איך מתקשרים ל 1818* מסלקום ? -נתי.

מתנדב

New member
מה הדף לא עולה?

זה היה כתובת באינטרנט מה שנתתי לך זה היה האימייל של הנהלת הפורומים, בכל מקרה את יכולה להכנס מכאן ולשלוח לאיזה מחלקה שאת רוצה...

Rצינית

New member
קיי.שלחתי לפי הקישור הנ"ל....

נראה מתי ואם בכלל יזיז למשהו שם להזיז ת'פירסומות.. תודה!

אני אישית ממליץ על...

נוקיה 3200 מכשיר מצוין עם רדיו, מצלמה, הקלטת שיחות ותזכורות ואפילו פנס למציאת מפתחות אבודים. המחיר הוא 39-39=0 למי שמדבר מעל 200 שקל.

מתנדב

New member
אני ראיתי את הנוקיה 3200

וממש לא אהבתי אותו, גם המראה נראה מגושם מאוד, גם הכפתורי חיוג מאוד מסורבל, בכל כפתור יש 2 מספרים, בקיצור לא אהבתי אותו במיוחד...

Rצינית

New member
באורנג' המליצו לי על מכשיר...

מטורולה C350.איך הוא?יש בו גילשה והורדות רינגטונים ועוד?

תתרחקי ממוטרולה כמו מאש...

המכשירים שלהם לא שווים פרוטה. אני ממליץ לך רק על נוקיה ויש גם מכשירים מצוינים בשביל גלישה ורינגטונים שהם גם זולים כמו ה 3100.

Rצינית

New member
מה לא טוב בהם?הגלישה?חוזק המכשיר?

בעיקרון יש לי סמסונג624 ועוד אחד מטורולה -אותו אני רוצה לשדרג למוטרולה שהמליצו לי.אני לא צריכה מכשיר טוב.סתם מתחשק מכשיר לשטויות לכן לא התענינתי בנוקיה.

המכשירים שלהם לא אמינים...

גם מבחינת חוזק וגם מבחינת אנימציות מגעילות בקיצר אין על נוקיה.

שלום25

New member
מי שהמליץ לך על הC350 ...

הייתי שולח אותו לאשפוז בכפייה. מכשיר כל כך עלוב וירוד מבחינה ממשק משתמש ותכונות עלובות עוד יותר. ומה שיותר מצחיק בכל העסק שהמסך הצבעוני בו מיותר לחלוטין, ממש מפריע לשימוש במכשיר עקב היותו כל כך גרוע.ואם כבר.. עדיף אחיו הלא מתיימר והזול יותר מוטורולה C330 . בכל אופן יש גבול מסויים של עלבון לאינטליגנצייה סף מסויים שאסור לעבור. פשוט צריך לקנות מכשיר סטנדרטי,מה שנקרה סף מינימום. זה הנוקייה 3510I שזהו מכשיר שנותן תמורה מעולה לכסף. ואם את מתעקשת על מכשיר קל וקטן, אזי הייתי ממליץ לך על הנוקייה 3100 הדור הבא של ה3510. את המילה מוטורולה בשלב הזה תוציאי מהלקסיקון הסלולרי שלך, ופעם הבאה שאת הולכת למרכז שירות, תחפשי את הנציג שה מליץ לך עך המוטורולה, תכניסי לו אגרוף בשמי, ואני יחזיר לך לאחר מכן

Rצינית

New member
מצחיק מה שכתבת-(התאור)

אבל מקווה כי לא נכון.כי המכשיר כבר עלי וזה דיי מבאס אותי לקבל זאת... נגנבתי ממשקלו ומחירו... טוב,נעשה עוד שידרוג.בכל אופן תודה על העידכון.

שלום25

New member
ממש לא...

יש לך אפשרות להתחרט בתוך 24 שעות, ולדרוש בתקיפות ביטול עיסקה. אנא הרימי טלפון לשירות הלקוחות של אורנג או לחנות שבו ביצעת את השדרוג ובקשי לבטל את העיסקה . לאחר מכן שדרגי למכשיר , ולא לסמרטוטים.

Rצינית

New member
התקשרתי הרגע,הנציג טען כי לא ניתן

להחליף ואמר לי לא להתיחס לסביבה..לאחר שאמרתי לו שעושים לי אמבוש מהקניה הכ"כ לא מוצלחת שהמליצו לי נציכם. ממש נצל"נ-(ניצול נקבה)

שלום25

New member
בנות...

למה אתן תמיד צריכות להוכיח את.. טוב שטויות. בקיצר מתי ביצעת את השדרוג???

Rצינית

New member
אקיצר לא עבר 24 ש' מביצוע השידרוג..

אגב,השידרוג נעשה ברמת גן.אולי החוקים נוקשים יותר... אבל עזוב...שטויות לא בוכים על חלב...

שלום25

New member
גבירתי , את יודעת מה זה אינטרסנטים?

הנציגי מכירות או שירות אינטרסנטים, בשפה תלמודית זה נקרא "נוגעים בדבר". לכן החוק קובע! ולא נציגי שירות הלקוחות. אנא התקשרי שוב ובקשי על אתר "ביטול עיסקה", ומבלי לציין למה! ישאלו למה? תגידי ככה בא לי. גבירתי זה החוק.

Rצינית

New member
וואלה...הקראתי לו את מה שכתבת....

הבחור גימגם.שאל- מי אמר לך זאת?(כאלו מי גילה לך שעבדתי עליך...)עניתי לו.אני מקריאה לך חוק מתוך ספר החוקים של אורנג'.הוא טען כי עדיין לא יצא לאור ספר כזה ואני ממציאה חוקים וספרים.עניתי לו לא משנה מתוך איזה דף.אבל הדף הוא בכתובת אורנג'י נקודה מוזיקה יהודית נקודה שלום25- (תפוז,אורנג' אותו דבר.... לא?) אקיצקץ,הוא יוחלף.הרבה תודות.

למעלה