איך מתקדמים?

• פותח הנושא payal
  • פורסם בתאריך

payal

New member
איך מתקדמים?

אם בכלל.
בא לי לשתף, ואולי מישהו יעזור עם פניני חוכמה :)

יצאתי עם מישהו, פעמיים, וזה חצי נחמד חצי לחוץ. מצד אחד, הוא אחלה בחור, יש לנו הרבה דברים במשותף, ויש על מה לדבר. אבל לא דיברנו על שום דבר אינטימי או משהו שקשור ב "זוגיות", ולמרות שמעולם לא היה לי ידיד - זה מרגיש כאילו מצאתי מישהו שיכול להיות ממש ידיד טוב. והצד השני זה הלחץ, בגלל שהוא כן התקרב, ונראה לי בניסיון לנשק, ואני מוצאת את עצמי מסיטה את הראש לכיוון השני, כדי שלא יהיה רגע מתאים לזה.
אני לא בטוחה אם זה מהלחץ שלי, כיוון שלא הייתי במצב אינטימי עם מישהו, ובמיוחד להתנשק בפומבי אני לא רואה את עצמי עושה בקרוב, ממש לא בפעם הראשונה. או, שזה בגלל שאני לא כזה נמשכת אליו. כאמור, רק שני דייטים, אני אמורה להרגיש כבר משהו?
נראה לי שנפגש שוב בסופ"ש, אבל אין לי מושג איך להתנהג. אם עוד פעם נפרד בחצי חיבוק מבויש אני ארגיש ממש מפגרת. הוא גם משלם עלי בדייט וזה

מצטערת אם זה נשמע כאילו אני קלולס בת 13, אבל אני לא היחידה שנתקעה בגיל הזה, לא ?

אם את נמשכת אליו

לדעתי, או לפחות מניסיוני, זה לא צריך לקחת יותר משני דייטים להרגיש את זה. זה כבר מתחיל להתקרב לשלב בו נמצאים ב friends zone הידוע לשמצה.
אין שום הכרח לדבר על משהו שקשור ב"זוגיות", בטח שלא על זוגיות ביניכם בדייט שני.
אם את מרגישה פחות נוח בחוץ, אז אל תהיו בחוץ

dori78

New member
לאט לאט.

הדבר הכי חשוב שאני קוראת פה - זה שאת אומרת שלדעתך הוא יכול להיות ידיד מצוין.
תרשי לי רגע להחליף את המילה "ידיד" במילה "חבר", לא במשמעות בן זוג אלא פשוט חבר טוב.
לדעתי, הדבר הכי חשוב במערכת יחסים זה החברות והחיבור הבסיסי בין שני אנשים.
ככה שאם את מחפשת מערכת יחסים - זה כיוון לא רע.

הוא יודע שאת חסרת ניסיון?
יכול להיות שאם הוא לא יודע, הוא יותר נבוך ולחוץ ממך, כי הוא לא מבין מה הוא עושה לא בסדר.
אני דוגלת באמירת האמת, גם כשהיא קשה. אני לא יכולה לפרט, אבל גם אני נמצאת כרגע באיזושהי סיטואציה זוגית לא פשוטה (בלי קשר לעניין הניסיון) ובכל צעד שאני עושה אני מגלה שאמירת האמת היא הדרך הכי טובה להתקדם.

את נמשכת אליו?
אם את נמשכת אליו והחשש הוא רק בגלל שזה מעולם לא קרה - ספרי לו מה מעיק עלייך ותני לזמן לעשות את שלו.
אם הוא באמת בעל פוטנציאל להיות חבר טוב - הוא יבין, יכבד ויחכה. ואם לא - לא קרה כלום, יהיו אחריו מוצלחים ממנו.
אם את לא נמשכת אליו - זאת יכולה להיות בעיה. אני לא יודעת איך זה אצלך, אצלי אחרי שניים-שלושה דייטים כבר די ברור אם יש עתיד לקשר פיזי או שהגיע הזמן לחתוך. מישהו שאני לא נמשכת אליו ממבט ראשון בהחלט יכול לעשות לי את זה אחרי דייט-שניים, אחר שאני קצת מתרשמת מהאופי. אבל אם אחרי שלושה דייטים ממש לא מתחשק לי לדעת בו - אין צ'אנס.

