אין לי כוח למלחמות שלו

אכן אכן צריך לדעת ממי להתגרש..

אולי צריך לשנות את סדר העניינים , קודם להתגרש ואח"כ להתחתן??!! צריך לעשות סטרט אפ.... וואלה

ליזי38

New member
אכן../images/Emo46.gif

גם הגרוש שלי משלם חודש כן חודש לא וכל חודש הופך ללא. וגם אני כבר עייפתי מהמלחמות האלה. היום "קפץ" (10 דקות) לבקר את הבנות, הגדולה ביקשה ג'ינס שעולה 120 ש"ח ענה לה כרגיל "אין לי כסף" ונסע, הגדיל לעשות שאל את הבן הגדול אם הוא מוכן לוותר החודש על הדמי כיס שלו כי הוא צריך לתדלק
. אוףףףףףףףףףףף נשבר לי ממנו

rolan

New member
טוב....

כבר אמרו את הכל... ולי נשאר -
ולומר לכולן, אל תוותרו על תשלום המזונות ולא משנה במה זה כרוך וכמה ישלם. שלי משלם גרושים... ממש גרושים (ובשבילך בלונדה, אני אומרת שזה פחות מ 1,000 ש"ח), אבל מה?.... משלם!.... אמנם כמו אצל חתולית, כך שאין לו הרבה מקום לפיקשושים...

blonda3

New member
../images/Emo57.gifרולן-העיקר שהוא משלם../images/Emo88.gif

ואני...את יודעת......

azaria

New member
אולי יש הסדר שיעזור לאבא החנטריש?

לא, אני לא מתכוון שאת תוותרי על משהו. אבל נראה לי שאבא שמבקש מהבן שלו כסף בשביל לתדלק, משהו בסדרי העדיפויות שלו דפוק. לאבא הזה, כמו לכל אדם יש הכנסה מסויימת. פחות או יותר נתונה וקבועה. יש לו גם הוצאות שוטפות. גם הו די קבועות. משכנתא, שכירות, אוכל, ביגוד, דלק למכונית וכו וכו. אדם נורמאלי מתארגן על הדברים כך שלא יקפוץ מעל הפופיק. כלומר שיוציא לכל היותר כמה שנכנס. נראה לי שהחנטריש מחק מן החשבון שלו את עניין המזונות, ולכן זה כל פעם נתקע לו ומתנגש עם התידלוקים או עם ההמבורגר או עם אלוהים יודע מה. אולי יעזור לו אם תקבעו שמיד ביום של המשכורת לשו הוא מעביר אליך את סכום המזונות? כך לא "יופתע" בהמשך החודש מן ההוצאה הבלתי צפויה... אולי בכלל יתן הוראת קבע בבנק להעביר מדי חודש בחודשו את הסכום הדרוש. כך זה לא יהיה בידיו לזכור או לשכוח. וגם ידרוש מעשה מצידו כדי ללכת ולבטל את זה. זה נוגד את אופיינו הגברי העצל. אז זה די מבטיח לך שקט לזמן מה. הבעיה היא להביא אותו לתת הוראת קבע כזו. ואולי כאן ההוצאה לפועל יכולה לעזור. או העו"ד שלך עם איומים בהוצל"פ לאחר שהוא כבר יחווה את נחת זרועם.

ליזי38

New member
סדרי

העדיפות שלו תמיד היו דפוקים, בפעם האחרונה השגענו לבית משפט בקשר למזונות הוא הביא תלושי שכר פיקטיביים ויצא מזה כמו גדול. גם לילדים נשבר הם אפילו הפסיקו לבקש ממנו דברים. יום המשכורת? מי יודע בכלל מהיא יום המשכורת שלו בפעם האחרונה התעלה על עצמו נתן לי צק ל4 ימים אחרי תאריך המזונות ואפילו הגדיל לעשות וכתב אותו לפקודתי שם עליו קרוס ולמוטב בלבד שאוכל רק להפקיד אותו לחשבון ואחכה עוד 3 ימים לאישור הצק.

azaria

New member
כבר תפסו לך. ואפילו רשמו פטנט.

במשנה (ששה סדרי משנה, זוכרים) יש מסכת על ענייני קידושין ומסכת על ענייני גיטין. מסכת גיטין מופיעה לפני מסכת קידושין. כמובן שכל המפרשים שואלים למה הסדר הוא הפוך מן ההיגיון, והתשובה הקלאסית היא ש צריך ללמוד למה נכנסים ולאן זה יכול להגיע לפני שמתחילים להתעסק עם קידושין.

