איך עבר השבוע?

בתור מישהיא שנשבר לה מהעניין הגדול שעושים על

גיטרות.. היא סקסית! תתחדשי! והמצלה-אם את רק מתחילה ללמוד-תלמדי גם על קלאסית. הכי קשה לנגן עליה.. אבל כשתדעי קלאסית מעולה תדעי גם על אקוסטית, וגם על חשמלית. בתור מישהיא שלמדה על אקוסטית-אני לא מסוגלת ללחוץ חזק מספיק על קלאסית... אבל אם את בחיים לא תנגני בטיולים שנתיים וכאלה, תתעלמי ממה שכתבתי

באיחור.

שיר השבוע של דה יוזד: x שיר השבוע לא של דה יוזד: דה וומבאטס - מובינג טו ניו יורק, פטריק וולף - פנזנס להקת / אלבום השבוע: פטריק וולף - ווינד אין דה ווירס קליפ השבוע: x תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: עקרות בית נואשות! משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: אמ כבר לא זוכרת חח ציטוט השבוע: x מתנגן בראש / פלייליסט: פטריק וולף - בלאקבירד תמונת השבוע: x

הזויה13

New member
OMG וומבאט@^&#$&$% ../images/Emo103.gif

חחחחחחחחחחחחח שי זוכרת? עזבוXDDDDDDDDDDD (חטפתי בובת חרסינה לראש, קצת נדפק לי><)

../images/Emo15.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחXDDDDDDDDDDDDDDD בטח שזוכרת
חחחחחחחחחחחחח לילה כזה איף אפשר לשכוח? *גבות* כשדיברת בטלפון לא שמעת אותי ואת שגיב שרים
חבל. פשוט חבל.
.

Mg14

New member
^^

שיר השבוע של דה יוזד: i caught fire שיר השבוע לא של דה יוזד: mcr-dead! muse - new born להקת / אלבום השבוע: the black parade - mcr ו MUSE קליפ השבוע:
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע:
/
משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: הרבה/ מסיבת יום הולדת לידיד/ מיסבת יום הולדת לידידXD ציטוט השבוע:
מתנגן בראש / פלייליסט:שקט תמונת השבוע:תגובה מהירה

MyApocalypse

New member
../images/Emo97.gif

שיר השבוע של דה יוזד: הכל! שיר השבוע לא של דה יוזד: Thank U for the venom - MCR Blue and Yellow-the used להקת / אלבום השבוע: דה יוזד קליפ השבוע: X תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: X משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: פגשתי את דלית
ציטוט השבוע: לא זוכר כבר ציטוטים XD מתנגן בראש / פלייליסט: My Pesticide - The Used תמונת השבוע: X

Broken sound

New member
שלהלהלה באיחור אעש

שיר השבוע של דה יוזד: maybe memories שיר השבוע לא של דה יוזד: PARAMORE: crushcrushcrush להקת / אלבום השבוע: דהיוזד קליפ השבוע: PARAMORE: crushcrushcrush תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: נמלטים
משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע:ממ דודה שלי התחתנתהנהנהנהנה.והאינטרנט חזר ציטוט השבוע:- מתנגן בראש / פלייליסט: the used - maybe memories תמונת השבוע:-

באיחור!!!

שיר השבוע של דה יוזד: שיר השבוע של דה יוזד: שיר השבוע לא של דה יוזד: Thursday - War all the Time Cream - Sunshine of Your Love The Smiths - William, It Was Really Nothing Bright Eyes-a song to pass the time Neil Young-Only Love Can Break Your Heart להקת / אלבום השבוע: The Smiths,Bright Eyes, וכמובן-Neil Young קליפ השבוע:אין תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: אין משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע:יותר מדי דברים עיצבנו אותי! ציטוט השבוע:אין מתנגן בראש / פלייליסט: תמונת השבוע:

GD ROCKS

New member
משעמםD::

שיר השבוע של דה יוזד: ממ.. BMA שיר השבוע לא של דה יוזד: Bayside-Duality יו כמה שמעתי אותו השבוע פשוט חרשתי עליו בצורה מטורפת. וקלי קלארסון-באיינד דיז אייזל אייזס כי אני וידיד שלי חרשנו על זה חחחחחחחחחחח DD:: להקת / אלבום השבוע: Bayside קליפ השבוע: - תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: - משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: פולין. ציטוט השבוע: "ביצים ביצים ביצים" "היי!!!!!!!1" (עזבו.) מתנגן בראש / פלייליסט: Almost Easy תמונת השבוע: -

למעלה