איך עבר השבוע?

איך עבר השבוע?../images/Emo22.gif

שיר השבוע של דה יוזד: שיר השבוע לא של דה יוזד: להקת / אלבום השבוע: קליפ השבוע: תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: ציטוט השבוע: מתנגן בראש / פלייליסט: תמונת השבוע:

O L g i T

New member
.ה.אכ

שיר השבוע של דה יוזד: x שיר השבוע לא של דה יוזד: Klaxons - Atlantis To Interzone Interpol - No I In Threesome Does It Offend You, Yeah? - We Are Rockstars Brand New - Sic Transit Gloria... Glory Fades הגאוני להקת / אלבום השבוע: brand new קליפ השבוע: Brand New - Sic Transit Gloria... Glory Fades הגאוני תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: אבודים,!!! משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: אמממממממממממממממממממממממממ ציטוט השבוע: מתנגן בראש / פלייליסט: interpol - evil.. ומשום מה, שיר של סליפנוט -_- תמונת השבוע: יוו אני ככ רוצה כאלההה >:

Jo MilleR

New member
../images/Emo152.gif גאד הם כל כך יפות ../images/Emo99.gif

נכון שאי אפשר להשיג אותם בארץ???

....:)

שיר השבוע של דה יוזד: Hard to say שיר השבוע לא של דה יוזד: Aerosmith - Cryin אלבום השבוע: In love and death קליפ השבוע: לא ראיתי קליפים :] תוכנית טלוויזיה/סרט השבוע: נמלטים משהו שעיצבן/שימח/אירוע השבוע: יומולדת לחברה מתנגן בראש/פלייליסט: The used - Cut up angels תמונת השבוע:

הזויה13

New member
נמנמנמ../images/Emo103.gif

שיר השבוע של דה יוזד: wake the dead שיר השבוע לא של דה יוזד: disenchanted להקת / אלבום השבוע: אין קליפ השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=UsL4ZHE4HH0 תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: בובספוגD: משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: אה היום ישלי יומולדת ציטוט השבוע: שומדבר מתנגן בראש / פלייליסט: כרגע כלוםXD תמונת השבוע: אין

הזויה13

New member
תיקוןתיקוןתיקון../images/Emo103.gif

להקת / אלבום השבוע: Three Days Grace איןןן פשוט מדהימים @%^^&#E$#*$^$%$9 חרשתי עליהם כל השבועעעע הההה

../images/Emo15.gifחה חה אני ידעתי שיש לך יומולדת../images/Emo65.gif

מזל טוב לך
. אני מאחלת לך את ברט לחודש בלילות *גבות*

למעלה