בנוגע לתשלום בדייטים כבר אמרתי את דעתי, יכול להיות שתלמדי שניים שלושה דברים מהשרשור הזה.
או לפחות תיחשפי למגוון דעות, שזה לא רע לדעתי.

בכל מקרה - שיהיה
, תחזרי לעדכן (אם מתחשק לך) ותזכרי שמחר יהיה הרבה יותר טוב - אם לא בגלל משהו אחר, בגלל שהדילמות של היום יהיו מאחורינו

payal

New member
המממ

אמרת דברים מעניינים!
הוא לא יודע (אלא אם כן זה ממש כתוב לי על המצח), אז יש מצב שהוא יחליט לא ללכת ראש בקיר, ולהפסיק את ה"קשר". וזה ההרגשה שאני מסתובבת איתה מההתחלה.
אמת זה טוב, אבל הייתי מעדיפה כרגע לא לפתוח את זה. אני גם לא סגורה על המצב שלו, אז זה משהו שצריך לברר כנראה...

ולגבי התשלום - עתיד או לא עתיד, קשה לי לתת לאחרים לשלם :| למרות שזה קרה. מרגישה כאילו אני פוגעת באגו של מי שמתעקש לשלם

את, payal, יש לך נשמה טובה

שכרגע לומדת ומתנסה במשהו חדש ויפה
שיתוף של רגשות הוא בסיס לא רע.
את מוזמנת לעצום עניים ברגע הנכון לך,
לקחת אויר ו.. לקפוץ למים.
בהצלחה. לדעתי רע לא יצא מזה..

dori78

New member
אז בעצם

יש מצב ש(כמאמר השיר) זה בראש שלך וזה רק נדמה לך...
כלומר, יכול להיות שהוא לא מחכה לשום דבר, לא מרגיש שמשהו שונה מבחורות אחרות?

מה זאת אומרת לא סגורה על המצב שלו? יכול להיות שהוא לא רווק?
זה מבחינתי ממש לא לעניין - מישהו שיעזוב בחורה בשבילך, מסוגל באותה מידה לעזוב אותך בשביל מישהי אחרת.
אם זה חשוב לך, חובה לברר לפני שאת נקשרת לבן אדם. אחרת זה יכול להגמר בכאב לב רציני.

payal

New member
לא לא

התכוונתי, אני לא יודעת אם היו לו קשרים רציניים, או שגם הוא לא יוצא ליותר מדי דייטים (למרות שזה נראה כאילו כן)
וחוץ מזה נפגשנו דרך אתר היכרויות, ויכול להיות שאני לא היחידה שהוא בקשר איתה. (בקטע תמים עדיין)

iba90

New member
נתחיל מזה ש...

אם הוא משלם עלייך בדייט את לא חייבת לו שום דבר....לא נשיקה ואפילו לא חיבוק. שלא יצפה ממך לאיזושהיא "תמורה" אם זה מה שהוא בוחר לעשות עבורך. את צריכה לעשות מה שאת מרגישה לנכון ואם נחמד לך איתו והוא מושך אותך ולא אכפת לך בסבבה שלך "להסחף" ל נשיקה אז או קיי את יכולה. אבל אל תרגישי שאת חייבת לו משהו. לגבי זה שאת לא יודעת מה לעשות....גם אני לא יודע מה לעשות
אני חושב שפשוט...זורמים עם מה שמרגישים.

איך מתקדמים?

בהתאם למה שאת מרגישה.
ממש לא חייבים להיות פרפרים בבטן בפגישות הראשונות אבל מצד שני כן יש אינדיקציה שמקורה באינטואיציה לאם זה מישהו שאת רואה אותו איתך.
ואם את רואה אותו איתך האם בתור בן זוג או ידיד.
במקרה שלי, 2 מהגברים שהכי השפיעו אלי רגשית הפכו לידידים שלי בסוף אבל כלפי שניהם היתה לי משיכה ועניין כבר מהפגישה הראשונה.
עם אחד לא התנשקתי בפגישה ראשונה ועם אחד כן.
אני לא חושבת שהנשיקה זה האישיו אלא התחושה הכללית כלפי הבן אדם.

