אימלהההההההה..ראיתם את הפרק??!!!!

אבל היא לא תמות בכל מקרה../images/Emo58.gif

הדבר שקלאוס הכי רוצה זה שהיא תישאר בחיים כדי לשבור את הקללה, הוא לא יסתכן ויעשה משהו שעלול להרוג אותה ואז שוב הלכה לו הכפילה...

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif

אני היחידה שהרגישה vibe של ביימון כל הפרק כמעט? אם כי זה מפרש את כל הקטע שהוא "יבחר באלנה" באופן אחר... XD כלומר, כן רואים שהוא מרגיש משהו כלפי אלנה, והוא מוכן להקריב את בוני... אבל סוג של vibe כלשהו... איך הייתי עצובה כשהאמנתי שבוני מתה... וכבר עבר זמן מאז שהיא עיצבנה אותי (אם כי אולי זה לא שעברו הרבה פרקים מאז, אלא שעברו הרבה פגרות ושכחתי מזה
). אני חושבת שהיא הייתה מגניבה הפרק (עם כל הכח הזה- בבקשה רק שהיא לא תשתמש בכולו ותמות. וגם לא אלנה). אני חושבת שזה היה פרק טוב מהרגיל.

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif

אני יודעת שזה ייראה מוזר לכל מי שפה (אני מניחה, לפחות), אבל כבר כמה זמן שאני מהרהרת במחשבה עליהם כזוג... ואני דווקא יחסית מחבבת אותם (טוב, אני לא רוצה אותו עם אלנה... וזה הדבר העיקרי שמפריע למעריצי דלנה בביימון, לא?).

Mockingjay

New member
../images/Emo58.gif

ברור ! איכ אנחנו רוצים קרב אגרופים בין סטפן לדיימון על ליבה על אלנה ושדיימון ינצח
מבחינתנו בוני היא בררת מחדל מעפנה. אבל חוץ מזה אני ממש אוהבת אותה ואת ג'רמי

Ayelet 363

New member
|ספולר|

גם אני אוהבת אותה עם ג'רמי- זה מה שבמקור ערער את הרצון שהיה לי בביימון (ובמילא אני לא באמת חושבת שביימון יהיו ביחד)... אם כי הפרק הזה טיפה החזיר אותי אחורה בקצה הזה.

Ayelet 363

New member
התכוונתי ל-*../images/Emo58.gif אני יודעת שזה ברור, אבל

אני קטנונית. XD

TwilightFan

New member
וואו לקח לי זמן להבין ../images/Emo58.gif

מי זה ביימון. בהתחלה חשבתי שזאת רק שגיאת הקלדה לדיימון
בחיים לא שמעתי את זה חח!

Mockingjay

New member
#$^%^&$#^$#@#../images/Emo58.gif

OMG איזה פרק מטורף!!!!!!! בחיי אחד החזקים של העונה הזאת. ונעבור לליקים
לייק : * קלאוס בגוףקורע של ריק מתעלל בקתרין לא יודעת למה אבל זה פתאום נתן חיים לדמות של ריק .. * שיחת הגברים של סטפן ודיימון לפני שהם יכלו להכנס לבית ויותר ה ,מה אנחנו בי 12 , אחד מאיתנו כן
* דיימון, הוא מקבל מקום משלו, הוא כל כך כוכב הפרק הזה! מדהים מדהים מדהים!!! *וכן השיחה הזאת מקבלת נק' משל עצמה ,ואני כמובם מתכוונת לשיחה של דיימון ואלינה בחדר בסוף הפרק
איזה אנחה יצאה לי כשהוא אמר לה i wiil allways choose you
* קלאוס מנסה להעביר שיעור היסטוריה
* אלנה מבינה שהיא חייבת את אליז'ה ולכן היא מעירה אותו . (למרות שבחייי הייתי בטוחה שזו קתרין!)
נוט לייק : * לא אהבתי בכלללללללל את זה שיש פתאום הרגשה שבוני ודיימון מתקשרים טוב מידי , כאילו הוא הגן עליה הוא דאג לה לא מקובל עלי
* מאט -איכס! אני מפחדת ממה שיקרה עם המידע הזה * שריף פורבס - אינשאללה איזה ערפד ינשוך אותך
הרגע המרגש - כמובן השיחה של אלינה ודיימון
הרגע המצחיק - שיעור ההיסטוריה וגם השיחה של דיימון ואלנה בנששף כשהוא הזכיר לה את הנשף הקודם.. |עייף| הרגע הצפוי - בוני לא באמת מתה ציון כללי - 9 *

noam239

New member
מסכימה איתך בכל דבר!!../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

גם אני אהבתי שקלאוס העביר שיעור היסטוריה זה היה כזה מצחיק שהוא לא ידע מה להגיד .. אני חושבת שאולי בגלל מה שמאט הולך לעשות לקרוליין היא אולי לא תיהיה איתו יותר ותעבור לטיילר (הלוואי!!) הם יהיו חמודים. מחכה כבר בקוצר רוח לפרק 19!!

למעלה