איכסון דברים בחווה, ומה יש שם?

GrEeNwOmAn

New member
איכסון דברים בחווה, ומה יש שם?../images/Emo29.gif

איפה אתם מאכסנים את הציוד שלכם ושל סוסכם בחוותכם?\בבית? מה יש בארון\בארגז\בבית\בחווה\במדף שבו אתם מאכסנים גם לכם וגם לסוסכם?

GrEeNwOmAn

New member
אני והציוד.../images/Emo29.gif

אני מאכסנת את הציוד האישי שלי בארגז שנמצא במסדרון ארגזים וארונות שיש באורווה. בארגז שלי יש- מגפיים (שני זוגות), נעלי רכיבה, צ'אפסים (שני זוגות), קסדה, כפפות (שלוש או ארבעה זוגות), שוטי קפיצות (שניים), שוטי דראסז' (שניים). ובבית שלי יש- מכנסי רכיבה (בקרוב יהיו שני זוגות), חולצה לבנה לתחרויות, וחולצות בכלל ליומיום בחווה.

GrEeNwOmAn

New member
ועוד ציוד.

עכשיו בארגז לטיפולים- איזולירבנים גומיות לצמות ובכלל לסוס מברשות להברשת ציוד ספוגים לציוד ספוגים לסוס מברשת הברשה לסוס

Sweet SuGaR

New member
בארון שלי.....

יש 3 שוטים (2 קפיצות, 1 דרסז') שקניתי להם מתלה מיוחד במדף התחתון שתי קסדות באחת מהם נמצאות הכפפות צ'אפס ונעלי רכיבה בחדר ארונות החומר לשימון של הצ'אפס על השולחן שלי

טוי בוי

New member
אני!!!!!!!!!!../images/Emo60.gif

ציוד אישי- בבית יש לי 3 חולצות לתחרויות, [אני לא מתחרה אבל קיבלתי אותם מהחווה] 4 מכנסי רכיבה, נעליי עבודה ורכיבה. בתא שלי בחווה- 3 גומיות, שמפו+קונדישינר, מגרדת קטנה, רואשית בית, חבל, קובן רשת, שוט קפיצות, שוט דרסאג' שנידבתי לעצמי מבצפר [חחחח אני ילדה רעה חחחח], צ'אפסים, כסדה, סווצ'רט, קורי עכביש [חחח סתם הם מתנחלים שם ואני לא מצליחה להפטר מהם!! ארררררג!!!!] ומברשת לזנב. הציוד בצפר מאוחסן בחדר ציוד [אוכפים וראשיות רכיבה] לסמי יש 2 ארונות גדולים עם תרופות וחומרים, ויש ארוניות עם מברשות וחומרים וסבון ומגנים ודורבנות וחלקי ראשיות וחבלים ללונג'. יש מתלה שעליו יש מרטינג הילים ושרשרת וחזיות וראושיות בית וחבלים ספייר, ועם הארונית ציוד יש את השמיכות ספייר וג'ל פד אחד. ראושיות הבית והמגנים הפרטיים של סוסי הבצפר תלויים על התא של הסוס. לפרטיים יש חדר ציוד אחד ומלא ארונות פרטיים.

אני...

בלוקר שלי בחווה יש צ'פס, קסדה, כפפות, מברשות ומנקה פרסות לביוטי, פלי מקס, שמן פרסות, ראשית בית, ראשית רכיבה. בבית יש לי 4 זוגות של מכנסי רכיבה(שניים שחורים, אחד בז' ואחד כחול) וכל מיני חולצות שאני רוכבת איתם..

Sweet SuGaR

New member
אה מכנסי רכיבה יש לי 3

אחד כחול אחד בז' אחד לבן והיה לי שחור של הורקה שהלך לאיבוד
והתחלתי לרכב עם טייץ:| חח זה נוח

Juli kleo rullz

New member
ביוטי אין לך? ../images/Emo15.gif

אין לך מכנס לבן?! אז איך בדיוק את מתחרה בדרסאג'?

