איך מתקדמים?

• פותח הנושא payal
  • פורסם בתאריך

avi1283

New member
ככה

כי לא צריך לעשות אקט מיני כלשהו שאתה לא רוצה.
הצד שרוצה תמיד צריך להיות זה שהולך לקראת הצד השני, לא מדובר בלהתפשר על סרט, מדובר על אקטים גופניים אינטמיים מיניים, שכשעושים אותם לא מרצון, זה יכול לגרום לנזק ממשי.

ובכלל לא מבין איך אנשים רוצים לקיים אקטים רומנטיים/מיניים כשהם יודעים שהצד השני לא מעונין בהם, איזה מן קטע דפוק זה.

יש הרבה בדרך בין לראות אחד את השני לבין נשיקה

נשיקה זה לא המגע היחידי
ולכן כשאני אומר ששני הצדדים יתגמשו, אני מתכוון לזה שיהיה מגע כלשהו בין כלום לבין נשיקה, שיסמן שקיים כיוון

מצטער אבל לשלם על בחורה בדייטים, ולצאת לדייט שלישי איתה אחרי שלא הראתה שום סימן שהיא מעוניינת?
אם היא לא יודעת מה היא רוצה, אז תאר לעצמך כמה הבחור מבולבל.. שים את עצמך בנעליים שלו, איך אתה היית מרגיש?

לא חושב שהבחורה יכולה לעשות מה שבא לה, והגבר צריך "להתמודד" עם זה. החיים לא עובדים ככה

avi1283

New member
לדבר על זה

מאוד פשוט, אם הוא מבולבל אז שישאל מה קורה, שהוא מרגיש בעניין והוא רוצה לדעת מה היא מרגישה, אם הוא מרגיש רתיעה מהצד שלה, אז שישאל בעדינות למה.
אולי הוא יגלה שהיא מאוד בעניין אבל חסרת ניסיון וחוששת, אולי היא סתם ספציפית נשיקות לא מאוד אוהבת בהחלה ורוצה קודם מגע רגיל, אולי היא אוהבת לקחת דברים יותר לאט,
אולי היא עוד לא בטוחה או עוד אפשרויות, עדיף בהרבה לשאול מאשר סתם להניח הנחות שגויות.

לגבי תשלום בדייטים כמו שכבר אמרו הקישור של זה עם מגע או דברים אחרים הוא מאוד שגוי, פשוט שלא יתעקש לשלם ויתחלקו, אם הוא מתעקש בעיה שלו.

אני אמנם לא גבר טיפוסי ברצונות הרומנטיים/מיניים שלי, אבל הייתי רוצה שהבחורה תעשה רק שבא לה, וזאת גם ההרגשה שאני נותן.
אבל גם לגברים טיפוסיים, מעבר לכך שבעיני זאת חובה מוסרית לנהוג ככה, ולרצות שהבת זוג שלך תעשה רק דברים מיניים שנוחים לה, לרוב מי שינהג ככה, גם יהנה בסופו של דבר הרבה יותר.

כשאמרתי להתפשר, זה מן הסתם אחרי שיחה

וזה לא אומר לעשות רשימה של ככה כן וככה לא, אלא שתהיה הבנה בשני הצדדים והסכמה, במקום שהכל יהיה באוויר ופשוט הגבר יחכה לבחורה מתוך ברירת מחדל (שלצערי זה מה שקורה בהרבה מהמקרים, כמו זה).

אם הוא מתעקש, אכן בעיה שלו. אבל אנחנו לא יודעים אם התעקש או לא אז זה לא משנה.

הנקודה שניסיתי להעביר זה שלפעמים יש לאנשים בעיות שצריכים לעבוד עליהן, במקום לצפות מאחרים שיתמודדו איתן ויקבלו אותן כמו שהן.
בפורום הזה במיוחד יש הרבה עם חרדות חברתיות/אינטימיות/מיניות, שרוצים שבן/בת הזוג יחכו להם כמה שצריך, במקום לטפל בחרדה.
אבל זו רק דעתי

משום מה "החיים לא עובדים ככה" לא תופס כטיעון

זה מה שכתבתי באחת התגובות שלי למעלה..
כאילו הבחורה צריכה להיות באיזה מסע צלב לחנך את העולם ל"איך צריך להתנהג", למה הקרב הזה צריך להתנהל על הגב שלה, שגם ככה כרגע צנום בניסיון?

