שלך נאמרו מתוך הומור, או שנאמרו מתוך כואב של אדם שסובל מהזעת יתר - אם אכן זה כך, אז אני אבהיר - אתה הרי, במכוון אני מניחה, הקצנת את דבריי. אני לא דורשת שבן זוגי לא יזיע. ותתפלא - למרות כל הפרסומות לדיאודורנטים בערוץ 2 שמנסות להעביר מסר אחר - גם נשים מזיעות. אני רואה את ההלם על פניך.. אני דיברתי על המקרים הקיצוניים יותר. נראה לי שכל שאר חברי הפורום הבינו את דבריי, ואני מנחשת שעמוק בפנים גם אתה מבין על מה אני מדברת. רק דבר אחד נוסף - כמו שכתבת, הסיכוי לרקוד איתי זוגות במקומות פתוחים הוא אכן קלוש, כי אני מעדיפה את האולמות הסגורים והממוזגים. הדרישות שלי הן לא רק לגבי בן זוגי, גם אני לא אוהבת להזיע..

mosbar2

New member
לבריזה מן הים

שמחתי להווכח שהתייחסת לדברי בהומור כי זאת היתה הכוונה ולא היתה לי שום כוונה לפגוע בך או בחופש הבחירה שלך.ברור מאליו שזכותך לבחור בן זוג לפי כל קריטריון שתקבעי לעצמך. אני לא כל כך מכיר תופעה של הזעת יתר ואני בטח לא סובל ממנה .אם אני מזיע ,אני נוהג לפי הכללים המקובלים שאותם הזכרת,כך שאין כאן שום דבר אישי. התייחסתי בעיקר להרקדות במקומות פתוחים.בהרקדות בטיילת למשל חוץ מבריזה מן הים קיימת גם לחות גבוהה שמקורה מן הקרבה לים.תבואי פעם לראות ותווכחי שכולם מזיעים מי יותר ומי פחות גם גברים וגם נשים. תגובתיהם של עוז 2000 והרקדנית הירושלמית היו עניניות ונכונות.הם לפחות לא סובלים מלחות גבוהה באזור ירושלים. לעומת זאת "חבר של כולם" שהוא בטח לא חבר שלי,העוסק ביעוץ והכוונה מקצועית,שלח אותי לעבודה מתאימה - ניקוי שיירי מזון עם מטאטא באולמות הריקודים בהסתמך על כך שאני רשום בפורום זיהוי שירים.אכן אדם למופת. בריזה מן הים אני מקווה שתהני מכל רגע שאת רוקדת ושיהיה לך רק טוב.

למוסבר 2 - יצאת יפה מהפלונטר

החכם לא נכנס למבוך, אבל אתה השכלת לצאת ממנו בכבוד. אם הכל נאמר בהומור, קח את דברי בהומור. ואני מתנצל אם פגעתי בך. בריזה ,דברה מתוך הלב. כאב לי , כשהיה נדמה לי , שלעגת לה. תודה על תגובתך המתונה והחכמה.

mosbar2

New member
תודה

להבא אשתדל להדגיש שמדובר בהומור כבר בהתחלה. איני נוהג ללעוג לאנשים ובטח לא לאנשים שאיני מכיר אישית. בוא נאחל לעצמנו שנמשיך ונהנה בריקודי עם וגם בפורום זה.

קורין1

New member
נגשים אליה ומזמינים אותה לרקוד....

אם נענתה להזמנתך הרווחת, ואם לא, אתה יודע שלפחות ניסית באהבה

כל כך פשוט

כל הכבוד לתשובה הטיבעית . החיים של המבוגרים קשים יותר. את צעירה וכותבת כבוגרת . אנו מצדיעים לך.

למה לסבך את החיים?

ניגשים אליה, מקסימום זורקים איזו הערה על הריקוד הנרקד כרגע, אולי איזו הערה על החוג עצמו ואז שואלים אם היא מעוניינת לרקוד את הריקוד הבא. באשר לתלתל, אני מעדיפה אותו בצד שמאל...... ואם זה מגיע עם חיוך וחוש הומור, אז כבר הרווחת שתי נקודות.... (ששש...שרק בן זוגי הקבוע לא יקרא את זה)

עוז 2002

New member
הצעה שלא ניתן לסרב לה

אני חושב שהשואל לא התכוון לשאול אם לגשת אליה או לשלוח לה מכתב... ברור שצריך לגשת. השואל התכוון לשאול כיצד להזמין נכון. בדנסהול כתבה מי שכתבה קטע מאוד יפה בקשר לזה. למשל: אל תגיד לה "את יודעת לרקוד?" "אין לך בן-זוג?" אלא אמור "אשמח לרקוד איתך". החבר של כולם גם שואל על מה אתן אוהבות. למשל, סנדלים או נעלי ספורט, חולצה מיוזעת או ריח סבון משכר? אין לי כוונה לענות בשמכן - אז בבקשה... עוז

opel33

New member
לחבר של כולם

אני חושבת שאני נראית במיטבי והייתי רוצה שיפנו אליי באלגנטיות, נראה לי שאתה חכם וגנטלמן, ואשמח ליצור איתך קשר אישי.

לאפולו ול32 מראשון

אתן מלח הארץ. אני מלא הערצה לגישה הטבעית והישירה שלכן. אתן ראויות לטוב ביותר. ואני בטוח - בהצלחתכן . מקוה לחגוג אתכן , בטוב לכן. כרמיאל - זה המקום. שלושה ימים - גן עדן לרוקדים. יהיה קורס בינלאמי - יבואו רקדנים מכל העולם.

לחבר של כולם.

נחמד מאד לקרוא מה אתה כותב. אתה אכן פעיל מאד וז מצויין. אבל: אני לא מליח לעקוב אחרירצף הודעותיך ולשייך אותן למקומן. אתה עונה למישהו ואחר כך "עונה לעצמך" ז"א מוסיף תגובה לקטע שלך. זה באמת מסובך מאד לאדם פשוט כמוני להבין מה קורה כאן. אנא השתדל למעני לשמור על הסדר. יתכן והאחרים מבינים אותך אבל גם אי רוצה להבין. אנא...

ירון - גם אני מסתבך ומתבלבל

אני משוטט בין הנקודות כתום - כחול , כחול מלא - כחול עם פנים לבן, סימנים מוזרים בצד , לכל אדם כוכב - אחר. בקיצור - אני משתדל למצוא את דרכי בין הטיפות הצבועות , והולך לאיבוד. בעיקר - משונה, כל פעם שאני גומר לקרוא מאמר , מגיע לשאלה - איפה אפשר לקנות נעליים. אני חושב שלא רק אני - אחרי ריכוז רציני - נכנס לטרקלין הנעליים. ואחר כך שוב בא : אני עומדת במעגל ומביטה סביבי : " מי רוצה לרקוד אתי" לך , תמצא את דרכך בנפתולי הפורום.

תודה לך חבר של כולם

סבתא של סבתא של סבתא....שלי היתה אומרת אם אין אני לי מי לי אז בגישה קלילה וקצת קורטוב של חיוך גם זו גישה לשוחח ולהכיר אז בכרמיאל בודאי שאני באה לחגוג לפחות ביומיים האחרונים להשתמע

למעלה