איך "רואים" דברים בתקשור?

neophile יקירי, טוב שאתה פה

נוכחותך וגישתך מצדיקים את קיומו של הפורום. שבוע טוב ונעים לך.

זה נכון ../images/Emo8.gif

מה שאמרתי זה נכון למשפט המפורסם של איינשטיין E = mc² כלומר חומר ואנרגיה טהורה זה למעשה אותו דבר, פשוט בתוך החומר יש כמות אדירה של אנרגיה - פצצת אטום פועלת על הרעיון הזה היא הופכת את החומר למצב האנרגטי שלו בכלל זה מדהים כמה שכל ההסברים שמועלים כאן לגבי התקשור והעבודה עם רטטים, הם ממש מקבילים למה שהמכניקה הקוונטית מלמדת. לא הרבה מודעים לכך, אבל מבחינת המכניקה הקוונטית חלקיקי החומר ברמה הבסיסית ביותר מתנהגים כמו גלים בתדירויות שונות

אוקין

New member
וואו ../images/Emo13.gif

איזה שרשור מרתק..... נתנאל,תראה איזה עוצמה יש לך....ראה לאלו מקומות חיברת את כולם. דוד,
אכן הרבה זמן....אפרים צדק כמובן,הלך לי ההרד דיסק. אני כמו במדינה זרה,לא נותר דבר מהעבר,שום דבר צרוב....כלום. והנה רציתי להביא תיקשור על הדמיון,ואין.(ממש משהו שקיבלתי בתחילת דרכי "המתוקשרת" ) וככה טוב.כי ככה זה.
אז ארשום מזיכרוני (ודמיוני
) הדמיון הוא המפתח שנמצא ככלי אנושי,בכדי לחזור הביתה. ילדים קטנים מאוד קשורים לדמיון מהסיבה שהם עדין קרובים הביתה. התנתקות מהדמיון,הכחשתו - יוצרת התנתקות מהבית. לכן פעולה של יצירה שדורשת דמיון מחברת את הכלי חזרה. אנחנו הרבה יותר ממה שאנחנו חושבים,הדמיון הוא המפתח להבנות אלו. ראיה על חושית,כלולה בדמיון. יש פחד הקשור לדמיון שנובע משיבוש,תקיעות בכלי זה,שיוצר מחשבות חוזרות ונישנות ללא יכולת להרפות, התמכרות,תקיעות בניבכי הדמיון - זהו מצב שנזהה כמחלת נפש. זוהי תקיעות,כפי שתיתכן תקיעות שגורמת למחלה בכל תחום אחר. אבל מכיוון שזהו כלי כל כך עוצמתי,המחלה עקב תקיעות בו היא כל כך עוצמתית. למה בחרתי לענות לנתנאל מתוך כותרת "דימיון"? מכיוון שהוא תאר שהוא פועל מהדמיון...ושאל עם זה תיקשור. וזה הרי לא מיקרה. לנסות לתקשר מתוך דימיונך,להעלות תמונות בדמיון,וכו'... זה לא טרוויאלי. זה בטוח משהו שהוא עשה בעבר. וזה חוזר אליו. והמענין הוא שהוא הרגיש צורך לשאול עם זה תיקשור או משהו אחר.... כי משהו בתוכו יודע שזה משהו אחר. ואיך אחר? תיקשור - יכולת להתכוונן לתדר/רטט,קליטת האינפו' משם והעברתו הלאה. נבואה - (אין קשר דוקא לעתיד כפי שמקובל לחשוב,כי לא פועל כאן זמן לינארי) היכולת להיות נוכח במלוא הוויתי. במצב זה הדמיון משמש אותי כמפתח,ככלי להעביר את מה שאני-נוכח אותו. אין דרך אחרת להעביר את מה שאני - נוכח אותו,אלא דמיון. בקבלה מסבירים,שאלו שהעבירו את הידע שבקבלה, במו הרשב"י,הארי הקדוש,ועוד... היו מתקשרים מהמעלה הראשונה. (בשפת הקבלה הם נקראים- מגידים) לעומתם הנביאים,ומשה בראשם היו נביאים. כלומר,נכחו "במקומות הגבוהים" ומשם תארו דרך כלי הדימיון,את שנכחו.

אוקין ערב טוב

אהבתי את הסברך שהדמיון הוא הכלי המחבר אותנו ל-"לבית", הבית כפי שאני מבין אותו, הוא המקום בו כל האפשרויות קיימות במקביל. אפשר להמחיש זאת בצורה פשוטה. חזרתי היום מטיול מדהים באוסטריה. שתכננתי את הטיול, ישבתי על המפה, שאבתי מידע מכל מיני מקורות, גם אינטואיציה, וקבעתי מסלול. הדמיון הוא המפה. הוא מכיל את כל האפשרויות, ובהרחבה, הדמיון הוא מפת הקיום השלמה, התיקשור הוא קביעת הנתיב. אי היכולת לקבוע נתיב, היא ההתקבעות בדמיון, או מחלת הנפש כפי שהגדרת אותה. הילד מחובר לדמיון, כי עדיין אין לו נתיב. המבוגר מתקבע בנתיביו, וזונח את הדמיון., באיזה שהוא שלב בחיים כולנו לומדים את הדרכים הרלבנטיות לקיומנו בעל פה וזורקים את המפה. אין לנו צורך בה יותר. המתקשר לעולם אינו זורק אותה. הוא מחובר אליה, יודע לקרוא אותה, לשאוב מימנה מידע, הוא יודע לבחור נתיב ולהיות מודע לנוף באתו הזמן. יכולת התקשור היא יכולת של התבוננות במפת הקיום השלמה, הכוללת את הקיום הפיסי והמטאפיזי כאחד אכן דיון מרתק יעקב,

למעלה