אין אין אין על הראל סקעת

עינבלית

New member
לא סובלת גם מהעונה הראשונה

אבל אני לא מאוהבי הטלויזיה מלכתחילה.

1במיה

New member
אני בכלל לא צופה בערוצים פופולרים

בטלויזיה אם בכלל מזדמן לי לראות משהו זה שידורים חוזרים של סיינפלד וסיפורי לידה שפעם היה בערוץ 8 והיום יש ב BBC פריים. הT.V כל הזמן בהופ למרות שהילדה שלי כמעט ולא יושבת במקום אחד ולא מש צופה היא רוצה את הערוץ ברקע וכך מ5 בבוקר עד 8 בערב הופ ואז הבעל מגיע ומשתלט וזה או חדשות או כדורגל.

lulyK

New member
../images/Emo41.gifהתמכרות חדשה../images/Emo41.gif

התאהבתי! אני יודעת איך אני הולכת לבלות את ימי ראשון ב-22:20. עוד מישהי התעלפה מ"דייט לסטרייט"?

התעלפות ופרצי צחוק בלתי מוסברים!

היה ענק! ואני בד"כ לא חובבת תכניות "דייטים". ממש התחשק לי להתקשר לתא קולי ולבקש מאביעד שיסדר לי דייט! איזה חתיך הבחור היה?!

lulyK

New member
למות. תכנית גאונית.

לי התחשק להתקשר לאביעד קיסוס ולקבוע איתו לאיזה בוקר בדיאדה

galiaS

New member
אוי היה מעולה

שירן לא עשה לי את זה (מה זה כל הרסטות? תמיד נראה לי שיש ג'וקים בתוכן). היתה עליו פוזה קצת מעצבנת. אבל אביעד קיסוס...פשוט מקסים (הוא קצת דומה לדוד דאור, לא?)

בימבילי

New member
גם אני! אנחנו יכולות לצפות

בצוותא ולהזכר בימי בוורלי הילס העליזים (אגב התמכרויות)

רק לא בוורלי!../images/Emo6.gif

זה מזכיר לי את הצבא. היו כבלים בלשכה וכך התוודתי לסדרה הזו. ומתי היינו רואים? ביום שישי בצהריים כשכולם כבר מזמן היו בבית ואנחנו טחנו עוד שבת....

בימבילי

New member
לפחות היה את בברלי כדי

להעביר לכם את הזמן בנעימים! אצלי הסדרה הזו היא ממש חלק מהחיים.

ornaok

New member
אין טלויזיה אין דאגות...

בחיי, אחד בדברים הטובים ביותר שעשינו בחיינו המשותפים זה להתנתק מכל ספקי תוכן בטלויזיה... רק לירי רואה קלטות בוידאו... כשאנחנו אצל ההורים אנחנו יושבים כמו פגרים ובוהים בטלויזיה (כוכב נולד תוכנית מגניבה - אם היתה לי טלויזיה לא הייתי מפספסת אף פרק. וככה ימי שישי שלי מוקדשים למשפחה במקום
)

Arfilit

New member
../images/Emo41.gif ואם כבר התעסקנו כל השרשור ../images/Emo41.gif

בטלוויזיה - אז איזה כיף שחזרה שבתתות וחגים... שדרוג דרמטי של הנקת הלילה הראשונה שלי...

yaelia

New member
על א שהפרק אתמול

היה ממש לא מוצלח. רני בלייר מביים יופי, אבל בתסריטאות הוא הרבה פחות חזק. מקווה שישתפר עם הזמן. איזה תענוג יום ראשון, קודם מקבלים שבתות וחגים, ואחרכך בערוץ 10 את כל העונות של "רגליים קרות".

אפרת12

New member
אני כל הזמן שוכחת לראות רגליים קרות

מזל שכבר ראיתי את הרוב לפחות פעם אחת. הסדרה הזו פשוט דגולה

תנו תקציר של הפרק הראשון

של שבתות וחגים בבקשה ולמה רומי לא מדברת עם יעל?

למעלה