איכסון דברים בחווה, ומה יש שם?

S H I L G I

New member
אנשים..שאלה לי אליכם../images/Emo29.gif

למה אתם צריכים דברים כמו: 3 שוטי קפיצות (?!) 3 שוטי דרסאג' 4 זגות כפפות 2 זוגות מגפיים 3 קסדות וכו'..?

אז ככה../images/Emo80.gif

יש לי 2 שוטי דרסז בגדלים שונים השוטי קפיצות שלי יש לי 1 שהוא שלי ו-2 אחרים שחברה שלי שהפסיקה לרכב הביאה לי

TauraMan

New member
הרוב באורווה../images/Emo20.gif

יש לי ארון ובו- 2 קסדות 2 זוגות כפפות(יש עוד זוג בבית לתחרויות) 2 זוגות דורבנות 2 שוטי קפיצות 2 שוטי דרסז' סט מברשות ובו- מברשת שער לזנב,2 מברשות קשות,מברשת קפיצת,מברשת רכה,מנקה פרסות, מגרדת,2 מסרקים לרעמה- עד פה הכל סגול.. עוד יש איזולירבנד,מספריים ומוריד מים, הם לא סגולים.. שמן תינוקות פליי מקס(מרוכז) תמונה של היפים שלי(שלגףטאורה וביג'יי) כל הארון שלי מלא תמונות של- קאיה,טאורה(2), דיזל(2) ואניטה. כל מיני עטים/טושים/טושים נמחקים ללוח/גירים/דפים/עפרונות/בריסטולים וכו' טישו כמובן בטוח יש לי עוד ה-מ-ו-ן דברים ואני רק צריכה להזכר.. בבית יש לי- 7 מכנסי רכיבה בצבעים שונים(בז,כחול,שחור,ירוק,חום,לבן,אפור) זוג כפפות לבנות ראשית בית 2 זוגות מגפיים 3 חולצות לבנות וזהו!

ORIKA

New member
על איזה שוטים בדיוק את מדברת?

שכחת למי הם שייכים???
תקני עצמך ו-מ-ה-ר!!!

TauraMan

New member
סליחה סליחה..../images/Emo20.gif

יש לי 2 שוטי קפיצות והשוטי דרסז' שלי אומצו על ידי זיו ואור..

TauraMan

New member
רצועה דביקה../images/Emo20.gif

מבודדת. כמו סלוטייפ רק מפלסטיק/גומי כזה. משתמשים בזה לחשמל וכו' אבל זה עוזר נגיד בחבישה אחרי שסיימת לחבוש לעשות סיבוב של איזולירבנד כדי שזה יחזיק יותר טוב.

אוקייי אז הדברים שיש לי... ../images/Emo3.gif..

יש לי ציוד בתא שלי בחווה ובבית... בבית יש לי: קובן, מגני הובלה, שמיכה לבנה, קסדה רזרבה, 2 זוגות כפפות, 2 זוגות צ'אפסים, מגפיים, רצועות לדורבנות, שוט דרסא'ז, 2 שוטי קפיצות, דורבנות, 3 זוגות מכנסי רכיבה: ב'ז, כחול כהה ושחור.. ובקרוב גם לבן, חולצה לבנה לתחרויות, עניבה, עוד זוג צ'אפסים שאני לא משתמשמת בהם כי הם לא טובים לי.. בתא: 3 מגבות, פעמונים, 2 מגנים קדמיים, פד ג'ל, שמיכה, ראשיית רכיבה של קיפר, חומר נגד זבובים, קטרן, אקונומיקה, סט מברשות, 2 ספוגים, שמן פרסות, שמן אוכפים, סבון אוכפים, חבילת קוביות סוכר, אוכף קיפר, ראשיית בית, חבל לונז', 2 שוטי קפיצות, שוט דרסא'ז, מזרק, שוט לונז', כפפות, קסדה, רשת חציר וזהו...

S H I L G I

New member
בטח התא שלך ענקי אם..../images/Emo29.gif

א. כל הציוד הזה נכנס ב. נכנס לשם שוט לונג' ואיפה את שמה את הקובן בבית והכל? צריך בשביל זה ממש חדר משל עצמו..

חחחחחח דווקא הוא לא ממש גדול ו....

ויש לנו מחסן גם בבית ועוד אחד שהוא לידנו.. ויש שם כל מיני דברים אז הקובן שם למשך הקיץ... וגם המגני הובלה בינתיים כי העונה נגמרה... והתא דווקא לא ממש גדול.... הכל נכנס בקושי.. חחח.. והשוט לונז' וגם השוט דרסא'ז נכנסים באלכסון... והשמיכה קשורה מבחוץ ותלויה כדי להתייבש מהזיעה של הסוס.. אחרת זה היה מעלה יובש בתא ומסריייח!!..

מגבת בשביל הרבה דברים.. למשל...

