איך מתקשרים עם דפוקות ?? יש מצב שזאת נקמה? -

סאטוריס

New member
כניראה שהתבלבלתי..

חשבתי שזה פורום בינו לבינה כאן.. על יחסים ועיניינים רומנטיים וכאלה..

לא קלטתי שאת מנהלת פורום - התנהלות עם שיפוצניקים...

# טעות שלי

רואה 6 6

New member
מדוע מפריע לך שהתמקדתי במשהו אחר משלך?

הוא מבקש לדעת איך לסגור את הסיפור בבית, לא איך לקדם את מערכת היחסים שלהם.
רוצה להתמקד בענין הרומנטי שלהם? לי זה לא מפריע. בינו לבינה,לטעמי האישי הוא הרבה דברים גם אם מדובר בהתנהלות עם שיפוצניקים לפעמים.

סאטוריס

New member
כתבתי מה שמפריע לי בתגובה שלך

שאת מאפשרת אמינות ומהימנות לאמת הסיפורית שלו בכך שאת מכנה אותה מופרעת (או כינוי דומה אך זהה במשמעותו) ומאפשרת לו להיות הצד השפוי וההוגן שפועל בהגיון ונפלה עליו משמים איזו פסיכית

כאשר קלירלי זה ממש לא האמת בסיפור הזה
הוא פסיכופת, נצלן ושקרן
והיא לצערה התאהבה בו

בחורה יקרה.. תגידי ברוך שפטרנו מעונשו של זה.. ותברכי הגומל.. ותחפשי אדם שפוי חם ואוהב...שיעריך את הנתינה והכישורים שלך..
ובכלל את ממש מוכשרת ותעריכי את עצמך.. צאי לתערוכות ותגשימי מה שרצית - מגיע לך ואנשים מאד ייהנו מהאומנות שלך..

רואה 6 6

New member
מה לעשות שלפעמים אחד פוגש את מי שדומה לו.

בכל מקרה,זו דעתי ,את לא חייבת להסכים.

wild orchid

New member
אז תחזרי לפורום פמינאציזם. לפי התגובות שלך פה, שם מקומך.

היציאה נמצאת בדיוק שמההההה ----->.

חח

אהבתי את הסיפור.
הציור והבית נראים טוב. בכל מקרה, תפסיק לשכב איתה ותגיד לה ברור חד וחלק או שאת מסיימת את הציור עד X או שתיקח בחור/ה אחרת שתסיים את העבודה.
ואם אתה ממש רוצה להמשיך לשכב איתה+ כאבי הראש אז רק אחרי שמלאכת הציור תסתיים (אל תציע לה את זה לפני כמובן).

Skar FaSe

New member
- הבעיה היא

לפי מה שהבנתי - כשצייר מתחיל לצייר ציור - לצייר אחר קשה להמשיך את הציור הזה וזה יצא לא טבעי- לא יודע, אני לא צייר אבל ננסה- מקסימום נצבע את הקיר
$@#% כולה רציתי ציור איזה בלאגן יצא מיזה...

Shamy

New member
צייר שמכבד תעצמו

יודע שעבודה היא עבודה בזמן מוגבל ואם יש דדליין עומדים בו..לא משנה מה...זה תירוץ עלוב מה שאתה אומר לי..

Skar FaSe

New member
את יודעת.. זה לא נכון

&nbsp
זה מקצוע ש במהות שלו זה בלי dead line או לפחות לוח זמנים יותר גמיש...
אבל האלטרנטיבה זה לצבוע את ה- קיר ולעשות ציור אחר

Shamy

New member
בוודאי שכן

מה נראה לך עושים ציירים שצריכים לעמוד בדד ליין להציג דברים בגלריה? או להעמיד תערוכות למוזיאונים?...סתם עובדים כמה שבא להם מתי שבא להם? ממש לא...

ומה עם מעצבים גרפיים? מאיירים שעובדים בעבור סרטים לדוגמה?...מה נראה לך? שאין להם דד ליין?....אפילו הדבר הכי בסיסי בארץ כשלומדים במגמת אומנות יש לך דדליין להכין את התערוכת ציורים שלך לסיום שנה...ואם אתה לא עומד בדד ליין אתה לא מציג תערוכה ואין לך ציון..

turangaleela1

New member
לא לגמרי הצלחתי

להבין הכל, כתוב קצת מבולגן בשביל ההפרעות קשב שלי.
אבל לפי מה שהבנתי היא עושה לך טובה סך הכל, ות'אמת לא עושה לי רושם של דפוקה, אבל מה אני יודעת.. יש סיכוי לא קטן שאני בעצמי דפוקה.

בכל מקרה, לי צרם המילה "נתנה". סקס זה לא משהו שהאישה נותנת לגבר, אלא משהו ששני אנשים עושים יחד.

Skar FaSe

New member
לא נכון!

