איך שהתקשורת הרסו לשרון את החיים!!!

moshiko100

New member
תפתחי אתת דפי ההיסטוריה ותראי

איך את יכולה להגיד שהוא לא היה מוצלח???? מפקד שאין אחד שלא רצה לצאת איתו למלחמה אחד שהציל את המדינה ב73 טוב נמאס לי לרשום כבר כי זה ארוך להגיד לא מוצלח זה פשוט להיות אביל

victoria777

New member
לא יודעת מה הוא עשה בתקופה שעדיין

לא נולדתי.אני רק יודעת איך הוא תפקד כראש ממשלה בשנים האחרונות ומבחינתי זה מה שחשוב. התייחסתי בכלל לנקודה אחרת ואני לא מתכוונת לנהל דיונים פוליטיים.

סליחה? בשנים האחרונות הוא לא היה

ראש ממשלה טוב?? חחחח אם...שנייה...מעכלת.....אוקי טוב כנראה התפיסה והדעות שלנו שונות אבל עצם זה שיש בינתיים קונצנזוס בעם על כך ששרון הוא ראש הממשלה הטוב ביותר,שהיה לישראל בשנים האחרונות זה כבר אומר משהו... שרון מנהיג מעולה, ויש לו אופי כזה גם,של מנהיג... תראי את ההתנתקות בעזה, איך היא עברה בקלות...הוא פועל בנחישות מרגע שמחליט על כך. הוא זה שגרם לנו להרגיש ביטחון, עכשיו אני מבינה את זה, ביטחון, מישהו שבאמת אפשר לסמוך עליו ששומר על המדינה. רק שיבריא.אמן אמן אמן.

victoria777

New member
לא הוא לא היה ראש ממשלה טוב

וההתנתקות הייתה רעיון גרוע.אבל כמו שאמרתי קודם-רציתי להתייחס בכלל לנקודה אחרת-ההתערבות המוגזמת של התקשורת בבעיות הבריאותיות שלו שרק מקשה עליו.

lazaroni

New member
היום ברדיו...

היה מישו שעלה לשידור בגל הפתוח בגלי צה"ל והוא פשוט כ"כ צדק הוא היה מתנגד אידיאוליגית לשרון אבל הוא דוגמה למופת שגם אם יש חילוקי דעות הוא אנושי. הוא התייחס לכך שהיו צריכים לוותר לו, להניח לו, שהוא מנהיג את המדינה כמישהו שאין שני לו, והיו צריכים לשמור עליו, הוא מישו שנלחם על המדינה ועל עתידה ומביא ביטחון היה צריך להיות הד ציבורי רחב והוא פנה אל הציבור ואמר שאנחנו הינו אלו שהינו צריכים לשמור עליו וללחוץ שיחינו לו! אני מקווה שזה לא מאוחר מידי, אני מקווה.

Archibald

New member
לחץ נפשי? שרון לא נראה לי לחוץ

נפשית בישיבת הממשלה אתמול - ונראה כאילו הוא משתין על כולנו מהמקפצה - לא ממש הזיז לו כל העניין, כי הוא ידע היטב שהתשקורת בעדו, ותטאטא את כל העניין מתחת לשטיח. מזוז יסגור לו את התיק, בתמורה לגירושים נוספים בעתיד. אבל כמובן שכל זה כבר לא רלוונטי. שרון עומד למות, ותצטרכו להסתדר להתרגל לכך.

Mister Matrix

New member
מסכים לגמרי!!!

העיתוי של הפרסום היה אולי קריטי ובהחלט מהווה גורם למה שקרה... פרסום לאחר הצנטור (שממילא לכל אחד יש חשש לפני אירוע כזה) לא היה גורע בשום דבר ומוזר שדווקא יום לפני הוחלט לפרסם את הדבר.

קמרש

New member
איזה שטויות !!!

אנשים כמו אריק שרון , עבר דברים ופרסומים הרבה יותר קשים מזה בחייו . זה לא השפיע ולא הזיז לו הפרסומים האלה ... לפי הצילומים שלו לפני השבץ (אתמול), הוא ממש לא נראה לחוץ, אלא מאד נינוח .

מסטיקה

New member
אני מקווה מאד שעוד יקימו ועדת חקירה

בעניין וימצאו ויעמידו לדין את האנשים במשטרה שהדליפו את הידיעה הזו לערוץ 10 וגם שבעלי ערוץ 10 והעיתונאים המעורבים שם בעניין ישלמו בצורה כזו או אחרת על המעשה הלא המגעיל והלא אנושי הזה, ודרך אגב.. אני לא ממצביעי מפלגת "קדימה" הפוטנציאליים, הייתי נגד תכונית התנתקות ועוד מהלכים פוליטיים שעשה שרון בשנים האחרונות אבל כמו שח"כ אלי ישי אמר היום בערך כך:שחבל מאד שיש אנשים ששכחו מזה רחמנות ולהקשיב ללב היהודי שלהם והולכים ומפרסמים דברים כאלה יום לפני שאדם נכנס לניתוח או לא מרגיש במיטבו..ואני מוסיף שאלו אנשים כנראה שגם שכחו מזה צלם אנוש בסיסי בלי קשר לדת גזע או מין שלהם, ודרך אגב אני גם לא ממצביע ש"ס אם מישהו משום מה חשד בעניין, רק שזו הדעה הנורמלית והאנושית היחידה שאפשרית ונכונה להיות במצב שכזה.

SnipeR3

New member
הרסו לו את החיים?! הוא חייב להם הכל

בלי התקשורת שהפכה פניה בערך כמו דעותיו של שרון עצמו, שרון היה עכשיו לא יותר מחקלאי בפנסיה. אם יש מישהו/משהו שהציל לשרון את הקריירה, זו אותה תקשורת שניסתה לחסלו בבחירות אשתקד. נקודה מחשבה: מה יותר קצר: ההבטחות של שרון, או הזיכרון של התקשורת?

ולמי שלא הבין:

"בביה"ח לא שוללים:פרסום חשדות השוחד נגד שרון גרמו לאירוע המוחי"

באמת נוראי

שיורדים עליו על כך שהונה ורימה וקיבל שוחד. נוראי. סה"כ, הבנאדם אמור לעבור צינתור!!! לא ראוי שנסלח לו על כל מעלליו???

למעלה