אימלהההההההה..ראיתם את הפרק??!!!!

00נטע00

New member
אימלהההההההה..ראיתם את הפרק??!!!! ../images/Emo58.gif

איזה פרק מטורף....באמת האמנתי שבוני מתה...ווואו אחד הפרקים החזקים העונה...

noam239

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gifוואוו!!!!!!!!!

אימלה איזה פרק מדהים!!!!!!! אני באמת חשבתי שבוני מתה תוכנית חכמה עשו דיימון והיא.. אני חייבת לציין שחשדתי שאלנה נכנסה לחדר של דיימון בסוף שזאת קתרין בכלל לא יודעת למה.. גם ריחמתי על קתרין למרות שהיא רעה שהוא ככה מענה אותה לידקור את עצמה ומסכן דיימון בסוף סתם היא סטרה לו מעניין מה הולך לקרות אם קרוליין מה אמא שלה הולכת לעשות ושהיא תגלה שמאט יידע מי זה כל הזמן.. בקיצור פרק מעולה!!! כן|
מחכה כבר לפרק הבא!!!

noam239

New member
למרות...../images/Emo58.gif

שזאת נראה לי אלנה בסוף כי ראיתי את הפרומו לפרק הבא ומראים את אלנה משכנעת את אלייג'ה לשתף איתם פעולה שתכאלס זה הגיוני.. למה שקלאוס ישלח את קתרין להוציא את הסכין הזה מה הוא צריך אותו? האחים ואלנה צריכים אותו יותר כי הוא חזק ויודע את כל ההיסטוריה של קלאוס אז ככה נראה לי לפי הפרומו אבל נחכה לפרק הבא..

00נטע00

New member
../images/Emo58.gifברור שזאת..

אלנה..היא מחפשת תוכנית איך להרוג את קלאוס בלי להקריב את בוני..והחליטה לעשות את זה לבד אחרי שדימון אמר לה שהוא תמיד יבחר בה..

noam239

New member
../images/Emo58.gifכן תיארתי לעצמי לפי הפרומו הבא..

הייתי בטוחה משום מה שזאת קתרין.. אני חייבת לציין שממש אהבתי את המישחק של מאט דביז זה שמגלם את ריק לעבור מהטוב לרע הוא ממש עושה את קלאוס טוב
לפי הפרומו לפרק הבא הולך להיות ממש מעניין...

noam239

New member
חחחחח כן זה היה קורע ../images/Emo58.gif ../images/Emo6.gif

אייך הוא אמר את זה ברגוע שהוא שותה כוס תה חחחחח אין על אליג'ה איך אני שמחה שהוא חוזר הוא פשוט דמות ענקית!!

בהתחלה גמאני חשבתי שזאת אלנה,

אבל כשהיא הלכה להוציא את הסכין מאלייג'ה..טוב... כבר התבלבלתי. כי מצד אחד ידעתי שקתרין עסוקה בלדחוף לעצמה סכין עץ לברך, כי קלאוס ציווה..אבל מצד שני..שאלנה תשחרר את אלייג'ה?! היא כבר הבינה שבוני לא עומדת למות..אז בשביל מה?!

lady blah blah

New member
../images/Emo58.gif זאת חייבת להיות אלנה..

זאת לא יכולה להיות קת'רין כי אז זה אומר שקלאוס שחרר אותה וכפה עליה שתעשה את זה (אחרת הוא לא היה משחרר אותה) וקלאוס אמר בפרק שהוא מעדיף שאלייג'ה יישאר מת. וזה הגיוני שזאת אלנה כי היא רוצה למצוא דרך להרוג את קלאוס בלי שבוני תמות והפגיון זאת הדרך היחידה שהם מכירים חוץ מבוני :)

היום יותר מתמיד... דיימון../images/Emo99.gif../images/Emo58.gif

וווווווווווווואוווווווווווווווו איזה פרקקקקקקקקק!!!! קודם כל צפיתי שבוני לא באמת תמות למרות שלרגע בכל זאת שמחתי שנפטרנו ממנה
תיארתי לעצמי שיהיה איזה עניין עם כישוף או הגנה כלשהי אבל עד כדי כך? אוי דיימון אתה כזה חכם
מעבר לזה אני ממש מרחמת על קרוליין
זה כזה לא בסדר כל העניין עם מאט
אוף אולי שיחליט שהוא כן מקבל אותה כמו שהיא?
והסצנה בין דיימון לאלנה בסוף!!!!!!!
I'll always choose YOU! אוח
נראה לי אחד הפרקים הטובים של העונה הזאת

Freak Control

New member
אני באמצע הפרק, אבל בתכלס?../images/Emo58.gif

לא יכולים לתת לאלנה את הטבעת ושהיא לא תמות?

Bartal j

New member
נו באמת מה הבעיה לחתוך לה את האצבע עם הטבעת

ולהרוג אותה כמו שקתרין עשתה לג'ון אז שכמעט הרגה אותו

למעלה