כי אני

עדיין לא מתחרה........ אמרתי ששנה הבאה אני אתחרה ב-א' ואז גם את אמרת... לך יש מכנסים לבנות..? כאילו למה שאני אקנה לבנות עם אני לא משתמשת בהן עדיין.....? אני אקנה עוד 3 חודשים בערך שתתחיל העונה..

Juli kleo rullz

New member
ביוטי... ../images/Emo15.gif

אמממ אני סתם שואלת כי לפי איך שדיברת איתי זה היה נשמע כמו רמיזה עבה שאת מאוד מנוסה והפליא אותי שאין לך מכנס לבן זה הכל... וכן... התחריתי...

אני באמת מנוסה...

מה הקשר אם התחרתי או לא..? גם אם לא התחרתי אני יכולה להיות מנוסה...! מה הקשר בין להיות מנוסים לבין להתחרות? אמממ ואם התחרית אז למה את עושה רק א' שנה הבאה?

Juli kleo rullz

New member
כי... ../images/Emo15.gif

התחריתי רק איזה שתי תחרויות... וישר נכנסתי לא' לא עשיתי אף פעם את הקדם... אז מן הסתם אני אעשה את העונה בא'... ויש קשר מאוד עבה בין תחרויות לנסיון... למה יוצאים לתחרויות? כדי לקבל ניסיון...

אמממממ לא..!

אני רוצה לצאת לתחרויות בשביל הכיף... לא רק בשביל הניסיון..! ואם התחרית רק שתי תחרויות אז איך שכתבת שיש לך 8 רוזטות ו-3 גביעים..?

Juli kleo rullz

New member
כי... ../images/Emo15.gif

כי יצאתי לשתי תחרויות רציניות... אבל היו לי מלא בביצפר... וגם כאלה שהם היו סתם לכיף (לא בדרסאג')

אצלי

בארגז שלי יש: 3 זוגות של כפפות (בקרוב עוד אחד) 3 שוטי קפיצות שוט דראסג' נעלי רכיבה+צאפס מגפיים 1 מברשת 2 ספוגים 2 מברשות לשער הסוס גומיות לצמות 3 ספוגים לציוד בבית: מכנס רכיבה שחור מכנס רכיבה לבן מכנס רכיבה כחול 3 חולצות לבנות לתחרויות קסדה נוספת

Shai Felton

New member
אני../images/Emo174.gif../images/Emo10.gif

הציוד שלי:
באורווה
מגפיים קסדה כפפות 2 שוטי קפיצות (שגנבתי לחברות שלי
) שוט דראסז'
בבית
מכנס רכיבה שחור מכנס רכיבה כחול כהה מכנס רכיבה בז' שכבר ממש לא עולה עליי
שוט קפיצות מקולל...חחח... חולצה לתחרויות

zohark

New member
יותררר מידי דברים

בית- 4 מכנסי רכיבה- כחול, שחור, בז', לבן. ונעליים של בלנדסטון. חווה- אמממממ הכל בתוך חדר אוכפים של כל מי שיש לו סוס פרטי או חצי פנסיון. והציוד בו פרטי...אין ציוד של החווה: אוכף, ראשית בית, ראשיית עבודה, סט מברשות, צ'אפס רגילים, צ'אפס דמוי מגפיים לתחרויות, קסדה, כפפות ועוד כפפות, אממ שוט דרסז', שוט קפיצות, שמיכה לבית, שמיכה לתחרויות, ג'ל-פד, ספריי כזה לרעמה ולזנב, איטצ' פי (נגד גרדות), ריפרש ג'ל (הג'ל הכחול לגידים), מגנים קדמים, מגנים אחוריים, בנדז'ים לרכיבה+פדים ששמים מתחת, בנדז'ים ללילה +פדים, מגני הובלה, קובן, וזהו אני חושב...

למעלה