אין אין אין על הראל סקעת

בנושא אלכסנדר פן

הפעם הראשונה שהכרתי אותו היה שראיתי תמונה שלו (נדמה לי שעם רחל אבל אל סגורה על זה עד הסוף...) , הייתי בת 12 והוא נראה לי כזה יפה.... עד היום שאני קוראת את שירתו אני חושבת על התמונות שלו. מסכיהמ עם זה שהוא מאצו לא קטן - (גם לפי הסיפורים) אבל עדיין השירים שלו עושים לי את זה....

מסכימה איתך לחלוטין לגבי נטלי

מרציאנו. היא מדהימה ללא כל ספק. לדעתי עוד נשמע עליה (אם היא מנצלת נכון את החשיפה הקצרה שקיבלה). אבל סקעת - יש בו משהו. לא רק השירה שלו. הנוכחות שלו כובשת לטעמי.

מעיןבר

New member
גם בעיני היא מצאה חן

בגלל שהיא שונה, אבל יש עוד כמה בנות שהרשימו אותי. רובן אכן חסרות ייחוד אבל יש כמה שיכולות להיות זמרות נשמה מצויינות...

yaelia

New member
../images/Emo45.gif גם אני הייתי בעד נטלי מרציאנו

עם הקול הצרוד הזה. עכשיו אני כמובן בעד סשה המקסימה. הראל סקעת, ממש לא עשה לי את זה, לא חיצונית ולא מבחינת הקול שלו, דווקא הביצוע המעולה של שמעון טפטה קנה אותי לגמרי. מצד שלישי, על יעל פנדריך יכולתי להסתכל שעות, כה סקסית ומקסימה.

אותי הוא לא הרשים דווקא ../images/Emo4.gif

הייתי בעד יעל

אפרת12

New member
שמעון טפטה RULES../images/Emo70.gif

לא ראיתי אתמול, אבל הוא שבה אותי מהשניה הראשונה ונטלי מרציאנו אכן זקוקה לתיקון דיקציה ואז היא תוכל להיות זמרת מהשורה הראשונה מי זה ההראל סקעת הזה
שיילך לשיר בטלנובלה - בינכה הוא נראה כמו דוגמן ותו לא.

אור100

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifורק אני לא ראיתי...../images/Emo10.gif

למה אין שידור חוזר למההההההההההההה?????????????

אפרת12

New member
גם אני לא ראיתי, אבל יש הערב תקציר

אני פשוט קבעתי את דעתי עוד קודם - ולגבי שמעון טפטה יהיה קש המאוד לשנות אותה.

אפרת12

New member
../images/Emo124.gif סקר קצר מועד במנגנון הסקרים

הכנסתי סקר חדש במנגנון הסקרים - מאחר ואין מקום לכל המועמדים אחליף עוד יומיים בשאר. שימו
1. השאלה היא מי יזכה לדעתכן - לפי הלך הרוחות, ולא לפי מי שאתן חושבות שמגיע לו 2. אם המועמד/ת עליו/ה אתם חושבים לא נמצא ברשימה הזו - חכו עוד יומיים לרשימה הבאה, ולא תצביעו בזו הסקר יחזיק מעמד רק בימים הקרובים
היכנסו והצביעו

sharonmx

New member
../images/Emo52.gifסליחה על הבורות...

מי זה? (טוב, טוב, אל תזרקו עלי ביצים וחיתולים מלוכלכים, הייתי חייבת לשאול לפי ההתעניינות הרבה שהופגנה)

עינבלית

New member
בוווזזזזז וווחיתולים....../images/Emo6.gif

תאמת, אין לי מושג על מי מדובר וגממשלא מעניין אותי

sharonmx

New member
תודה!!! הצלת אותי מהבערות...

מותר לומר בקול שזו תכנית שממש, אבל ממש לא מעניינת אותי?

רק אני לא סובלת כוכב נולד???

האמת שזה בשבת, כך שאני לא יכולה לראות, אבל רק מהפרומואים בא לי להקיא. העונה הראשונה היתה נחמדה, עכשיו כבר לא מסוגלת יותר לשמוע על כוכב נולד.

ליילה

New member
ולי אין בכלל מושג על מה מדובר

לפעמים אני מרגישה מנותקת לגמרי מהטלויזיה בארץ. אז אולי תשתפו קצת את מי שלא מכירה?

למעלה