Berethor

New member
את לא לבד, ואת בסדר גמור לדעתי

זה שהוא שילם עליך לא אומר שאת חייבת להתנשק איתו אם את לא רוצה. הוא לא קונה אותך, ואם את מרגישה ככה אני ממליץ שפעם הבאה שאת יוצאת לדייט כל כך ישלם על עצמו זה הכי טוב. לדעתי הוא לחץ עליך יותר מדי ולא היה סבלני בכלל. בנוסף לא מחפשים ידידים בדייטים, אם את רוצה ידיד תכירו בתור ידידים, בן זוג יכול להיות גם ידיד, אבל הוא לא רק ידיד, ולפי זה שהוא ניסה לנשק אותך כבר על הפגישה השנייה, אפשר להבין שידידות זה לא מה שהוא חיפש שם. אולי את לא נמשכת עליו, אולי את לא נמשכת בכלל, אולי בכלל שהוא היה לוחץ מדיי בשבילך, יכולות להיות הרבה סיבות. בכל אופן את ממש לא נשמעת כמו ילדה בת 13, גם מה שעשית שם עד עכשיו היה הרבה מאוד לדעתי, מנקודת מבט של חסרי ניסיון, ומנקודת מבט של אנשים שלא מתנשקים על דייט שני. את גם לא צריכה להתנשק במקומות פומביים אם זה לא נוח לך, זה שלו לא אכפת לא אומר שגם לך לא אכפת. בכל אופן הרושם הוא שבמחינה זוגית אין בניכם הבנה או התאמה.

Berethor

New member
עריכה

ואם את מרגישה ככה אני ממליץ שפעם הבאה שאת יוצאת לדייט כל אחד שישלם על עצמו זה הכי טוב.

payal

New member
זה קרה בראשון,

והוא נראה בבאסה מזה. בשני שאלתי אם כדאי שנתחלק, אבל הבנאדם רצה לשלם. מה אני אתווכח? :)

Berethor

New member
סבבה אם הוא רוצה לשלם שישלם

אם כך על אחת כמה וכמה אין לך מה להרגיש חייבת לו, הרי לא סירבת לו רק מנימוס וזה לחלוטין היה מרצונו.

שוב דעתי לא תהיה כדעת הכותבים מעליי

בכל זאת נראה לי עדיף שתקבלי תשובה ישירה ותכל'סית מכלמיני sugar-coating שאומר לך "לאט לאט" ; "בקצב שלך" ; "את תמיד צודקת"; "פשוט זורמים" (מצטער איבא..)

לא!

הבחור בבירור יוצא יוצא איתך, בקטע רומנטי - אתם נפגשים, יוצאים, את משלמת עליו, הוא מנסה לעשות move (מהלך חח)... יש לו כוונה רומנטית כלפייך. את גם לא בת 16, אלא בת 26, ולכן מפרשים את הצורה שבה את מתנהגת אחרת.

לא להסכים להתנשק אפילו בפגישה שלישית בגיל כזה זה חריג מאוד! אם את נבוכה ממקומות ציבוריים - אז תגידי לו (חברה שלי לא הסכימה להתנשק בהתחלה בחוץ, זכותה), את יכולה לתת לו לנשק אותך "נשיקת לילה טוב" כשהוא מוריד אותך בבית או כשאתם נפרדים לשלום אם אין לו רכב.

בחור שגם בדייט שלישי לא יצליח אפילו ינשק אותך, או יתבאס קשות, או יחשוב שאת מבזבזת לו את הזמן. בינינו, אגב, נראה שיש מצב שזה אכן מה שמדובר בו - את רושמת שאת לא נמשכת אליו, שאת רואה בו כידיד וכו' וכו'... אז למה את משלה אותו בכלל? לא יפה מצידך (ועוד בחור רגיש ועדין שלא אומר כלום אחרי שתי פגישות, כפרהעליו (במחווה לקובי אוז
)).

לסיכום -
* אם את מעוניינת בו בקטע רומנטי, אז בבקשה תתנהגי בהתאם ותני לו לנשק אותך, זה לא ביג דיל, לא חתונה קתולית, השמיים לא יפלו, והוא יבין שאת מעוניינת וימשיך להשקיע.
*אם את לא מעוניינת בו אז אנא ממך תתנהגי בצורה מכובדת ותגידי לו "תראה, אני חושבת שזה יילך בינינו, אין את ה"קליק" הזה" או משהו שהולם את רגשותייך. תודה רבה ותיפרדו כידידים.