הילה301

New member
הלוואי ויכולתי לעזור כמו שעזרתם לי

אני קוראת את הסיפורים ומזדעזעת. בן זוגי אומר לי כל הזמן שזו זכות עבורו לשלם מזונות, גם אם ילדיו רוב הזמן אצלו ואפשר היה להתחשב ולהוריד. ושאני קוראת את הדברים כאן אני מזדעזעת איך האינסטינקט ההורי , הרצון להגן על ילדיך נמחק אל מול רגשות הנקמה והתסכול (למשל על כך שהאקסית הצליחה להמשיך יפה בחייה ולבנות משהו חדש) חיזקו ואימצו. יום אחד, האבות האלה ירצו לראות את הבנות, או הבנים שלהם ואז הם יקבלו את עונשם. חבל רק שהילדים נענשים גם

rolan

New member
את יודעת מה, הילה....

את כל כך צודקת, רק שהמציאות מראה אחרת... הילדים נפגעים, סובלים ונשארים עם צלקות, ההורים מצידם לא מרחמים וממשיכים להפליק עוד ועוד... ואז, בא היום, שחשבנו שהוא "יום הפירעון" בו הילדים "יחזירו" להוריהם ובעצם... הם לא מסוגלים, הם "מרחמים" על ההורה, נשארים לויאלים אליו ומחוברים בלב ובנפש. אני לא אומרת זאת כביקורת או מתוך כעס (אולי בעצם קצת....) אבל זו עובדה. הילדים ממשיכים להישאר נאמנים גם להורים מכים

הילה301

New member
כואב לשמוע

למרות ששמעתי סיפורים על ניתוק קשר בחורה שהיא מאד קרובה אלי היום, בת גילי, שאביה מנסה נואשות להתקרב אליה. היא נפגשה איתו ולא היתה מסוגלת לראות אותו יותר. היא כל כך כועסת. היא אומרת שכל מה שעולה לה כשהיא רואה אותו זה הזכרון שלה כילדה שרוצה את אבא שלה והוא לא בא או שעושה טובה שמגיע פעם ב... ויותר מזה, אמא שלה שעובדת כל כך קשה כי אבא לא משלם מזונות

rolan

New member
כואב על הילדים

ואני מכירה שתיים כאלו מקרוב... רק שאני לא מסוגלת להתערב, מרגישה שצריכה לתת לטבע לעשות את שלו...

blonda3

New member
פעם חשבתי שיש קשר../images/Emo150.gif../images/Emo128.gif../images/Emo58.gif

בין התביעות לתשלום המזונות מצד האמא/האשה לבין הקשר היחס וכמות הפעמים שהאבא רוצה לראות את ילדיו. והיום אני חושבת שאין שום קשר! מי שרוצה לעשות את עצמו מסכן יעשה זאת גם כשיש לו כסף ומי שרוצה לראות את ילדיו יראה אותם בכל מחיר וישמור איתם על קשר נכון גם אם אין לו כסף לשלם עבורם. יש אנשים שקודם כל דואגים "לתחת של עצמם"(סליחה) ויש כאלו שקודם כל חושבים על אחרים..... ועל הילדים שלהם. ומה שאני הכי שונאת זה את אלו ש"בשם הילדים" שלהם עושים כל הזמן רק את מה שנוח להם......

לא בהכרח................

יש ויש יש שישארו נאמנים , יש ישכעסו יבעטו ישלימו ויחזרו לקשר ממקום אחר ויש שינתקו ולעולם לא יהיו בקשר. ויש בודאי עוד וריאצות בין לבין. כמו שלא כל ילד מוכה הופך להורה מכה כך גם כאן. אין תבנית אחידה וההתנהגות תלויה בנסיבות רבות ומורכבות.

שחר יקרה!

גם לי זה קרה לפני שנה קיבלתי סיוע משפטי וההוא שילם ה-כ-ל עם ריבית והצמדה. אז לא לפחד הילדה באחריותך ואת אמורה לדאוג לכל צרכיה וזה כולל תשלום מזונות אביה . אז לא לחשוש את פשוט דואגת לזכויות של ביתך.

1נתי 1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo7.gif מזונות ../images/Emo6.gif ../images/Emo7.gif

מזונות ...... בכדי לקבל גט הייתי מוכנה לותר על המזונות הדיינים הכריחו אותו לרשום סכום - 200 ש"ח לילדה גם את זה הוא לא משלם ולא בגלל שאין ההפך - יש והרבה בהתחלה התרגזתי - ולא בגלל הכסף אלא בגלל הפרנציפ באיזשהו שלב - עשיתי חושבים - לא שווה להתרגז - שייחנק עם הכסף שלו -

למעלה