היא לא עושה לי ״טובה״ ! -
זה buisness!
אמנם בקטע חברותי, אבל ~` its still a buisness
ֿֿ היא עושה משהו - ואני משלם על זה ! -
אבל זה התערבב עם אינטימיות -
- כשאני קובע עם משהו, או מישהי ביום x - בשעה y - אני בוחר בזמנים אופטימליֿם שאני יכול לעמוד בהם. ואם משהו נדפק לי, אני יוצר קשר ב-אופן כלשהו ומודיע לצד השני. ֿ זה מה שאנשים נורמלים עושים. וכמעט לא משנה באיזה סוג של קביעה מדובר.(לפעמים יש יוצאים מהכלל)
- היא לעומת זאת, קובעת - לא מגיעה - לא מודיעה שלא תגיע - וכשאני מנסה לאתר אותה ,היא לא עונה לי - או שעונה אחרי 10 שעות - היא התחילה להתנהג ככה, אחרי שהיה קטע אינטימי - אמרתי לה לפני שזה קרה, שלא תפתח ציפיות, והיא ידעה (כמעט] בידוק למה - וגם החלטתי לוותר על זה לגמרי! ולהשאיר את זה ביזנס נטו! - היא זאת שהתחילה לבא אלי בלילות עד שזה קרה! - אולי חשבה שבאמצעות sex אני אשכח אצ המישהי ה-אחרת - ואח״כ התחילה לדבר איתי על זה שזאת היתה טעות וש זה לא היה צריך לקרות וכו׳- וש ״ אתה צריך לחזר, ולשאוף להשיג את האישה שאתה אוהב, ולא לשכב עם ידידות ! ...״
אף אחד לא הכריח אותה! ובכלל גם אני החלטתי שלא- כדאי ! היא זאת שעשתה חושבים עם עצמה והיתה מחפשת תרוצים לבא בלילות! - אני זה שניסיתי להמנע מכל זה ולוותר! מ- אז למי היא באה בטענות?? שתהיה אחראית על הטעויות וההחלטות, והשגויות שלה.
פשוט בא לי לגמור עם הפרויקט הזה, - אבל אני לא מצליח לתקשר איתה בצורה נורמאלית. עד עכשיו הייתי מנומס איתה, אבל זה כבר מרגיש כמו זלזול מצידה! היא גוררת אותי כבר חדשים על חדשים. - נראה לי שאם היא דופקת לי עוד פעם קטע כזה, אני אגיד לה הכל בפנים אעזוב את זה ופשוט אצבע את ה-קיר והיא לא תקבל גרוש-

turangaleela1

New member
אוקי אם זה שירות שהיא עושה עבורך בתשלום

מן הסתם יש פה מחויבות עסקית והיא חוצפנית.

לפי מה שכתבת אני מבינה שלא שילמת לה, אז זה די פשוט- אל תשלם לה ותמצא דרך להשלים את מה שהתחילה. או להשאיר כמו שזה (מהתמונה נראה די סבבה) או לצבוע רגיל על זה, או להביא מישהו/י אחר/ת להמשך הציור, או שתעשה ציור אחר.

סאטוריס

New member
צורם .. אכן

סקס זה משהו ששני אנשים עושים יחד..
אבל גם סקס עם זונה בתשלום זה משהו ששני עאנשים עושים יחד. ואפילו בהסכמה.

השאלה מהו אחוז האנשים ובעיקר מתוך הנשים אשר נהנות מסקס שמיימי ואורגזמות סדירות מתוך אנושות כדור הארץ כיום?

turangaleela1

New member
תשלום עבור יחסים זה לא סקס

וגם לא ממש בהסכמה, אבל בוא לא ניכנס לזה ונשאיר את נושא הזנות בצד כי זה לא קשור.

מה זה משנה אם האישה מגיעה לאורגזמה או לא?
זה הופך את ההדדיות ברצון לסקס לפחות רלוונטית?

turangaleela1

New member
שאלה מורכבת

ולא לגמרי קשורה למה שהיה קודם. כי קודם דיברנו על ההנחה המעוות שסקס זה רק עבור הגבר. את מסכימה עם זה? מבחינתך סקס זה דבר שגבר לוקח ואישה נותנת?

בנוגע להדדיות ואורגזמה- הדדיות זו לא סימטריה. לא כל פעם שאני והפרטנר שלי עושים סקס אני גומרת, ולא כל פעם הוא גומר. וגם בעבר במערכות יחסים פחות הדדיות וכשפחות ידעתי מה אני רוצה ואיך להגיד את זה בסקס, עדיין נהניתי, אולי התאכזבתי בסוף מזה שלא גמרתי, אבל את הסקס רציתי לעשות ואם לא אז זו הרגשה הכי נוראית. לשכב שם ולחכות שהוא יגמור. זה דפוק.

סאטוריס

New member
זנות זה כן סקס. את לא יכולה להמציא מונחים

ופירושים למונחים כאוות רצונך.

וגם לדעתי זנות איננה בהסכמה מלאה.
כמו שהרבה יחסי מין ללא כסף אינם נעשים בהסכמה מלאה.

לטעמי - רק יחסי מין שמערבים אהבה ומונוגמיה נכללים בהגדרה של סקס שמיימי ומאפשרים מרחב רגשי ואנרגטי לנשים לחוות אורגזמות רבות.. בהכללה

כמובן שיש 2- 3 נשים משוחררות בכל מדינה שיכולות גם אחרת..

למעלה