איך מתקשרים עם דפוקות ?? יש מצב שזאת נקמה? -

Skar FaSe

New member
איך מתקשרים עם דפוקות ?? יש מצב שזאת נקמה? -

החלטתי ש-בא לי על - באר בבית והתחלתי ליבנות- ואז בא לי פתאם על ציור על - ה קיר מאחור ~ חשבתי ש - זה - ~ cool ~
מסתובבים, מכירים אנשים, עיניינים מכאן לשם בא אלי חבר עם ציירת אחת, כמה טאקילות כמה- gin tonic ו-סגרנו deal
התחילה לצייר, השארתי לה את ה-דירה - הייתי מסתובב , חוזר מתי ש - בא - לי והיא מציירת..
כשהייתה עושה הפסקות, היינו מבלים אצלי בחדר - סתאם... מדברים, גיטרה, מוזיקה ,סרטים, שותים, עיניינים עד שההפסקות נעשו יותר
ארוכות היתה נשארת לישון אצלי ועיניינים התחילו להתחמם... בהתחלה לא נתנה לי אבל היינו מדברים הרבה ותוך כדי השיחות היא אמרה לי
״אני לא יכולה לעשות את זה איתך, כי הייתי עם חבר שלך.. לילה לאחר-מכן היא אמרה לי ״אני לא יכולה לעשות את זה איתך כי אתה אוהב
מישהי אחרת...״ - דיברנו הרבה, וסיפרתי לה על ה ~ "היא״ - היא זאת ש בקשה שנספר לה ורצתה לדעת הכל... לא היה איכפת לי - אז
סיפרת לה ~
{אבל לא הסכמתי להראות לה תמונה שלה..- היא דוקא באה לי בטיפים {תגיד לה ככה,תעשה ככה, לך ל: - ״שם״ כי היא תהיה שם, וכו׳
- סאבאבי ~ אמרתי לעצמי:״ צודקת״ ואמרתי להחלטתיי: - ״ אני יורד מזה לגמרי״ - אבל היא התחילה ״ מתי נלך לסרט?״ או: ״למה אתה לא איתנו להופעה?״ וכו׳- זה הגיע ל זה שהיא הייתה שולחת לי sms ״אני מתחת לבינן שלך, בוא נלך לסרט?״ -עניתי לה:
״פאקיג איך??? לא קבענו כלום! ???״[באמת לא קבענו כלום] ואמרתי לה שאני ״לא בבית״ למרות שהייתי בבית, והיה אור בחדר - מידי פעם ביקשתי מהשותף שיסתכל מהחלון לראות עם ה אוטו שלה עדיין חונה- אחרי זה מדברים ב-sms׳ים ותוך כדי אמרתי לה ״_____השם - שלה___ you need a boyfriend" - שתבין את הרמז. יום אחרי זה, היא כותבת לי ב 12 בלילה, שהיא שכחה אצלי את המטען של ה- נייד, והיא חייבת לבא לקחת את זה.. יוM אחרי זה עוד תרוץ, וככה עוד איזה כמה פעמים ( וכל פעם התחמקתי מימנה) עד שזה קרה..- על ההתחלה שכחתי לשאול אותה אם היא לוקחת גלולות, והיא התחילה לאיים ( לא לאיים אבל...) שאם זה קורה, אין סיכוי שהיא עושה הפלה, והיא תגדל את הילד באוקראינה לבד אם אני לא לוקח אחריות - ו לא הצלחתי לשנות את דעתה.. מזל ש- זה קרה יום אחרי המחזור... - ואז זה הפך לרוטינה של שבוע וחצי בערך .. - היא באה לצייר, אני יוצא להסתובב בעיר, לשחק סנוקר או לא יודע מה - חוזר הבית, היא מציירת, כבר מאוחר הולכים אלי לחדר sex ~ והיא עוזבת בבוקר -וככה כל כמה ימים, אח״כ התחילה להטיף לי מוסר בקטע של :
״ אתה צריך לחזר, ולשאוף להשיג את האישה שאתה אוהב ולא לשכב עם ידידות ! ...״ {כאילו שההכריח אותה...} ומאז יש לה כל-מיני קטעים - כאילו אני כבר מת שתגמור עם הציור..
והיא נגידת קובעת איתי יום ושעה - לא באה - לא מתקשרת להודיע שלא באה, וכשאני מנסה להשיג אותה היא עונה לי אחרי 5, או 6, או 7 שעות (קובעת ומבריזה) - וזה כבר קרה כמה פעמים, או שנגיד ראיתי אותה באיזה מועדון קטן - וכשהיא הולכת, היא אומרת לי ״ אני זזה רוצה שנסיע אותך הבייתה?״ - אני: ״כן- תודה״ מתחילים ללכת לכיוון האוטו ,והיא פתאם : ״שיט ה- x - שלי כאן והוא ראה אותנו יחד- והוא פסיכי לגמרי כשהוא שיכור - -Sorry- ... - או היא אומרת ' ״קלטתי שאתה מסתכל על ״זאת״ -
אני סכה״ך רוצה שהיא תגמור כבר עם הציור, כי אני תקוע בבאלגןת והלכלוך עם צבעים, ומברשות מסביב. אבל אני לא מצליח לתקשר איתה באופן נורמאלי, עם ההברזות שלה ועוד כל מיני קטעים
איך אני מגיע איתה לפשרה - אני לא מרגיש אשם בכלום! לא ניסיתי לפגוע בה! אמרתי לה את כל האמת לפני זה ...

