איך שהתקשורת הרסו לשרון את החיים!!!

ramonsegev

New member
שלום אני חדש

למרות שאני לא יכול להצביע (מפאת גילי) וגם לא הייתי מצביא לקדימה אגיב עכשיו. לשרון יש באמת צד יפה. את ההבנה שהוא עשה במשך השנים, מהמלחמות הכאובות עד לנסיגה מעזה. צריך הרבה אומץ בשביל לבצע כזאת נסיגה והיה לו את התכונה הזאת- נקודה לזכותו. בקשר למנהיג- שרון אולי קידם באופן יוצא מן הכלל את העניין המדיני אבל בתכל'ס הוא פשוט לא התעסק בעניינים האחרים
. העוני והרווחה על הפרצוף בגלל ששרון נתן לביבי הקפיטליסט את המושכות בכוון הכלכלי! החינוך על הפנים בגלל שלימור לבנת לא מבינה מהחיים שלה בחינוך. בגלל זה המדינה שלנו נראת ככה. אי אפשר כמובן, שלכוח את כל השחותויות שהיו לו. היו ראש הממשלה אמור להוות דוגמא (ואפילו הכי בסיסית) לעם שלו. ומה אנחנו רואים??? עוד ועוד פרשות שחיתות (בלי סוף) ושרון?? בשלו שם פס על כולם. (קח למשל את יצחק רבין, כאשר שגילו את פרשת השחיתות שלו- הוא התפטר) אין מה לעשות- שרון הוא לא מנהיג כל כך גדול כמו שעושים ממנו רמון שגב נ.ב. כולי מתפלל לרפואה שלמה לראש הממשלה לשעבר, אריאל שרון

מסטיקה

New member
זכותך להביע איזה דעות שאתה רק רוצה

על שרון ועל קדימה או מה שרק בא לך... אבל מזה קשור לנושא הפרסומים וההדלפות הנ"ל שההודעה למעלה והשרשור הזה התייחס אליהם? הדיון כאן לא היה על דעות פוליטיות כאלה או אחרות אלא אך ורק על תפקוד אנשים במשטרה ובתקשורת והתזמון שלהם בקשר להדלפה והפרסומים האלה ותו לא.

ramonsegev

New member
איזו עקיצה???

זאת עובדה שהבן אדם לא מתפקד היום כראש הממשלה, אלא ממלא מקומו! פויה לך שאת מנסה להתווכח על שטויות רמון

שרון הוא עדיין ראש הממשלה ...

זאת עובדה שחור על גבי לבן , לפי החוק אולמרט הוא אינו ראש הממשלה , אלא רק ממלא מקום . כל ההספדים כבר מעכשיו הם ממש לא במקום (וזה לא בא רק אלייך , אלא גם לתקשורת וכדומה)

ramonsegev

New member
מה לעשות אני פסימי

כולם יודעים שאם שרון יחיה הוא לא יכול לתפקד (בלשון המעטה)

ililrom

New member
מזדהה עם רגשותיך, אבל כדאי שתתקני

את כל שגיאות הכתיב והעברית, כי אני בטוחה שראש הממשלה היה מעדיף שתגני עליו בלהט בעברית מתוקנת. זה קל מאד, פשוט לבדוק את מה שאת כותבת בוורד, או במילון. 1) למצוץ את הדם, זה התפקיד של העלוקות, לא האלונקות עליהן סוחבים פצועים. 2) יש הרבה מושחתים בפוליטיקה, אבל לא "שוחטים" שם אף אחד... בעצם, אולי כן. 3) "לעשות איפה ואיפה" הוא ביטוי שמשמעו לעשות הפליה בין שני דברים שווים, להעדיף באופן בלתי צודק אחד על משנהו. מקורו ב"איפה" שהיתה מידת החומר היבש (כמו קמח) ומסוחרים שרימו במשקל.

trigotrigo

New member
מה שעוד יותר הכעיס אותי

זה שעוד בתחילת הניתוח, ביום רביעי בלילה, התייחסו לשרון כאילו הוא כבר אינו..

הוא הציל את המדינה!

ומתיחסים אליו כאל בוגד! גועל נפש!!! גיבורים מוצגים כבוגדים ובוגדים מוצגים כגיבורים. אנשים לא מעריכים את זה שיש לנו מדינה ובה אנו יכולים להגן על עצמינו... אולי הם מתגעגעים לגלות ומה שמשתמע מכך (מה שקרה לאחינו היהודים במלחמת העולם השניה)

למעלה