אימלהההההההה..ראיתם את הפרק??!!!!

אוף..אני מרגישה שאני רואה את הסדרה רק בציפיה

לדלנה....וכשאין כלכך או שהיא אומרת לסטפן הנעלון שהיא אוהבת אותו-והוא אפילו לא טורח לענות לה-אין לי כוח...:(

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifלא לא לא ../images/Emo58.gif

טוב מבחנתי הסדרה נהרסה, אני בקושי שורדת את הפרקים. כולכם התלהבתם אז, חחחחח אני קצת לא קשורה.. אבל לא יודעת, זה מרגיש כאילו העלילה הזאת עם קלאוס כלכךךךךךךךךךךךךךך נסחבת! זה פשוט לא נגמר!!! עלילה של 2 פרקים הם מכניסים ב7. כלום לא זז וכבר משעמם לי. וכל המערכות יחסים כלכך מעפנות! סטפן-אלנה חצי מתים, בקושי זכרתי שהם זוג. אין בכלל פוקוס על מאט וקרוליין
, ואיכשהו בוני וג'רמי הם הזוג המרכזי בסדרה. WTF. הכל אותו דבר במשולש האהובים של סטפן-דיימון-אלנה, דיימון ממשיך עם ההערות הקטנות (והמקסימות, נו
) לאלנה, והיא לא ממש שמה עליו, ובלתהלהלה. והיה לי לפחות כלכך צפוי שבוני חיה! שזה מבאס, כי לפחות משהו היה מתקדם. בקיצור, לא יודעת, הקסם של העונה הראשונה לא מצליח לחזור, נראה לי הכותבים עצמם כבר לא מוצאים רעיונות מה לעשות

../images/Emo45.gif מסכימה. שמחה לראות שאני לא לבד

הפרק היה מה זה מאעפן... קצת קיוויתי שבוני באמת מתה. סטפן ואלנה באמת הכי משעממים ולא מרגשים בעולם. ג'רמי פשוט שחקן מזעזע... וכנ"ל בוני. אולי בגלל זה הם ביחד
יחד עם זאת- לא הרגשתי את וייב בויימוןבכ-לל! אין לי מושג על מה אתן שחות. ואני מקווה שגם הכותבים לא זורמים אתכם כי זה נראה לי כל כך תלוש... דווקא נראה לי שאלנה לגמרי שמה עליו. מתישהו הסיפור הזה ביניהם יתפוצץ. בקטע טוב

../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

הסמטוחה הרגשית בין דיימון לאלנה נמאסה. שיפסיק להיות ילד הכאפות שלה, תרתי משמע. קרוליין...עצוב...הקטע עם בוני- מוצלח. סטפן עדיין קרצייה ומה עובר לאלנה בראש שהיא מוציאה תפיגיון לאלייזה?עוד פעם הפזמון"אני אמות בשביל אחרים"? גם לא יפה שנמאס להם לתרץ תירוצים לגנה אז פשוט הוציאו אותה מהעלילה. נראה לי הולכת להיות עלילה ממש מעניינת עם הידע של השריף על הערפדים בעיר.הרי היא כבר ידעה , וכפו עליה לשכוח-אז מין הסתם אי אפשר לחזור על זה. נראה לי שגם אם אלנה תרגיש משהו כלפי דיימון, דיימון לא יוכל לקחת אותה מסטפן. הוא פשוט יעלם (עם לב שבור) ויתן להם לבנות מחדש את האהבה ביניהם. דיימון עדיין אוהב את קתרין,או לפחות-חש משהו כלפי יותר מסטפן. מעניין אם הוא יעמוד מול הצורך של להרוג אותה ואיך הוא יבחר (צורך אמיתי כמובן)

Shiri from the block

Active member
מה שאני לא מבינה..../images/Emo58.gif מזה ערפד מקורי?../images/Emo12.gif איך הוא ניהיה כזה בכלל? עטלף?../images/Emo6.gif זה הדבר היחידי שאני יכולה לחשוב עליו חח אוף והיה לי עוד משהו להגיד ושכחתי לגמרי!../images/Emo7.gif

Shiri from the block

Active member
הא ועוד משהו שהצחיק אותי../images/Emo58.gif כל מה שהם עושים, ועוד יש להם זמן ללכת לבית ספר?? לא תוהים שם למה לפעמים הם נעלמים ומפספסים שיעורים? מה נסגר?../images/Emo12.gif

noam239

New member
../images/Emo45.gifחחחחח צודקת ../images/Emo58.gif

זה גם מה שאני חשבתי אמרתי לעצמי הם באים מתי שבא להם ואף אחד לא שם לב חחח וערפד מקורי נדמה לי זה ערפד שחי המון שנים וככל שערפד חי יותר שנים הוא יותר חזק מערפדים אחרים כי אם הוא חי הרבה שנים הוא מבוגר יותר למשל נדמה לי אלייג'ה בן 500 נגיד וסטפן ודיימון בני 160 אז זה הבדל עצום..

Shiri from the block

Active member
חח שוב איך ערפד ניהיה ערפד מקורי? מישהו חייב להפוך אותו בשביל להיות ערפד. כי לפי הסדרה יוצר רושם כאילו הוא ניהיה ערפד מבלי שאף אחד הפך אותו להיות כזה וזה מה שלא מובן לי..

00נטע00

New member
זה לא ידוע..

גם אלנה שאלה את השאלה הזאת..וסטפן אמר שאף אחד לא יודע..הם מהדור הראשון של הערפדים ככה שאף אחד לא שינה אותם ולכן גם הם שונים..סטפן אמר שאף אחד לא יודע בדיוק מה היה שם ואיך הראשונים הפכו לערפדים..

Shiri from the block

Active member
מקווה שימצאו לזה הסבר.. כי לא נולדים ערפד.. זה טכנית להיוולד מת.. זה בטוח קרה להם איכשו..

TwilightFan

New member
דווקא פעם הסבירו משהו דומה בדמדומים...

הם אמרו, שבבריאת העולם - כמו שבראו את הכלבים, החתולים ואת בני האדם - ככה גם את הערפדים. ויכול להיות שזאת הכוונה שקוראים להם ערפדים 'מקוריים' - כי אף אחד לא יצר אותם. סתם מחשבה

lady blah blah

New member
איזה קטע, ../images/Emo58.gif

זה בדיוק מה שחשבתי עליו כשראיתי את הפרק, חחח אם בוני תצטרך להתחבא במרתף הזה עכשיו, זה אומר שהיא לא תלך לבי"ס.. לא ? וכאילו ההורים שלה לא תוהים איפה היא ? חחח והם בטח מפסידים מלא ימי לימודים איך אף אחד לא בודק את זה ? או שדיימון וסטפן כפו על כל האנשים במשרד החינוך בעיירה שלא יתערבו או משהו.

Shiri from the block

Active member
האמת כשחושבים על זה../images/Emo58.gif לבוני אין הורים הרי... היה משהו עם סבתא שלה על התחלת הסדרה לא? נראה לי שהיא בכלל גרה לבד או משהו.. אצל מאט נשאר רק אמא שלו שגם אותה אף פעם לא רואים אצל אלנה זאת ג'נה שבקושי יודעת מה קורה בעולם חח קרוליין זאת אמא שלה שלא ממש שמה עליה כי היא יותר מידי עסוקה בעבודה.. קיצר, אפשר להבין../images/Emo3.gif אבל המורים עצמם יכולים להביא אזהרה לתלמידים חח סטלנים כולם!

למעלה