Skar FaSe

New member
אפילו לא 50% לא עשתה

סאטוריס

New member
וואו איזו מוכשרת

טוב בוא אני אגלה לך סוד.. למרות שאתה בעיני גבר קקה ולא מגיע לך..
הבחורה הזו דלוקה עליך
אם תפסיק לדבר איתה על אחרות ... ותוכיח לה ובאמת תהיה נאמן לה
ותתחיל להזמין אותה לדייטים ולשלם עליה ולהתייחס אליה טוב ולא ללחוץ עליה לעשות איתך סקס אלא לתת לזה לבוא ממנה ומרצונה החופשי.. וכשיהיה סקס תעשה הכל כדי לענג אותה ולא כדי לספק את הזין שלך..
היא תהיה שלך. ויהיה לך מאד טוב

# בחיי שלא מגיע לך מישהי כזו... אבל...לא הכל תלוי בי ובדעתי

Shamy

New member
בעיניי ציור חצי כוח, לא אהבתי

ולא ממש מתאים לבר בעיניי

satori79

New member
זה עושה לי בחילה..

לא בגלל הציור, חס ושלום, זה ציור מדהים!

זה רק התאורה...עושה אותי דיזי רק מלראות..

רואה 6 6

New member
אתה משלם לה או שהיא עושה לך טובה?

כי אם זה בחינם, הייתי מפסיקה את התקשורת איתה ומחפשת מישהו שיסיים את זה. אם אתה משלם לה תעבור לביזנס לגמרי: תציב תאריך סיום ותגיד לה שכל יום שהיא מבזבזת עד לסיום אתה מוריד במחיר כך וכך, או שתשלם לה את ערך העבודה עד עכשיו ותפסיק איתה את הקשר.
מעבר לזה אני לא יודעת מה להציע לך.
במקרה הזה נשמע שנפלת על פסיכית אבל זה קשה אצלך לדעת מה קדם למה, הביצה או התרנגולת. בכל מקרה, ביזנס ופלז'ר לא מסתדרים אלא אם הם במסגרת הביזנס ולא מחוצה לו לטעמי.

סאטוריס

New member
גבירתי המנהלת

אני מזמינה אותך לקריאה ביקורתית יותר של מתייעצי הפורום
רובם אינם מלאכים בלבן
בטח לא הגברים

ומי שכותב על שרוטות - בעיקר מעיד על עצמו
שכן דומה מושך דומה - זה הכלל ביקום..

ברור לכולם שהיא עושה את זה חינם והוא מצפה גם שתתן לו שירותי מין
בחינם..
כותב הפוסט הזה הוא נצלן ממדרגה ראשונה יודע היטב להוציא מכולם מה שהוא רוצה - כמו ממך איזושהי אמפטיה ל"בחור התמים" שנפל ברשת אשת העכביש הנוראה..

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
זה שיש לי להגיד

רואה 6 6

New member
מכירה טוב את ההיסטוריה

ומסכימה ש"הפסיכיות" הן תוצאה או שיקוף של עצמו אבל אני מוכנה להאמין שכאן באמת לא רצה במשהו מעבר למסופר, שלא כמו בשאר הסיפורים,שמרח את הבנות האלה כל הזמן ואמר שהוא רוצה אותן באותה נשימה.
לגבי שירותי מין,מה זה "שירותי מין"? הסכימה לשכב איתו. זה דבר שמבוגרים צריכים לקחת עליו אחריות, על ההסכמה שלהם.
אם היתה חכמה באמת,בהנחה שאת צודקת והיא לא לקחה כסף עבור העבודה והוא פגע בה נורא,שתתקע אותו עם הברדק ותיעלם לגמרי אבל גם היא סגורה על עצמה בערך כמו פקק עקום על בקבוק.
אז שישגעו אחד את השניה. אני לא נותנת הצעות איך להתקדם רומנטית אלא איך לגמור את הציור.

Skar FaSe

New member
ואלל׳א?