גם כותבים פה דברים כמו "מה הגיל בכלל משנה?", כאילו חיים בחברה אחרת לגמרי ולא מודעים לזה שכשאתה בן 28 ויוצא עם מישהי בת 26, אז הציפיות, כמות ההשקעה והסבלנות שונים מאשר שכשאתה בן 17 ויוצא עם בת 16, ורק מזה שבחורה מסתכלת לכיוון שלך אתה פותח שמפניות...

מה שמצחיק זה ש"החיים עובדים ככה"

זה הטיעון היחידי שרלוונטי, כל השאר זה דיבורים בעלמא..

nitsansh

New member
לכן מצב של אי שיויון מהותי בדרך כלל לא מביא

למצב של זוגיות טובה, ואם לדבר באופן ספציפי על נושא הפורום, כשיש פער משמעותי בין הניסיון הזוגי בין שני הצדדים אז יש בעיה בתחילת הקשר. אני לא חושב שיש דרך להתגבר על בעיה כזו חוץ מתקשורת מילולית.

nitsansh

New member
זה פשוט מאד: בשביל זוגיות צריך 2 צדדים

צריך הסכמה ושיתוף פעולה של 2 הצדדים כדי שדברים יקרו. אם יש דברים שלא מוסכמים על 2 הפרטנרים זה לא מצב טוב לזוגיות. מכיוון שבאופן נורמלי בנקודת ההתחלה יש שוני בין מה ששני הצדדים מביאים לזוגיות, לוקח זמן עד שמגיעים להבנה והסכמה על מה עושים במסגרת הזוגית, זה דורש בדרך כלל פשרות משני הצדדים, ומצב שבו יש אי שיויון משמעותי, שבו יש צד אחד דומיננטי וצד שני רצסיבי, שכמעט הכל נקבע על פי מה שהראשון רוצה הוא לא מצב של זוגיות טובה, לדעתי לפחות.

Berethor

New member
למה אתה מתייחס בכזאת קלות ראש לנשיקות?

באותו מידה יכולתה גם להגיד לה ככה

"לא להסכים לשכב אפילו בפגישה שלישית בגיל כזה זה חריג מאוד! אם את נבוכה ממקומות ציבוריים - אז תגידי לו (חברה שלי לא הסכימה לשכב בהתחלה בחוץ, זכותה), את יכולה לתת לו להשכיב אותך כשהוא מוריד אותך בבית או כשאתם נפרדים לשלום אם אין לו רכב."

אז נכון נשיקה זה לא פחות רציני ביחס לסקס, אבל דבר ראשון כל לא כולם אוהבים נשיקות באופן כללי או רוצים להתנשק עם האדם הספיציפי. אולי היא גם לא בטוחה עדיין לגביו כי הם בקושי מכירים ועדיין היא לא מרגישה בטוחה או מוכנה וכו. דבר שני נשיקה היא אקט רומנטי או מיני, לכן לא מתנשקים סתם ככה, מבחנתי בחורה שאני מוכן להתנשק איתה זה גם בחורה שאני מוכן לשכב איתה, אז ברור שלא התנשק עם מישהי שאני לא בטוח שאני רוצה באותה מידה שאני לא ישכב עם מישהי שאני לא בטוח שאני רוצה. אם אין לו סבלנות זה בעיה שלו, הם במלא לא מתאימים אם הוא חסר סבלנות, או אם היא לא מעוניינת בדברים שהוא מעוניין בהם. אם יש לו סבלנות אולי בהמשך היא תרגיש מוכנה ורוצה, ואולי לא, זה החלטה שלו אם לחכות או לא, אבל להכריח אותה להתנשק איתו סתם כדי שלא ילך או כי ככה מקובל ועוד בפעם הראשונה ככה, זה מאוד לא נכון. עדיף לחצות את הגבול של האקטים המיניים או הזוגיים עם אנשים שלא בטוחים לגביהם, ועדיף לא לעשות דברים שלא בטוחים לגביהם.

