איך שהתקשורת הרסו לשרון את החיים!!!

איך שהתקשורת הרסו לשרון את החיים!!!

כל יום אני מתעוררת ב6 בבוקר ושומעת את החדשות מ6 עד 7... אתמול דובר על תגלית של "חדשות 10" על זה ששרון קיבל תרומה של 3מיליון דולר (או שקל לא בטוחה, זה גם לא העיקרון) ושעה שלמה הם דיברו על זה... והיום בבוקר דיברו על זה ששרון בעצם גוסס... כלכך עצוב. אמנם לא לכל מה שעשה בתפקידו מצא חן בעיני כל בוחריו (ההתנתקות לדוגמא) אבל כולנו יודעים שאין לנו שום מנהיג מלבדו! אז למה להרוס לו את החיים? למה צריך למצוץ לו את הדם כמו אלונקות? כולם הרי בפוליטיקה מושחטים, כלום. ונכון שלא צריך לעשות איפא ואיפא ושמנהיג כמו ראש ממשלה צריך להוות דוגמא, אבל הוא רק עבר אירוע מוחי, אושפז בבית חולים, בוטלו כל פגישותיו לשבוע כדי שיוכל לנוח, אבל מה הוא שומע כשהוא פותח את הרדיו בבית? שוב האשמות שוב גידופים ומילות גנאי. כמה אפשר??

בדיוק../images/Emo45.gif אין לי כוח להוסיף כרגע

אבל בדיוק
כמה אפשר לסבול???? הרסו אותו, נכנסו בו מכל זווית שרק אפשר. ערב הצינתור שיגעו אותו עם שוחד, שוחד...ועוד הרבה... ללא הפסקה... זה לא נורמלי

liorm3

New member
שרון פשע

ולכן הוא צריך לשלם. שרון לא יותר טוב מאף אחד.

kobra2003

New member
פרק תהילים אקטואלי - כנסו!

טוב להודות לה' ולזמר לשמך עליון: להגיד בבוקר חסדך ואמונתך בלילות: עלי עשור ועלי נבל עלי היגיון בכינור: כי שימחתני ה' בפעלך, במעשי ידיך ארנן:

לילוש511

New member
תסלח לי...

אבל גם אתה לא יותר טוב מאף אחד אחר. גועל נפש שאתה מתבטא ככה!!! אתה בן אדם רדוד ושפל אם זאת צורת ההתבטאות שלך!!! תתבייש!

הייתי חייבת להגיב ...

היטלר היה פושע ...ערפת -פושע השייך יעסין פושע מי ששולח מתאבדים הוא פושע..אבל ראש הממשלה שפינה את עזה כי בכל ליבו רצה להאמין שזה מה שיביא לנו את השלום (אגב שטחים כבושים כבר אמרנו?) הוא לא פושע ! נ.ב לא שהסכמתי עם מהלכים שלו...אני יודעת דבר אחד למדתי עם השנים אי אפשר להכריח אויב שאינו רוצה בשלום , לעשות שלום. שלום עושים עם מי שרוצה בכך באמת ובתמים מי שמאחל לזה בכל ליבו.

לא!

על מה את/ה סחה? השטחים כבושים או שלא? אגב...יכולתי להגיד לך למי הצבעתי בבחירות האחרונות אך יחסוך ממך :))

misipipi

New member
בת כמה את?(בלי להעליב)

לגבי השטחים בגוש קטיף- האיזור היה שומם. בתקופת המלחמות שפתחו עלינו מדינות ערב -הם ברחו ועזבו ביתם מרצונם, חלקם מכרו(שאלי גם את קאדיאיף מנהיג לוב). במלחמות נגד ישראל -הערבים פתחו את המלחמות(מספר מדינות ביחד כנגד מדינה בראשית דרכה) לכן אנחנו לא חייבים להם דבר ולא חצי דבר,נניח שלקחנו משהו - את חושבת שגם הם יחזירו לנו את החיילים ההרוגים(הם פתחו במלחמה להזכירך- אז אל תגידי שגם להם נהרגו)?! ועוד מספר נקודות- לא חסר מדינות ערביות, בשבילם השטחים הם רק צעד קטן קדימה במלחמה על כל ישראל. והכי חשוב לסיום- התקשורת שכל הזמן אומרת שטחים כבושים עשו לכם שטיפת מוח.

