איכסון דברים בחווה, ומה יש שם?

S H I L G I

New member
אני..../images/Emo29.gif

בעיקרון יש לי תא באורווה אבל אני שמה בבית כי זה יותר נוח לי כי אני לא צריכה כל פעם לפתוח עם המפתחות תתא ולבדוק שלא יגנבו ושטויות כאלה.. אני מאכסנת את הציוד שלי בבית על מתקן שהכנתי במיוחד. ציוד שיש לי: קסדה שוט קפיצות מכנסי רכיבה שחורות חולצה לתחרויות (חולצה של אבא שלי שהתכווצה בכביסה
) צ'אפס (כרגע אני רוכבת עם צ'אפס ונעלי ספורט) מגפיים 2 זוגות כפפות-זוג טוב וזוג קרוע ציוד שאני מתכננת לקנות: עוד מכנסי רכיבה, את שלי קיבלתי מחברה-אני רוצה לקנות בצבע בז' וכחול כהה שוט דרסאג' מגפיים חדשות, תלוי כמה יעלו כי אין לי הרבה כסף נעלי עבודה (מגפיים קצרות) מסרק מריטה ספוג (תמיד הורסים לנו תספוגים ואני רוצה סוף סוף שיהיה לי אחד נורמלי משלי!!) אולי-כפפות לבנות אני ממש עושה קניות

S H I L G I

New member
אה ושכחתי שאני רוצה לקנות../images/Emo29.gif

חולצה חדשה לתחרויות

Shai Felton

New member
זה לא נורא לא נוח../images/Emo10.gif

לרכב עם נעלי ספורט? (והצ'אפס) אני ניסיתי פעם וזה נוראי.....

S H I L G I

New member
זה נורא../images/Emo29.gif

בגלל זה עד שאני אמצע לעצמי נעלי עבודה אני רוכבת עם מגפיים כי עם נעלי ספורט זה עושה לי שפשופים ברגליים ושלפוחיות שכואב לדרבן..

Just A Firefly

New member
או יותר נכון, מה אין..?! ../images/Emo6.gif ../images/Emo9.gif

מסכן הארון שלי, הוא מפוצץ... בחווה- אוכף, 34875763 שמיכות, חגורת בטן, כובע שלי, כובע של אבא שלי, מנקה פרסות, 365129363 מברשות וספוגים, 4 מסרקי מריטה מכל מיני סוגים, גומיות לצמות, מגינים (של אסקדרון), אלפי משחות וחומרים (אלוורה, שמן פרסות, גרין ג'ל, אקונומיקה, אייס ג'ל, חומר לשימון ציוד של פסיאר, משושת, פולידין, כל מיני משחות מגניבות מארה"ב והרשימה עוד ארוכה....), 2 שוטי דראסז', 2 שוטי קפיצות, קובן רשת, קובן דק, כפפות שחורות ולבנות, ויטמינים למיניהם, קופסאת סוכר, מליון סוגים של ספריי נגד זבובים (אפילו גם סנו די), 3 ראשיות רכיבה (אחת של קיפר, אחת של קלימקה ועוד אחת שאני כבר לא זוכרת), מושכות מרטינגיל, ראשיית בית (סגולה
), בנדג'ים למיניהם, מסיכה נגד זבובים, דורבנות, ג'ל פד, ג'ל פד מצמר מגניב כזה (המכונה: פלאפי
) והרשימה עוד ארוכה........ ובבית- אוכף קפיצות לתחרויות (אחותי משתמשת בו), שמיכות לבנות, ראשיות בית ורכיבה, כל מיני המצאות ושטויות מגניבות שאף אחד לא מכיר או שמע, חגורות בטן, חזיה, 7863097542 שמיכות, דורבנות, מרטינגיילים, ג'קט שלי לתחרויות, 3 חולצות לבנות, מליון זוגות מכנסיים, 2 בלנסטון ואחד של מילרס לתחרויות, 3 צ'אפסים ואחד מעור של אריאט לתחרויות, סיכה לתחרויות, כל מיני חומרים ספייר לסוסים ואני כבר לא זוכרת מה עוד, אבל יש לנו מחסן מלא ציוד לסוסים.. אבא שלי פשוט חולה על קניות מהאינטרנט
חחחחחחחח, זה נראה כמו רשימת מכולת.. ואני גם מתחילה להרגיש קצת כמו "הרוכב"

GrEeNwOmAn

New member
ל- just a firefly.../images/Emo29.gif

אחותי, תקשיבי, יש לך מברשות מהמון סוגים? את יכולה למכור לי כמה מהם. כי אני פשוט רוצה סט מברשות. ועוד לא מצאתי ממי לקנות.

