!~ כולה רציתי ציור על הקיט, ואיזה בלאגן...
אני לא במאבק כוחות איתה, ואני משתדל להיות קונקרטי ועינייני - אני אהיה יותר ישיר בפעם הבאה כשיצא לי לדבר איתה.
- אני לא נשאב לדינאמיקא הזאת.
לא חושב שהיא מחפשת שליטה ביחסים - גם לא מדברים על הקטע הזה יותר מידי.. - אולי 3 פעמיים 3 מאז
דיברנו על זה קצת אחרי שזה קרה - היו לה יציאות כמו: ״ לא רציתי ש זה יתקלקל.. היא נשמעה קצת שהיא מצטערת ש זה
קרה, והיא די הבינה ש זה לא זורם לשום כיוון { אמרה: כשאני אהיה (היא) עם משהו אחר זה לא יהיה אותו דבר..) עניתי ו
ֿהזכרתי לה שאמרתי לה את הכל לפני, זה והיא ידעה את זה! ( שאני לא בתקופה לזה עכשיו, ושאני אוהב מישהי אחרת)
ואז היא אמרה :״ אז שואפים לכבוש את האישה שאתה אוהב, ולא שוכבים עם ידידות״ - הזכרתי לה שהיא הייתה
צריכה לחשוב על זה לפני זה, ולא לבא אלי בליילות - כי אמרתי לה הכל !!! אמרתי לה שזה לא יזרום לשום כיוון!! - בגלל זה היא גם התנגדה ל sex ועוד
לפני שזה קרה כשדיברנו אמרתי לה ״ you need a boy friend">>-------> רמז כבד...- והיא הבינה! >>----> וענתה:
״ ok, i will try to find some one if you want me to"
והמשיכה לבא אלי בלילות- ועוד היא הלכה לישון על הספא ואני על המיטה - ואז, פתאם היא באה אלי ואמרה לי:
״משעמם לי שם״
--- א ז מה היא באה בפאקינג טענות!!!
בהתחלה. בפעם האחרונה שהיא הסיע אותי הבייתה, עוד פעם זרקה לי ״ בישבלך כל זה היה סתאם ובישבילי זה לא
היה סתאמי.

בגדול גם אני אשם קצת - - הייתי צריך להמנע מ - sex איתה למרות שזה בא

*&^%$#@!~ מפספס הזדמנות אמיתית עם בחורה שאני אוהב, ומתאימה לי ומוכנה להכל - ונכנס לבלאגן עם
אחת שאני בכלל לא רוצה!!
- איזה עולם דפוק!!!