אין לי כוח כבר
פשוט נמאס לי.
אני והחבר, 7 שנים כמעט ביחד... אני בת 22 והוא בן 23, יש לי בעיה עם אמא שלו. אני רוצה לשמוע את דעתכם ומה הייתם עושים במקומי.
בכל פעם שחבר שלי והיא רבים ביניהם על דברים שלחלוטין לא קשורים אליי, לא נוגעים לי בשום צורה, היא מוציאה את הכעס מהריב עליי.
זה דפוס התנהגות שחוזר אצלה כל הזמן במשך כל השנים האלה אבל דיי כמה אפשר?
לפני כחודשיים הם רבו ביניהם, שוב אני אומרת הריב לא קשור אליי, לא היה עליי, אני לא הייתי בזמן שהם רבו ולא כלום, בשבת שאחרי הריב שלהם, נכנסתי לבית שלהם אמרתי לה "שלום" כאלו הכל רגיל והיא לא ענתה לי וככה זה נמשך חודשיים בערך, היא החליטה שאם היא לא מדברת איתו אז היא גם לא מדברת איתי. היא לא עונה לי לשלום, לא שואלת מה נשמע, היה מצב שישבתי בשולחן עם החברה השנייה של אח שלו והיא נכנסה לחדר ודיברה רק איתה והתעלמה ממני לחלוטין.
היא פשוט מתעלמת ממני, לא מדברת, לא עונה כשאני אומרת לה שלום שום דבר.
וככה זה כל פעם... הפעם במשך חודשיים היא התעלמה ממני. זה פוגע בי, כי אני כן מנסה להיות בסדר איתה ביום-יום, כשהיא צריכה עזרה ממני אני תמיד שם בשבילה ופתאום היא יכולה לריב איתו ולמחוק אותי וחודשים לא לדבר איתי.
עזבו לדבר... לפחות שתענה לי לשלום. מינימום כבוד בסיסי לבן אדם.
מה שקורה כל פעם זה פשוט כשהם משלימים ביניהם אז לוקח לה עוד שבועיים ואז היא מתחילה לדבר איתי... ואז אם יהיה שוב איזשהו וויכוח או ריב שוב אני אהיה אוויר בשבילה.
זה פוגע בי מאוד, וזה לא מגיע לי, מה אני קשורה לריבים שלהם ולוויכוחים שלהם?! הוא זה הוא ואני זאת אני.
אני מכבדת אותה בתור בן אדם, לא מציקה לאף אחד אז מה היא רוצה ממני?! למה אני צריכה לעבור את ההשפלה הזאת כל שבת לשבת אצלהם בסלון ולדבר רק עם אבא שלו ועם האמא לא. לשבת בהרגשה של כאלו אני לא רצויה וכאלו אני איזו אויבת שם.
אתמול אמרתי לו שאני לא רוצה לבוא אליו בשבת כי לא בא לי לראות את הפרצופים שלה ושנמאס לי שהיא מתהפכת עליי כל פעם איך שבא לה, הוא התעצבן עליי, נהיה ריב שלם בינינו בגללה.
נמאס לי לוותר, נמאס לי, אני לא רוצה עכשיו לבוא לספוג את ההשפלה הזאת, אחרי זה היא תחליט שבא לה לדבר אז נדבר חצי שנה ואז שוב היא תחליט שלא בא לה עליי אז שוב היא תתעלם ממני לחלוטין.
נמאס
אמרתי לו אני לא מגיעה לעשות אצלך שבתות יותר, אתה מוזמן אליי תמיד.... הוא התעצבן ורב איתי, למרות שהסברתי לו למה אני לא רוצה.
גם איתה ניסיתי לדבר פעם כשזה קרה כבר בעבר אבל זה לא עזר היא ממשיכה להתנהג ככה.