אין לי כוח למלחמות שלו

סיגל

עורך דין היה בתמונה? הייתי לוקחת עו"ד טוב והיית מקבלת את כל מה שמגיע ,עם כל ההצמדה הנדרשת. פויה של אבא

עורך דין רוצה כתובת....

האיש הזה פשוט נעלם , גר בשכירות עובר דירות בקצב מסחרר .. לא רשום בשום מקום .. פעם שהיתה לי הכתובת שלו העברתי אותה לביטוח לאומי ( שהוא חייב להם המון כסף ) , הם לא עשו עם זה כלום... מאז הוא עבר ועבר ועבר כך שאי אפשר להתחקות על עקבותיו. פשוט נ ב ל ה !!!

חייבת להוסיף.....

כשהתגרשתי וזה היה ביוזמתי חשבתי על מי שהיה בעלי ... תיארתי לעצמי שהוא יקים משפחה חדשה והתחשבתי בו בעניין המזונות. סיכמתי על 1200 ש"ח לשתי בנות !!!! כשהשופטת ראתה את הסכום המצחיק היא הסבה את תשומת ליבי ושאלה אם אני בטוחה כי זה אפילו פחות מהסכום הקבוע של ב. לאומי. אני כמובן ידעתי למה אני הסכמתי , וכך נשארו המזונות. האפס הזה ( שפעם היה בעלי ) לא מסוגל אפילו למינימום של המינימום .. מה להגיד ??? שלא לדבר על זה שפשוט הוא נטש אותן... אני קוראת כאן על אבות שנלחמים לראות את הילדים , על אבות שמשקיעים ומנסים לפצות את הילדים על השינוי שנוצר בחייהם.. מה שהכי מטריד אותי הוא שלא משנה כמה אני אשתדל לתת לתמוך ולאהוב, תמיד יהיה להן "חור" בלב על אבא שנטש, רק שלא יחפשו את "דמות האב" בגברים שיהיו איתן... איזה קרציה אני היום...

בכלל לא קרציה

להפך,אנחנו לומדים המון ממך. אגב לפני כ 8 שנים בני הבכור היה מעורב בתאונה,כאשר כלב של שכנה קפץ עליו בזמן נסיעה בקטנוע,בקיצור היה משפט,בני זכה בו ,בעלת הכלב היתה מחוייבת לשלם סכום מסויים . היא נעלמה כאילו בלעה אותה האדמה,לפני שנה בערך בני ראה אותה עקב אחריה וגילה היכן היא מתגוררת,העביר את הפרטים לעו"ד ,ועכשיו היא משלמת עם כל הריבית וההצמדה . לא נראה לי שאפשר לברוח מהחוק לנצח. לגבי בנותייך,אני בטוחה שהן זקוקות לאב ולדמות גברית ,אולי יש סבא בסביבה? אצלי זה מאד עזר לבנים,גם אביהם שנים לא היה בתמונה,ואבי שימש להם גם סב וגם אב,וזה עזר מאד.

נראה לי שהבנות שלי "מחסנות" את

עצמן... היתה לי זוגיות של 7 שנים , היינו תא משפחתי לכל דבר ועניין. כשזה נגמר ראיתי בעצם כמה שהן לא היו קשורות למי שהיה בן זוגי , דבר שהפליא אותי מאוד ! (בדיעבד אולי זה היה מסתיים קודם אם הייתי יודעת שהן לא קשורות אליו כמו שחשבתי ..) כאילו הוא נמחק ...היום אני בזוגיות אחרת , הבנות מאוד אוהבות את בן זוגי אך ברור לי שהוא לא משמש בתפקיד האב.( גם לא הייתי רוצה שכך יהיה - אבא יש רק אחד ). יש להן את המחסומים שלהן , הן ישחקו איתו , יקשקשו , יבלו יחד אבל בתוך תוכן זה כאילו ..."לא עד הסוף".. הן כבר נפגעו פעם והן לא רוצות להיפגע שוב ( הגיוני ).. אני משמשת בתפקיד כפול..אמאבא..לפעמים אני המקל ולפעמים הגזר.. תפקיד קצת מעייף הייתי אומרת ..אבל זה מה יש.. התרגלתי .... לפעמים אני חושבת מה יקרה אם פתאום הוא ירצה לראות אותן ולחדש קשר.. אני לא יודעת מה יהיה לי יותר קשה ...חלומות באספמיה....

