איך מתקשרים ל 1818* מסלקום ? -נתי.

דוקא הודעה זו במקורה נועדה אליך...

כתגובה על הצעתך שאני אעשה בעצמי את הרינגטון מאמע רוחל ע"י שאתקשר ל 1818* ואקליט את השיר והמערכת תהפוך את זה לרינגטון ועל זה הגבתי שאני יודע על אופציה זו אך זה לא זה מכיון שזה לא יוצא במדויק... ובטעות זה נשלח כהודעה. איתכם הסליחה-נתי.

קיי...

ב 3200 יש אופציה של הקלטת שיר והסבתו לרינגטון אם יש לך את המכשיר הזה אז תעשה כעצתי.

רצינית...

אל תשכחי לספר לנו לאיזה מכשיר החלפת ואת כל קורותייך עם חברת אורנג`.

Rצינית

New member
גמלי יש מזימה שכזו....

לשדרג את אחד ממכשרי.אתם ממליצים על-8310? רק הערה לשלום ומתנדב-הפרדת חתימתכם מקשה את קריאת הודעתכם.תמיד אני חייבת לפתוח כל הודעה לתגובה-הפירסומות בצד מסתירות וגורמות לאי נוחות בקריאת כל הודעה.תנסו אולי לקצר את קו ההפרדה בין ההודעה לחתימה.יועיל בהחלט,לפחות למחשבים שביננו.

מתנדב

New member
קיצרתי את החתימה במיוחד בשבילך....

עכשיו תורך להזיז את הפרסומות קצת לפינה יותר...

Rצינית

New member
יופי.תודה....

כעת לא איהיה חייבת על כל הודעה שלך להגיב-לקריאת היא דורשת פתיחת תגובה. איך אזיז ת'פירסומות?כמנהל,תעשה משו בנידון עם תפוז-הפירסומות דיי מעצבנות...

מתנדב

New member
אין מה לעשות נגד הפרסומות....

מזה תפוז מתפרנסת, אם הם יורידו את הפרסומות, איך הם יוכלו להביא לנו מערכת פורומים כזו נפלאה?

Rצינית

New member
כן,זה מוגזם לבקש קיצוצים בפירסומות.

אבל לפחות שישנו מיקום.כמו באתר של מורשת-כל הפירסומות בתחילת העמוד.כך שהן לא רודפות אחריך עם העכבר, מה שבתפוז מעצבן. ידוע לך מהיא תיבת התלונות של תפוז?<נראה אם יתיחסו לצוציקית שמנסה לשנות להם סידרי בראשית>

למעלה