Berethor

New member
עוד עריכה

עדיף לא לחצות את הגבול של האקטים המיניים או הזוגיים עם אנשים שלא בטוחים לגביהם

Hawkgirl

New member
אני חושבת שאת צריכה לומר לו

לי באופן אישי יש בעיה עם מגע בכללי. לא רק מצד גברים אלא גם נשים.
וכשיצאתי לדייט ראשון עם בחור שהיה בן זוגי הראשון לתקופה קצרה, הוא מעט החזיק את היד, ליטופים, נשיקה במצח וכאלו...
ו.. זה מאוד הלחיץ אותי {:
כשנפגשנו לאחר מכן דיברתי איתו ואמרתי לו שיש לי בעיה עם מגע ושאני רוצה שייקח את הדברים לאט יותר כי זה הלחיץ אותי מאוד. הוא קיבל את זה בהבנה.
באחד מהדייטים הוא גם אמר שהוא רצה לנשק אותי, ואמרתי לו בכנות שלא הייתי נותנת לו לנשק אותי כי אני לא מרגישה מוכנה.

מבחינתי, הבחור שאצא איתו חייב לקבל את העובדה שעניין המגע בעייתי אצלי בהתחלה, אך לאחר מכן אני מרגישה קצת יותר בנוח ^^
אם עניין המגע לחוץ כל כך לצד השני - זה לא בשבילי.

זה לא שיש לי נסיון, כן?
אבל אני חושבת שכנות זה הדבר הכי חשוב במערכת {:
כדי שכל אחד מהצדדים ייקח בחשבון את הגישה, האופי, והנוחיות של הצד השני כדי לדעת אם זה מתאים לו או לא ^^

avi1283

New member
לדעתי

הכי טוב לספר על חוסר ניסיון, ולהגיד שבגלל זה את לוקחת את זה לאט. אם ירצה להיפרד בגלל זה, בעיני זה לטובתך.
לגבי נשיקות, הכי טוב פשוט לדבר על זה איתו ולהגיד מה שאת מרגישה, אולי את רוצה שזה יהיה לא פומבי, אולי את מעדיפה ליזום קודם, אולי את מעדיפה שהוא ישאל לפני, אולי את עוד לא יודעת ורוצה לחכות אותו דבר לגבי מגע ועוד דברים.
ככה הוא לא יחשוב דברים שגויים, ותוכלו שניכם עם תדברו על זה לראות מה מתאים לכם, באמת שממליץ על כמה שיותר תקשורת. נכון שתמיד למדו אותנו שכל דבר מיני ורומנטי צריך "לבוא ספונטנית לבד" אבל זה בולשיט עדיף בעיני לדבר על זה כמה שיותר.

אם את לא כ"כ נמשכת אליו -

צריך בכלל לחשוב למה להמשיך לצאת איתו

אחרי שני דייטים צריך להיות לפחות קליק, ברור שלא מאה אחוז משיכה.
אבל מכיוון שמעולם לא התנשקת - אפשר בהחלט להבין את זה.
חשבת לשתף אותו בתחושות שלך? יש סיכוי שתוכלי?

אני לא יודעת מה לומר לך

הוא יודע שאת חסרת ניסיון באופן כללי?
את יכולה גם להגיד באופן לא מפורש, נניח - סיטואציה לדוגמא - הוא מלווה אותך הביתה, אתם עומדים זה מול זה והוא מביט בך. את בטח נבוכה ומשפילה מבט. זאת הזדמנות נפלאה להגיד: "כמו שאתה רואה אני מאוד ביישנית, אני מקווה שזה לא מטריד אותך מדי", והוא כבר יבין למה גם הנשיקה מתעכבת. יהיה סבלן או לא - זאת שאלה אחרת, אבל בגדול אני לא בעד לעשות משהו שממש נרתעים ממנו.
משפט כזה יכול להיאמר גם במהלך דייט, כשמדברים על תכונות אופי, למשל - תרגישי מתי הטיימינג מתאים, ונסי להגניב את זה.

Berethor

New member
מבוכה זה משהו שאפשר לתגבר עליו

גם בפעם הראשונה הכל יכול להיות יותר מביך. אז השאלה היא לא רק מבוכה אלא אם את רוצה את זה בכלל. אם הבעיה היחידה הייתה מבוכה הייתם יכולים גם לעשות את זה בצורה פחות מביכה. במקום לא ציבורי או בחושך או אלף ואחת שיטות אחרות.

למעלה