../images/Emo41.gifרק היום שוחחתי עם

פקידת סעד לסדרי ראיה והיא ספרה על אבות שנוטשים את ילדהם וזו תופעה מוכרת לצערנו

Chocksum

New member
ומה הסיבה שלו לאי-תשלום?

אולי הוא במצב קשה שיתאזן בעוד חודש נגיד ואז בעצם הוא יחזיר את חובו? אולי שווה לברר איתו את הדבר ואז תיחסך מכם הרבה מאוד עוגמת נפש שכוללת עורכי דין, הוצאה לפועל וכיוצ"ב. וגם, אולי אם הוא ירגיש שאת מבינה ומתחשבת הוא יאפשר לעצמו להפסיק לעשות שריר ולהתפנות למחשבה כיצד עליו להמשיך אם אחריותו. אני לא מכירה את האיש וגם לא אותך, ואין לי כוונה להישמע כיודעת כל, אני גם לא גרושה אלא אלמנה כך גם שאין לי נסיון גדול בגישה החוקית ואולי גם ההתנהגותית של העניין הנדון, אבל אני חושבת שכדאי להיות סבלניים לעיתים, להאמין בטוב ולא ברע שבבני האדם, ולנסות להבליג במקצת על כל הפגיעות שקרו ושקורים כי בסופו של דבר זה האבא של הילדים שלך והוא עדיין בין החיים ולכן גם הדברים יכולים עוד להשתנות לטובה. מניסיון הדרך הזאת טובה יותר ממלחמות. מקווה שלא דרכתי יותר מדי על יבלות.

יותר מזה ...

אם הייתי יודעת שהוא יהיה עיקבי , ואבא כמו שצריך הייתי אולי מוותרת או מחתשבת בו בעניין המזונות, היינו מסתדרים... אני מזמן לא נלחמת - הספיק לי להלחם על הגט... ובכלל מאוד הלכתי לקראתו אחרי הגרושים ,עד כדי כך שהייתי מביאה אליו את הילדות וגם לוקחת אותן העיקר שיהיה לו נוח ...( והעיקר שיהיו בקשר ) אני חושבת שאם היתה לו אישה נורמלית היא היתה גורמת לו לפגוש אותן.. ראבק איך זה לא מפריע לה לדעת שהוא לא רואה את הבנות שלו??? הרייותר משזה נוח לה זה אמור להטריד אותה לא???!!!

סיגל../images/Emo140.gif

את כותבת דברים מאוד דומים למה שקרה לי עם האקס. רק שהוא חי באותו מקום ולא עבר דירה אך רואה את הילדה אחת לשבועיים בערך ובכלל כמעט שלא מתקשר. הקשר הוא נורא לא יציב ורעוע. גם אני משמשת אמאבא לכל דבר ומהווה שק האיגרוף של הילדה וגם עוגן ההצלה והקשר הכי חשוב לה בעולם. עדיין, זה קשה ולא קל ולפעמים אני חושבת שמה שיותר רחוק יותר טוב כי כשהוא רואה אותה הוא כל כך מזיק לה ומתנהג מוזר שאולי עדיף מה שפחות. בכל מקרה, הילדים האלה תמיד יוצאים פגועים מכל העסק. מי יותר, מי פחות. אבל אין ברירה אחרת היינו מן הסתם נשארות בנישואין ההם. אני מודה לאל כמעט מדי יום על שהוציא אותי מציפורני הנישואין האומללים ההם. תשמחי בעובדה שיש לך זוגיות מקסימה היום ושבנותייך שמחות ומפרגנות. אין ברירה, אלא להסתכל על החצי המלא של הכוס. גם אצלי הזוגיות היום מצוינת ויש ילד משותף, רק לילדה קשה. למרות שקיבלה בהתחלה את הזוגיות החדשה, היום היא כבר מתבגרת ומבינה שגורלה לא שפר עליה כגורל רוב חברותיה ועדיין היא הייתה מייחלת לכך שאבא ואמא ביולוגים שלה, היו חיים באותו בית. אבל, אנחנו מנהלות שיחות רבות על זה ואני מסבירה לה עד כמה שניתן שאלה הם חיינו ואנחנו צריכים לקבל באהבה כל דבר שניתן לנו, כל זמן שאנחנו בריאים ואוהבים ויש לנו אחת את השנייה ואת המשפחה שלנו וקורת גג תחת ראשינו, אלה הם רסיסי האושר שלנו בחיים ואיתם אנחנו ממשיכים. בהצלחה בכול. ואת בכלל לא קרצייה.

