איך עבר השבוע?

יא בר מזלטובבבבבבבב../images/Emo65.gif

שיהיה לך יומולדת שמיח! עד 120!! :) אז מעכשיו את הזויה14?

סביר.../images/Emo205.gif

שיר השבוע של דה יוזד:
שיר השבוע לא של דה יוזד: כלמיני להקת / אלבום השבוע: אוונג'ד קליפ השבוע: http://youtube.com/watch?v=jj-zSJ9qRdU בגלל הסרטP: תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: כ"כ דממת המוות! [dead silence] משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: כלמיני ציטוט השבוע: "אז את אומרת לי את זה בגלל שאני קוף?!" מתנגן בראש / פלייליסט: דה סאפרינג- איידן תמונת השבוע:

מותק1212

New member
אווו ראית את הסרט הזה!../images/Emo119.gif

ראיתי אותו שלשום. אני בטראומה קשה ממנו.
אבל סרט טוב.

Jo MilleR

New member
../images/Emo152.gif השבוע שלי

שיר השבוע של דה יוזד: MM שיר השבוע לא של דה יוזד: ג'ורג' מייקל-FREEEK! והרבה של TRJA |להקת / אלבום השבוע: LP קליפ השבוע: הקליפ של BIO תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: I LOVE NY ,הרווק ונמלטים משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: אהמ לא היה משהו מיוחד ציטוט השבוע: - מתנגן בראש / פלייליסט: "סרט הודי" דאמט חרשתי עליו כל כך הרבה תמונת השבוע: רייקוש
. תמונה קולית לאללה

זה השיר הזה של דנוש אינטרנשיונאלוש?../images/Emo55.gif

גאאאאד אני שונאת את השיר הזה. אבל כל אחד וטעמו3>

Jo MilleR

New member
../images/Emo152.gif אחרי שאת הולכת ל3 אירועים כל שבוע

את מתרגלת לחפירה

קניתי חשמלייייייייייייייייייית!!!!! ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של דה יוזד: BOX. שיר השבוע לא של דה יוזד: A Change Of Pace- Weekend Warriors, כי זה השיר הראשון שלמדתי לנגן
להקת / אלבום השבוע: A Change Of Pace קליפ השבוע: אין תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: ממ אין משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: קניתי את טומייייייי! (החשמלית.) והופעתי בכל העיתונים המקומונים D: ציטוט השבוע: ממ אין מתנגן בראש / פלייליסט: Face Down - The Red Jumpsuit Apparatus תמונת השבוע: טומייייייייייי
התמונה מגוגל, כי עוד לא יצא לי לצלם אותה בבית ולעשות לה איזה בוק.

למעלה