אני בגיל שאפשר להתחיל../images/Emo3.gif

אבל מה זה קשור בכלל? אתה רוצה ללמד אותי את היסטוריה של עם ישראל או מדינת ישראל אז צר לי לאכזב אותך אתה לא יכול! יותר מזה ...<אתה לא קורא אותי נכון> אבי לימד אותי(אבי לא צבר עלה לארץ ממזרח אירופה) ששם ובכל מקום בעולם יש אימרה (אולי זה יזכיר לך משהו) באתי! ראיתי! כבשתי! וזאת תוספת ממני אנסתי נשים הרגתי גברים קשישים וטף בזזתי והיכן שסימני ...שלי הוא לנצח נצחים! מעולם לא טענתי שצריך היה להחזיר ולו שעל אחד אם אתה שואל אותי הייתי מחזירה להם קדחת כל הדם שנישפך כל פרח שנפל שם, מאוד קרובים ללבי. מה שאמרתי בעצם הוא שמה שהתחיל בגין ...דרך רבין ביבי ברק וכעת שרון המשיך לא היה צריך ליעשות , על מה נלחמנו אם כך? דם יהודי נשפך לריק? אך המציאות שונה ראשי ממשלה מסרו שטחים מי בעד שלום קר עם מצרים ומי בעד כלום גורנישט(שרון לדוגמא)נ.ב. פרס מסר את טבאה בעד לחיצת יד עם דיקטטור בשם מובראכ..כי השני לא רצה לשבת על כוס קפה עם שמיר אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק! אוסיף ואומר גם ארה"ב כובשת-היא הרי לא תחזיר לילידים את השטחים הכבושים צרפת כבשה גם כן אנגליה השטלתה על חצי עולם ועדיין שמרה לעצמה כמה פלחים . פאקינג חדשות הוציאו אותי המריכוז אשוב בקרוב

misipipi

New member
לא קשור, אבל מזל טוב

פיפסת את הנקודה שהם פתחו(בהדגש על הם) עלינו במלחמות, ושהם ברחו באותו זמן וחלקם מכרו. יש הבדל בין כבישה לבריחה זה מה שאני אומר. אני אסביר לך יותר טוב, בא מדינה X נלחמת בY על מנת להשמידה ועלימה מהמפה. מדינה X לוקחת בחשבון שיהרגו לה חיילים(מכאן זה בעייה שלה) מדינה X הרגה למדינה Y חיילים רבים- זה נקרא כבר לקיחה וזה יותר גרוע מכבישה. מדינה Y מתגוננת ואף מרחיבה השטחים שהוקנו לה ומצליחה בקר על חייה. תושבי מדינה Y ישבו על שטחים שוממים מעבר למה שהוגדר להם(לאחר המלחמה) חלקם ישבו על שטחים שהיו בהם תושבים מX שברחו וחלקם מכרו . === עכשיו מדינה X רוצה לאחר שפתחה על Y במלחמה את השטחים שהוגדרו לה בעבר . זו בקשה הגיונית? -לא!! מדינה X רוצה את מה שהיה לה בעבר בלי להחזיר את מה שלקחה למדינה Y, חיילים הרוגים? זו בקשה הגיונית?-לא ועוד אלף לא!! ועוד עובדות למדינה Y יש שטחים קטנים מאוד למחייה ללא אפשרות אחרת(יש רק Y אחד) ,למדינה X יש שטחים נרחבים מאוד ואפשרויות רבות(בקרב חברות רבות מסוג מדינה X). למדינה X(וחברות מסוג X) עדיין רצון להשמיד את Y. דרך אגב, למדינה Y יש תיקשורת ששוטפת לאזרחיה את המוח, שהצליחה לשכנע את אזרחיה שלאחר נתינה קלה (ורק הנתינה היא הפיתרון) -הכול יהיה טוב הסכנה תחלוף ציפורים יצייצו והשמש תיזרח..

הבנתי מה שאתה מנסה להסביר

כנראה אתה לא הבנת אותי אין לי בעיה עם זה ש(שטחים כבושים) לא מחזירים אמרתי לך את זה עוד לפנייך אבל ציינתי שמתחילים בלהחזיר אין סוף לזה עד שערבים לא יקבלו את הכל גם ישחקו איתנו <ברוגז> כולל מדינות ערב שאין לנו גבולות איתם אז מה אתה מציע לעשות?

נועזת20

New member
אפרסקית

דוגרי אני חייבת להגיד שאת הכי צודקת בעולם פוליטיקה זה לא הצד החזק שלי אבל בקטע הזה זה היגיון ועובדה ורק כול מי שהאשים אותי ינסה להרוג אותי

victoria777

New member
אני לא חושבת ששרון היה מנהיג מוצלח

ושצריך לעבור על ענייני השחיתות בשקט.אבל כשאדם נמצא בתקופה כל כך קשה לפעמים צריך להניח לו.כל הלחץ הזה רק יגביר את הבעיות הבריאותיות שלו.

tyseer

New member
עשו זמם

עשו זמם ואין לפנות לאחד ולבקש ממנו תפסיק , צריך להתפלל לאלוהים אולי ישמע מאתנו ויחזירו לאיתנו

למעלה