שחר ../images/Emo13.gif

אני טיפוס אופטימי מטבעי , מאוד קשה למחוק לי את החיוך.. אני מאלה שמחייכים גם כשבפנים לא כל כך טוב ... אני מודה לאלוהים ולאהבה ולייקום ( ולכל מי ומה שאפשר..) על איפה שאני נמצאת היום
... הבנות שלי גדולות , ומוצלחות .. ( טפו טפו טפו ..) יש לי אהבה
ענקית ! יש מה לאכול , ויש איפה לישון... מה צריך יותר???!!! לפעמים יש תזכורות מהעבר...אבל הכל קטן עלינו !!!

קוקסום יקרה,../images/Emo20.gif

אנחנו גרושים כבר תשע וחצי שנים. אני נשואה בשנית כמעט שמונה שנים. אין סיכוי שהוא ישתנה. הוא מירר את חיי בנישואין, מירר אותם בגירושין ומנסה להמשיך למרר אותם מאז. מה לעשות, יש אנשים רעים. מקווה שלעולם הם לא ייקרו בדרכך.

azaria

New member
הילחמי על מה שמגיע לביתך. ותתמוגגי

לך מנחת על שהשכלת לצמצם את הקשר שלך עם איש כזה איום. תארי לך כמה נורא היה להיות אישתו עדיין? תיהני לך מחצי הכוס המלאה. החצי הריק? מה לעשות, מתמודדים איתו כי חייבים. אבל נראהלי שאת קצת שכחת את החצי המלא. ולפי מה שראיתי וקראתי - זה לא חצי חצי בכלל. המאזן ממש לטובת החלק המלא! אז בכלל יעלי, תעלי כבר את החיוך המקסים שלך בחזרה על הפנים וקדימה למלחמה!

עזריה, פרי ועלמה, תודה../images/Emo20.gif

תודה על ההזדהות. עזריה, אן ספק שהיה נורא להיות אישתו עדיין, ותודה לאל שזה לא כך. והנה, תכף יעלה לי החיוך בחזרה על פניי. תודה.

סול11

New member
יעל עם שחר../images/Emo39.gif

נסי את הנשק שנקרא עיקולים באמצעות ההוצל"פ.עיקולי משכורת ,חשבונות בנק,ורכוש .כל זאת בתנאי שיש לו אחד מאלו או כולם.

mishele5

New member
../images/Emo11.gif אני גבר ולא,,

חשבתי לרגע אף פעם [מרגע שנפסקו לי מזונות]איך לא לשלם צר לי על אותם גברים שלא משלמים,ויש באפשרותם לעבוד וסילחו לי הנשים שבחבורה,אני לא עושה זאת למען פרודתי אני משלם בלב שלם ובשמחה בזמן ולפני הזמןאך ורק בגלל ועבור ילדתי שהיא ורק היא בראש מחשבותי ומעבר לזה אני קונה לה בגדים וצעצועים ללא התחשבנויות כי אני חולה עליה[על ילדתי כמובן] ואיו אהבה בעולם כמו אהבה של אבא[ואימא כמובן]

mishele5

New member
יעוד דבר חשוב,,

שאלוהים ייתן לנו את הכח לעבוד ולפרנס את ילדנו

../images/Emo45.gifועל זה נאמר......

צריך לדעת עם מי להתחתן כדי לדעת ממי להתגרש...... כן ירבו כמוך המסוגלים להפריד בין זוגיות להורות. להפריד בין רגשותיהם לגרושה לבין רגשותיהם לילדיהם. המסוגלים להמשיך ולקחת אחריות מתוך אהבה ולא כדי לצאת ידי חובה.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif|כן

למעלה