לפעמים אין לי זמן שהרגליים יתייבשו לבד.. אז אני מנגבת אותם.. במיוחד את החלק שמעל הפרסה "בשקע" שם אני תמיד מנגבת כדי שלא יווצר עם הלחות פטריות.. וזה בעייה להיפטר מזה.. והמגבת עוזרת לי בכך שאני מנקה איתה את המתג.. ואחרי כל הרכיבה אני רוחצת את הפעמונים אז אני סופגת את המים עם המגבת... יש למגבת הרבה שימושים אצלי.. וגם אם נגיד אני צריכה לשים קטרן או שמן פרסות והפרסה קצת רטובה מבפנים אז אני מנגבת את המים שיש שם...

bonito palface

New member
מגבת...

רצוי מאוד לנגב לסוס את הרגליים באזור הפט-לוק. אפילו אם מחכים שהרגל תתיבש, כדאי לנגב את האזור הזה טוב טוב כדי שלא יישאר אפילו טיפת מים אחרת יש שם פיטריות ודברים לא ממש בריאים לרגלים של הסוס

אויי נזכרתי בעוד דברים.... הנה...

בבית יש לי: וסט כזה נגד גשם של סוסים... ויש לי 3 חולצות שמצוייר עליהם סוסים.. ועוד סווצ'רט שמצוייר עליו 2 סוסים... והחולצות כולן מצרפת.. אהה וגם חצי מגפיים מצרפת... ובתא: יש לי גם פולידין משחה וגם פולידין נוזלי, 3 מברשות רכות, מברשת קשה, מברשת קטנה קשה לפנים, מברשת קטנה רכה לפנים, 2 מנקי פרסות, 2 מגרדות, מוריד מים, 2 מסרקים.. הייתה לי גם מברשת שער לסוס.. אבל מישהי שברה אותה *אהמ*אולגה*אהמ*...

bonito palface

New member
חחחח.... אתם לא רוצים לדעת!

טוב... אצלנו יש לכל הבצפר חדר אוכפים ולסוסים הפרטיים ולחצי פנסיונים יש קונטינר-חדר אוכפים עם ארונות לכל אחד.... הבנתם? אז בארון שלי יש: (וזה עוד לא הכל...וזה גם ממממש ארוך אז אתם לא חייבים לקרוא!!) של אוהיו: -ארגז עם מברשות (אוהיו צריך הרבה!!) -3 סוגי שמפוים: קמיל בלו, דרמפון, ועוד משהו נגד קשקשים. אני חייבת לציין ששלושתם לא נוסו על בעלי חיים! ו-2 מתוכם הם אל-סבון, זה הכי טוב לסוסים... (רק בשביל ליידע אותם...) -טיפולים: שמן פרסות (+מברשת), קטרן (+מברשת), ספריי ירוק ומגעיל שלא יורד מהיידים במשך שבועיים (!!) בשביל הפרסות, כדורים מיוחדים לרגל של אוהיו, משחה מיוחדת לרגל של אוהיו, איצ'פרי-חומר נגד גרדות (+מברשת), חומר נגד זבובים ששכחתי את השם שלו, ו... זהו. -בנדז'ים: 2 אדומים-בורדו, 2 כחולים-כהים ועוד 4 שחורים. (הוא צריך 2-רק לקידמיות) וכמובן שפדים לשים מתחת לבנדז'ים... -בנוסף, יש לו על התא שלו מגינים: אני רוכבת רק עם אחוריות, והוא גם צריך פעמונים... אידיוט חמוד שלי!! -קוביות סוכר-כמובן!! -גומיות: שחורות ולבנות. -ראשיית בית+חבל, ועוד חבל -וכמה שמיכות-אבל הם תלויות בחוץ דברים שאני צריכה לקבל: -אוכף פסיאר חדש!!! יאייי.... -ראשיית רכיבה (שלא כדאי שתדעו כמה היא עולה)!! יאייי.... -שמיכות חדשות ובנדז'ים (את זה אני צריכה לקנות...!!) דברים שלי: -2 זוגות מכנסי רכיבה (כחול ושחור) ועוד 2 בבית (לבן ואדום) -שוט (שמחליף צבע כל יום... חחחח....) -קסדה -לא!! אין לי כפפות!!! אני לא מסוגלת לרכב איתם!!! בלעעעעע -ולא, אין לי קרם הגנה ושטויות כאלה, ולא תמונות ודברים אחרים... אה, ויש לי גם גומיות בשבילי.... -נעלי אריאט (שי, אריאט לשלטון!!!) -וצ'אפס מעור... עם ריצרץ' -ודורבנות. זהו!!! משחות יש לאנשים אחרים... פולידין, גרין ג'ל ודברים כאלה... למי יש כוח לקנות?! ואם באמת קראתם עד לפה... אני גאה בכם!!!

bonito palface

New member
אה... חחחחח.... שכחתי

-סבון אוכפים, ושמן אוכפים. -וחבילת ספוגים שווים!! (משהו best) -ו.... (אבל תבטיחו לא לצחוק!!) ספוג דג וספוג פיל וגם היה לי פינגווין אבל השארתי אותו במתקן שטיפה והוא נעלם ): ובבית יש לי עוד כל מיני שטויות.... כל הדברים החשובים בחווה... וחוץ מזה אם אני אתחיל לכתוב זה לא ייגמר... אז נחסוך לכולם ת'זמן!! רעות

bonito palface

New member
שי! את יודעת מה שכחתי??

יש לי גם מגבת מאוד מאוד מתוקה של מיקי מאוס בצבע אדום!!

למעלה