את לא חייבת להתאהב בו עד כלות הנשמה אחרי שני דייטים. אבל את אמורה לפחות להעריך אם את רואה לזה איזשהו עתיד. אם את חושבת שזה יילך בכיוון רומנטי, אבל את צריכה עוד פגישה-שתיים כדי להעריך את המצב, אז כן לפחות שדרי מסר שאת בעניין ותני לו לנשק אותך. אם תרגישי לא בנוח, תגיעי למסקנה שאת לא נמשכת אליו / לא רוצה אותו כחבר, אז תחתכי.

payal

New member
אוקיי

תכלס אני חושבת כמוך, אבל לא מצליחה להתנהג בהתאם.

אני לא יודעת אם אני משלה אותו, אם כן זה לא בכוונה, כי אני בעצמי לא יודעת מה אני מרגישה. אני לא בנאדם כזה רע

מקווה שיילך בסדר.

את לא בנאדם רע

תראי... הכתיבה שלי מפריעה לפעמים לאנשים כי היא מתעלמת ממה ש"נכון" לרשום ודובקת במה שישנו. אני אדם מוסרי, אולי אפילו מוסרני, לקרוא את קאנט השפיע עליי... אבל אולי דווקא מהסיבה הזאת כל כך קשה לי לראות הודעות כאלה שפשוט שמות לך רגליים..

תראי אותם, רושמים לך לעשות מה שמרגיש לך נכון. כמה רחוק לעשות מה שמרגיש לך נכון הביא אותך? הביא אותם? אני מציע לך לעשות מה שיגרום לך להיות מאושרת.

את לא בנאדם רע כי בסך הכל את דואגת לאינטרסים של עצמך. וכולנו כאלה, זה לא הופך אותך לרעה. העצה שלי אלייך היא לטובתך - כי כשאת תשלי מישהו, בסוף זה יחזור ויתפוצץ לך בפנים. יותר מזה, אני אפילו אמרתי לך כן במידה מסויימת להמשיך עם זה, אבל להיות לפחות הוגנת לפי מה שמקובל בחברה שלנו, בחברה שלי סבבה, של אקדמיים תל אביביים באמצע שנות העשרים שלהם... ולדעתי אם את לא בטוחה בעצמך - אז תני לעצמך את החופש לתת לו נשיקה, באמת שלא יקרה כלום... מי יודע, אולי תיהני? ואם לא, אז לא.

יש פה הרבה סימבוליקה בפורום הזה, הרבה ייחוס של חשיבות לדברים.. שאין להם באמת חשיבות. מה זה משנה הנשיקה הראשונה? שלי הייתה בגיל 12 והיא הייתה גרועה, אז זה צילק אותי לנצח? מה זה משנה אפילו הסקס הראשון? הייתה לי חברה שבשבילה זה היה ברגע של שיכרות עם ידיד מעפן בגיל 16. נו, אז מה, אז היא לא בנאדם מקסים עם קשת רגשות וחופש מיני נהדר?

אני רק מבקש ממך להיות חופשייה. תהי חופשיה ובחופש הזה גם למי שיהיה איתך יהיה יותר נעים, ותראי שזה כמו פלג לפלג שמצטבר והופך למפל, ההרגשה הזאת של החופש מדבקת. אל תחסמי את עצמך מחוויות, תחיי אותן.

תהי חופשית.

avi1283

New member
עדיין רע

זה לא שאתה מתעלם ממה "שנכון" להגיד, להפך אתה דווקא הולך על "הנכון" המקובל - אם לא התנשקת אחרי 3 פגישות זה לא בסדר - תתנשקי, הגעת לגיל הזה בלי ניסיון את צריכה לזרום, זאת הדעה הרווחת, דווקא תעשי מה שבא לך לא אומרים מספיק.
אומר לה להיות חופשית? מה יותר חופשי מלעשות רק אקטים שבא לך? איך זה חופשי להתנשק כי לדעתך זה מגיע לגבר אחרי כמה פגישות. לא צריך להשלות אפשר פשוט לדבר ולהגיד מה מרגישים. אם כבר להשלות זה לעשות אקטים שלא בא לך רק כי הצד השני רוצה.

יש חשיבות גדולה לנשיקות לסקס ולעוד אקטים, לא בקטע של פעם ראשונה, אלא בקטע של לעשות אותם כשאתה רוצה ולא בשביל הצד השני.

למעלה