לא נכון!
היא לא עושה לי ״טובה״ ! -
זה buisness!
אמנם בקטע חברותי, אבל ~` its still a buisness
ֿֿ היא עושה משהו - ואני משלם על זה ! -
אבל זה התערבב עם אינטימיות -
- כשאני קובע עם משהו, או מישהי ביום x - בשעה y - אני בוחר בזמנים אופטימליֿם שאני יכול לעמוד בהם. ואם משהו נדפק לי, אני יוצר קשר ב-אופן כלשהו ומודיע לצד השני. ֿ זה מה שאנשים נורמלים עושים. וכמעט לא משנה באיזה סוג של קביעה מדובר.(לפעמים יש יוצאים מהכלל)
- היא לעומת זאת, קובעת - לא מגיעה - לא מודיעה שלא תגיע - וכשאני מנסה לאתר אותה ,היא לא עונה לי - או שעונה אחרי 10 שעות - היא התחילה להתנהג ככה, אחרי שהיה קטע אינטימי - אמרתי לה לפני שזה קרה, שלא תפתח ציפיות, והיא ידעה (כמעט] בידוק למה - וגם החלטתי לוותר על זה לגמרי! ולהשאיר את זה ביזנס נטו! - היא זאת שהתחילה לבא אלי בלילות עד שזה קרה! - אולי חשבה שבאמצעות sex אני אשכח אצ המישהי ה-אחרת - ואח״כ התחילה לדבר איתי על זה שזאת היתה טעות וש זה לא היה צריך לקרות וכו׳- וש ״ אתה צריך לחזר, ולשאוף להשיג את האישה שאתה אוהב, ולא לשכב עם ידידות ! ...״
אף אחד לא הכריח אותה! ובכלל גם אני החלטתי שלא- כדאי ! היא זאת שעשתה חושבים עם עצמה והיתה מחפשת תרוצים לבא בלילות! - אני זה שניסיתי להמנע מכל זה ולוותר! מ- אז למי היא באה בטענות?? שתהיה אחראית על הטעויות וההחלטות, והשגויות שלה.
פשוט בא לי לגמור עם הפרויקט הזה, - אבל אני לא מצליח לתקשר איתה בצורה נורמאלית. עד עכשיו הייתי מנומס איתה, אבל זה כבר מרגיש כמו זלזול מצידה! היא גוררת אותי כבר חדשים על חדשים. - נראה לי שאם היא דופקת לי עוד פעם קטע כזה, אני אגיד לה הכל בפנים אעזוב את זה ופשוט אצבע את ה-קיר והיא לא תקבל גרוש-