אז בישביל ה ~ info' _ זה לא בחינם ! - מה גם שנתתי לה מקדמה.זה הרבה יותר זול מ מה שזה אמור לעלות [ חברים וזה...} אבל זה בכל זאת לא בחינם... - btw זה רק מראה עד כמה כדאי להזהר עם לעיצות של אנשים כאן >>---------> סאטוריס>>--->״ברור לכולם שהיא עושה את זה חינם ״ ---- והוא מצפה גם שתתן לו שירותי מין- מישהו הכריח אותה בכלל?? אבל יש לך בעיה בהבנת הנקרא
ואיך פגעתי בה??? היא זאת שבאה אלי בלילה נשארת לישון מרצנה החופשי ובאה מוכנה לזה - בעצמה אמרה לי ״כנס״ -literally
&nbsp

סאטוריס

New member
כי היא מאוהבת בך

סקס איתך זה ביטוי מבחינתה לאהבה
לא לחרמנות
וברגע שאתה לא "שם"
לא בן זוג שלה או מראה כוונות להתחיל להיות בן זוג שלה .. זה כואב לה..

לא אמרתי שפגעת בכוונה.. אבל עצם חוסר ההבנה שלך את המין הנשי ואת התקשורת של בחורות.. שהיא שונה לגמרי מזה של גברים..זו פגיעה ומחדל חברתי ואנושי כאחד..

היא בחורה.. לא גבר חרמן...
בחורה מאוהבת שרוצה לתת לך מכל הלב אגב ..

קאפיש?

Skar FaSe

New member
חוסר ההבנה, הוא אצלה, ולא אצלי!!!

&nbsp
אמרתי לה הכל לפני שזה קרה! אמרתי לה שאני אוהב מישהי אחרת - ובגלל זה היא גם לא נתנה לי וגם אמרה את זה ! ( אני לא יכולה לשכב .. איתך כי אתה אוהב מישהי אחרת)- וגם סיפרתי לה הכל כי היא רצתה לדעת - היא ידעה הכל מראש! - שהיא הכל היה במודע -היא הייתה אמורה להבין שאין סיכוי לכלום - ובכל זאת החליטה ללכת על זה... לא יודע... אולי חשבה שבגלל ה~ sex ~ משהו ישתנה

זו לא בעיה שלו

שתיקח על עצמה וההתאהבויות שלה אחראיות.
אם היא לא רוצה להיפגע אז שתלמד על המין הגברי והתקשורת של גברים.
אני לא רואה שום דבר פסול או לא נורמלי שהוא ניצל את ההזדמנות שנתנה לו. חוץ מזה שהוא היה צריך לנחש שרב הסיכויים הציור ישאר חצי עשוי לעוד הרבה זמן.

סאטוריס

New member
אבל זה לא נורמלי

ניצול מיני זה לא דבר טוב או בסדר.
מניפולציות רגשיות ושקרים כדי להשיג סקס או כל דבר אחר זה דבר פסול...

למרות שבחברה שלנו זה נפוץ.
זה שאת חושבת שזה אוקיי.. ואז התוצאה היא חצי ציור וגם זה אוקיי
משהו מעוות בצורת המחשבה שלך...
שלא באשמתך - כי הערכים החברתיים מעוותים..

עשי בדק בית וחשיבה ביקורתית.

לא למצוי אלא לרצוי.
המציאות היא גיהנום וסדום ועמורה
האם זה מה שנכון ונורמלי?
לא!
האם כך תחנכי את בתך ובנך?

סאטוריס

New member
כבר לא רלוונטי להם..

בכל אופן - ניצול גוף הנשים לצורך סקס הינו משהו אוניברסלי.
רצתה - קיבלה? מה?
חדירה?
כי אורגזמה והנאה היא לא קיבלה

טוב, זו הודעתי האחרונה בנושא.

את מערבבת שלושה דברים,
1. אם אישה לא נהנית, (ואני לא מדברת אם הגבר מנסה או לא) אז או שלא תשכב לעולם או שתנסה להבין מה קורה איתה.
2. אם אישה בוחרת להיות עם מישהו, אז אין פה שום ניצול מיני.
3. הסיבה שמישהי רוצה לשכב עם מישהו (ופה לדעתי הטענה המרכזית שלך) אם זה רצון טהור לסקס או חוסר הערכה עצמית, רצון לתשומת לב וכד'- זו עדיין בחירה שלה!!

** את מצפה שגבר יתחשב בזה שאולי היא ניקשרה אליו ותיפגע? בעולם אוטופי אולי, למרות שבעיני זה נראה סירוס.
אם נפגעת אי פעם מניצול, אמיתי או לא, זה באמת עוזר לך להמשיך להאשים גברים? כי אישית אם לא הייתי הופכת את זה למתנה בחיי, הייתי כנראה מנוצלת עוד מיליון פעם.

למעלה