למה את רוצה לקנות משומש?

אם את רוצה לקנות בזול אז תקני בחנות סוס או משהו... אם תכנסי לאתר "סוס" אז תראי שם דיל של 4 מברשות ומגב ב-75 ש"ח... זה די זול...! ואת אם רוצה עוד מנקה פרסות הכי זול נדמה לי שהוא בסביביות ה-10 שקלים.

Just A Firefly

New member
בת דודתי השניה מצד האם, תקשיבי ../images/Emo6.gif

תשמעי, תראי, תקשיבי, תקראי, לא עדיף לך לקנות חדשות מהחנות? יש בחנות סוס מליון מברשות במחירים לא רעים.. אחרי הכל, זה לא הכי הכי בריא להעביר מברשת מסוס לסוס.. (השתגעתי קצת, אז לא לשים לב.. טוב?
)

Just A Firefly

New member
בגלל....

שדרך המברשת יכולות לעבור מסוס לסוס כל מיני מחלות עוריות למיניהן (כנ"ל לגבי מנקה פרסות - שזה אפילו יותר מסוכן). בעיקר גרדות, אגזמות, אלרגיות ועוד ועוד... לכן, תמיד טוב שלכל סוס תהיה מברשת משלו. גם אם הסוס השני נראה הכי בריא ומטופח בעולם, אף פעם אי אפשר לדעת ולא כדאי סתם להסתכן...

אני ../images/Emo80.gif

אני מאכסנת את הציוד שלי בתא\ ארון שיש לי בחווה יש לי בארון שמיכה לבנה שמיכה אדומה ובנדג'ים אדומים קסדה 2 שוטי דראסג' 3 שוטי קפיצות מברשות מגרדת מנקה פרסות גומיות כפפות קרם הגנה מגפיים צ'אפס ומכנס רכיבה

1VeReD

New member
o.k

וואי השרשור הזה מזכיר לי שהגיע הזמן לעשות סדר בארון... אז נתחיל מהקל לקשה. בבית יש לי מכנס לבן, שחור, כחול כהה, בז', כחול, כחול בהיר ואפור (זה אפור אלה לא לבן!!!), ומגפים. בחווה בארון אחד יש 3 קסדות 2 שוטי דרסז' 3 שוטי קפיצות וצ'אפס מתפרק. ובארון השני יש 3 ראשיות בית עם חבל סט אדום, סט שחור, סט לבן ועוד בנדז'ים לבניםם ובנדז'ים סגולים.יש סמרטוטים לבנדז'ים שרוול לחגורת בטן ואת המגבת של גמלה המלכה יש את כל המנקים והמברשות (2 גומי, 2 פלסטיק, 2 רכות, 2 מנקי פרסות, מגב, אבן, מדלל, מסרק, מברשת, מספרים, מגבונים לחים,ספוגים) שמן פרסות, קטרן, חומר לגרדות, שמן עץ התה, גרינג'יל, וזלין, שמפוים, פולידין, שמיכת מגבת לחורף, גומיות דרסז' שחורות, לבנות וחומות כפפות לבנות ושחורות, רשת לשער, שמן תינוקות והכי חשוב תמונות של גמלא ואמנדה וסוסים שהיו ונמצאים בנצר וכל מיני מכתבים מאנשים שעובדים איתי.

1VeReD

New member
ונזכרתי בעוד

אמרתי לכם שזה יבוא בהמשכים (בטח עוד יבואו הרבה- סליחה הזיכרון לא משהו טחנתי תשכל בללמוד לבגרות בהיסטוריה) אז יש גם אמה וקוביות סוכר לסוסים וחולצה לתחרויות אוי ואי אני לא מאמינה אלוהים סליחבה סליחה סליחה טעות מרה מרוב מהירות עשיתה טעות זה גמלא המלכה אני מתה עליךך סליחה סליחה סליחה (וב23 יש למלכה יומולדת). איך עשיתי כזאת טעות מרה - כנראה מללמוד היסטוריה הכל...

1VeReD

New member
חגית לא להרוג אותי שאת קוראת את זה.

אני מזועזעת מעצמי...

למעלה