איך מתקשרים עם דפוקות ?? יש מצב שזאת נקמה? -

turangaleela1

New member
כתבתי שאני לא רוצה להכנס לזה,

רק אוסיף שיחסי מין ללא הסכמה מלאה = אונס. או לפחות, משהו שיותר קרוב לאונס מאשר לסקס.
אם את במצב אינטימי עם מישהו שאת לא רוצה לעשות איתו סקס, איך את קוראת לזה?

בקשר לאורגזמה- וואלה מה אני אגיד לך. היו לי אורגזמות שמיימיות ומעלפות שאחריהן היה לי פיק ברכיים איזה יומיים מסקס לא מונוגמי בלי אהבה ובלי רגש.

Berethor

New member
אתן מבלבלות בין הסכמה לבין רצון והנאה

כל מה שצריך בשביל הסכמה זה להסכים, אפילו מין גרוע יכול להיות בהסכמה, כל עוד הוא לא בכפייה. יש סיבה הגיונית למה החוק משתמש במושג הסכמה, כי הוא מודע לעובדה שיש לא מעט זוגות שהמין שם הוא לא משהו, אבל זה לא סיבה לטעון שזה אונס. בנוסף אם את מדברת על מקרים שצד אחד עושה "טובה" לשני, כן זה גם לא מצב אידיאלי, אבל זה עדיין לא אונס. בשביל "מין אידיאלי" שאת מדברת עליו לא באמת צריך אהבה או מונוגמיה, אלא תשוקה מינית רבה ויכולת להנות מדברים מיניים, במיוחד מהצד של האישה, כי בדרך כלל הבעיות הן בצד הזה בנושא. אז עם כל הכבוד לאהבה ומונוגמיה, זה לא הגורם הכי חשוב ברצון והנאה מדברים מיניים.

Berethor

New member
ההגדרה של זנות זה מין תמורת תשלום

וההגדרה של אונס זה מין בכפייה או/ו בצורה שנחשבת ללא לגיטימית. אפשר להאמין שזנות היא דבר מפוקפק אבל היא בכל זאת מין. באותה מידה יש דברים גם בקשרים רגילים שיכולים להזכיר זנות, למשל אישה עם צורת חיים מינית מתהוללת, אשר שוכבת עם הרבה גברים, או אישה שיוצאת עם גבר בשביל הכסף שלו.

רואה 6 6

New member
לא מסכימה.הכסף לא משנה את ההגדרה, "סקס"

רק את המסגרת בה זה נעשה.
אבל את צודקת לגמרי לגבי אורגזמה. אני לגמרי,לגמרי מאמינה שאישה בטוחה בעצמה,שמכירה את גופה יכולה להגיע לאורגזמה בכל מצב אם בא לה.

Skar FaSe

New member
ואלל׳א צודקת ,

זה היה מפחיד.
אבל אם זה היה קורה עם הבחורה ה אחרת לא חושב שהייתי נכנס ללחץ מ זה.. לא יודע אם הייתי מתנגד לזה בכלל

קרמבו341

New member
תתנצל על כל הסיפור ונסה להגיע להסכמה

תגיד לה שנסחפת ולא התכננת לפגוע בה, אבל כרגע אתה לא מעוניין בקשר מחייב. נסו לתקשר כמו שני אנשים בוגרים (גם היא לא חזקה בזה) ולקבוע לוח זמנים ריאלי לסיום העבודה.
&nbsp
אגב, אם אתה לא מעוניין להפוך לאבא בקרוב - תדאג אתה בפעם הבאה לאמצעי מניעה. הגיע הזמן להתחיל להתנהג כמו בן אדם מבוגר.

Skar FaSe

New member
על מה???

היא נסחפה ולא אני !~!
&nbsp
אמרתי לה בערך שבוע וחצי שזה קרה שלא מעוניין בקשר מחייב ושאני אוהב מישהי אחרת
היא ידעה הכל !

קרמבו341

New member
לא האשמתי אותך

לפי מה שכתבת, היית די גלוי איתה. הבעיה היא שאנשים נפגעים לפעמים גם כשלכאורה הכל על השולחן והם נכנסו למצב בעיניים פקוחות. אנשים לפעמים נותנים לרגשות שלהם להוליך אותם, עושים החלטות מוטעות ונפגעים. אני במקומך הייתי מתנצלת אם פגעתי בה, מסבירה שזו לא היתה הכוונה ומנסה לחזור ליחסים תקינים. עדיף לנקות את השולחן ולא להישאר עם טעם חמוץ בפה וחצי ציור על הקיר.

