אין לי כוח לסופשבוע הזה

rolan

New member
תמיד שניה

סליחה, אבל זה נשמע לי הזוי לגמרי... עצרי רגע וחשבי - האם את היית מוכנה ל"סידור" שכזה?.... האם נכון להזיז את כל העולם בשביל ילדינו? האם לא נכון יותר ללמד אותה להתמודד עם המציאות כמו שהיא?... ורגע.... המציאות הזו כ"כ נוראה? האם המציאות הזו פוגעת בה באמת?... הרי הכל תלוי רגשות, אלה לא דברים רציונאליים שניתן לפתור ע"י הזזת הגורם המפריע, לא ע"י הסתרת המציאות תפתר הבעיה... הבעיה בגדול היא גבולות וזה כל פסיכולוג מתחיל יכול לומר... גילה אני מחזקת אותך וממתינה לשמוע מה היה בשבת

ושוב

מה שחשוב לפי דעתי וזה הנושא שכולכם פיספסתם זה שהילדה תבלה מידי פעם לבד עם אבא,אבא שלי נשוי כבר 15 שנה ואם אני מבקשת ממנו מידי פעם שיבוא לבד זה כי יש דברים שהם בין הורים לבנים ואשתו היקרה,שאני מאוד מאוד אוהבת,מסוגלת דווקא להבין את הצורך הזה(אולי בגלל שיש לה גם ילדה רק שלה אז יותר קל לה להבין אותי),והכוונה לא ל"הזזת גורם מפריע" אלא ליצירת אינטימיות מחודשת בין אב לביתו שבעקבות העזיבה של האב בדרך כלל הולכת לאיבוד ומשאירה ילדה עם תחושת נטישה מאוד לא נעימה וחבל. גילה-בכל מקרה שיהיה בהצלחה ותעברו את התקופה המחורבנת הזאת כמה שיותר מהר

rolan

New member
תמיד שניה - הבהרה קטנה

גם אנחנו המלצנו בפני גילה לפנות לפעמים, קצת זמן לבעלה ובתו... אך מדברייך השתמע שעליה לפנות אל הבית בכל מהלך ביקוריה אם זה לסופי שבוע או סתם באמצעו... אם טעיתי - סליחה... מקבלת את דברייך כמו שנכתבו לעיל...

gila411

New member
ערב טוב לכולם

קודם כל אני רוצה להודות לכל מי ששלח לי מסרים לחיזוקים, תודה רבה לכם אתם ממש מקסימים סוף השבוע הזה עבר וטוב שכך

למעלה