Skar FaSe

New member
סתאם שאלה

יש מצב שהיא גוררת ומעקבת את הקטע עם הציור על הקיר כבר חדשים כי היא התאכזבה מכל הבלאגן? - נראה לי ש כן - היא אמנם עובדת אבל לא נראה לי שהיא עד-כדי כך עסוקה.
בסדר.. אני אתנצל קצת עוד פעם.. לפני יומיים מחקתי אותה מ - ה - facebook - כי היא כבר מעצבנת אותי

קרמבו341

New member
בטוח שזה קשור באיזשהי רמה

ברור שהעבודה שלה נפגעה בעקבות הקשר האישי שהיה ביניכם. קשה לי להאמין שהיא מעכבת את העבודה בכוונה כדי לדפוק אותך, מתוך נקמה. נשמע לי יותר סביר שאו שפשוט לא כל כך בא לה לראות אותך ולכן היא מתחמקת מלהגיע, או שההפך - היא מורחת את העבודה כדי שהקשר ביניכם לא יתנתק ותהיה לה סיבה לפגוש אותך מדי פעם שוב. בכל מקרה, ברור שזה לא מקרי. דבר איתה ונסה לסכם לו״ז ולהפריד בין הקשר המקצועי שלכם לקשר האישי. אם זה לא הולך, פשוט צבע על הציור ושכח מכל העניין. אחרי הכל, לא מדובר בקפלה הסיסטינית

קרמבו341

New member
ועוד משהו קטן

נראה שהיא נכנסה מולך למאבק כוחות. היא מעוניינת בקשר איתך ואתה לא מעוניין, כך שכל הכוח אצלך. נראה שע״י גרירת הרגליים וההברזות מהעבודה היא מרגישה שהיא מצליחה להחזיר לעצמה את השליטה ביחסים ביניכם. ממליצה לך לא להישאב לדינמיקה הזאת כשתדבר איתה, נסה להישאר קורקטי וענייני.

Skar FaSe

New member
!~ כולה רציתי ציור על הקיט, ואיזה בלאגן...

אני לא במאבק כוחות איתה, ואני משתדל להיות קונקרטי ועינייני - אני אהיה יותר ישיר בפעם הבאה כשיצא לי לדבר איתה.
- אני לא נשאב לדינאמיקא הזאת.
לא חושב שהיא מחפשת שליטה ביחסים - גם לא מדברים על הקטע הזה יותר מידי.. - אולי 3 פעמיים 3 מאז
דיברנו על זה קצת אחרי שזה קרה - היו לה יציאות כמו: ״ לא רציתי ש זה יתקלקל.. היא נשמעה קצת שהיא מצטערת ש זה
קרה, והיא די הבינה ש זה לא זורם לשום כיוון { אמרה: כשאני אהיה (היא) עם משהו אחר זה לא יהיה אותו דבר..) עניתי ו
ֿהזכרתי לה שאמרתי לה את הכל לפני, זה והיא ידעה את זה! ( שאני לא בתקופה לזה עכשיו, ושאני אוהב מישהי אחרת)
ואז היא אמרה :״ אז שואפים לכבוש את האישה שאתה אוהב, ולא שוכבים עם ידידות״ - הזכרתי לה שהיא הייתה
צריכה לחשוב על זה לפני זה, ולא לבא אלי בליילות - כי אמרתי לה הכל !!! אמרתי לה שזה לא יזרום לשום כיוון!! - בגלל זה היא גם התנגדה ל sex ועוד
לפני שזה קרה כשדיברנו אמרתי לה ״ you need a boy friend">>-------> רמז כבד...- והיא הבינה! >>----> וענתה:
״ ok, i will try to find some one if you want me to"
והמשיכה לבא אלי בלילות- ועוד היא הלכה לישון על הספא ואני על המיטה - ואז, פתאם היא באה אלי ואמרה לי:
״משעמם לי שם״
--- א ז מה היא באה בפאקינג טענות!!!
בהתחלה. בפעם האחרונה שהיא הסיע אותי הבייתה, עוד פעם זרקה לי ״ בישבלך כל זה היה סתאם ובישבילי זה לא
היה סתאמי.
&nbsp
בגדול גם אני אשם קצת - - הייתי צריך להמנע מ - sex איתה למרות שזה בא
&nbsp
*&^%$#@!~ מפספס הזדמנות אמיתית עם בחורה שאני אוהב, ומתאימה לי ומוכנה להכל - ונכנס לבלאגן עם
אחת שאני בכלל לא רוצה!!
- איזה עולם דפוק!!!

למעלה