אין לי כותרת, יש לי כאב רב

• פותח הנושא rolan
  • פורסם בתאריך

rolan

New member
אין לי כותרת, יש לי כאב רב

מרגישה חייבת, לעצמי כמובן, לשתף עוד אנשים במשהו שכואב לי מאוד. כולנו בני אדם, אף אחד לא ממש חף מטעויות, גם אם הוא מנוסה, חכם, מלא ברצון טוב ועוד ועוד... אוהי ואני הכרנו – התחברנו לפני שנה וטיפ טיפה, החיבור היה מדהים, וכמו שני אנשים שמאוד טוב להם יחד, רצנו עם זה... לא ממש חשבנו מה עלינו לעשות עם אותם אלה המעורבים בחיינו. אני לא מתכוונת לחברים, למעגל המשפחתי המורחב, אני מתכוונת לילדים. הילדים שלו, הילדות שלי... אותם בעצם גררנו אחרינו ולא ממש חשבנו שצריך לשאול, לספר או לשתף גם אותם. בעיקר מדובר על אלה שאמורות היו להיות (אולי) שותפות, אלה הן בנותי שקיבלו תוספת לחייהן בלי שבכלל שותפו בעניין. הכל התגלגל והתגבש תוך כדי תנועה. אוהי בא לביקורים, אח"כ היו הלילות בהן ישן אצלי ואני אצלו, לאט לאט ומטעמי נוחיות נשארנו לישון רק אצלי. את ארוחותיו אכל איתנו בביתי. את כביסתו כיבסתי בביתי והוא טרח לקחתה אליו הביתה לסדרה בארון בביתו. באיזשהו שלב הציע את השתתפותו הכלכלית בהוצאות. וכן הלאה וכן הלאה. לאט לאט (למעשה מקץ שבועיים ימים)... נמאס לנו מהמעברים האלה מבית לבית (שהינם קרובים מאוד), עברנו לחיים משותפים כמעט מלאים בלי לתכנן זאת מראש. מכיון שלנו היה ברור שטוב צומח מזה, שכל כוונתנו לעשות את החיים שלנו יחד לטובים יותר ומאורגנים בצורה נוחה יותר, לא היה לנו ספק שהדרך הזו – הטבעית לכאורה, היא הדרך הנכונה. באיזשהו מקום הרגשתי אי נחת, קצת הפריע לי ההתעלמות לכאורה מהשיתוף של בנותי בעניין, ואף הבחנתי בזווית העין בתנועות מחאה מצד בנותי. שיתפתי בתחושה את אוהי ואמרתי לו שלדעתי עלינו לשוחח איתן (כן, ואתם תאמרו, זהו התפקיד שלך...). אוהי טען בזמנו שזה ברור שאנחנו מתגוררים יחד, שהן רואות ואין צורך לשוחח על מה שרואים ומובן מעצמו. היום בדיעבד – מתברר שזו היתה טעות... השבלולית כבר קודם והיום הסייחה (אף ביתר בוטות ונחרצות) הודיעה לי שהיא כועסת עלי על כך שלא התייעצתי איתן ולא שאלתי אותן מה דעתן עם כניסת אוהי לחיינו.... "אני לא בחרתי בו"... זו אמירה כואבת וקשה לי, אף שמבחינת נקודת מבטן היא נכונה ואמיתית. ולמי שהגיע עד כאן – תודה הייתי חייבת לשתף אתכם אשמח לשמוע תגובות ועצות (בונות ומועילות). תודה

*יערית

New member
רולן../images/Emo24.gif

להגיד מה היה נכון לעשות ומה לא , לא ממש יעזור להרגשתך ולהרגשת הבנות ובטח גם לא לאוהי,מה שכן אני חושבת ושוב זוהי רק דעתי "לא לוקחים דברים כמובן מאליהם"ז"א,הבנות לא אמורות לתת לך קרש קפיצה לזוגיות ובטח לא הסכמה, אך השיתוף אומר..."אתן חשובות לי,אני חושבת גם עליכן,אני עדיין אוהבת אתכן"זה משהו שהפסיכולוגית אמרה לי היום לגבי שיתוף ולווא דווקא הסכמה,בטח ובטח שאת יודעת את התשובות עד כמה הן חשובות לך ומשוש חייך, אך ברגע שצעד כזה נעשה לצד בנות בוגרות שיחה משותפת היתה עוזרת להן "בנחיתה " של אוהי אל תוך המעגל חיים שלכם. שום דבר עוד לא מאוחר,ניתן לעשות שיחה משותפת עם הבנות לבד, לומר שטעית אולי בדרך,אך בטח שלא בהחלטה,לומר שאת עדיין רוצה אותו בחייך,ושאת אוהבת אותו מאוד ובטח שגם אותן,אבל שוב הדרך שבה את תאמרי לבנותייך שאת אכן מבינה את הרגשות שלהן, יגרמו לאנטי להשתחרר,לכעס הקטן ביותר שנמצא בבטן, אם הדברים חלים על ילד בגיל 6 הם אמורים לחול גם על בנות מתבגרות,היכולת שלך להבין את מצוקתן לא רק שיעשה מהפך, אף אולי ישפר וישחרר נקודות לחץ מסוימות שיש בתוכן. הן לעולם לא אמורות לבחור את בן הזוג שלנו ובנות הזוג של אביהן כפי שלא בחרו בנו כהורים,אך השיתוף הוא חשוב ליצירת דינאמיקה משפחתית טובה ואמינה ובטוחה. ולך רולן ואוהי
וגם לבנות המקסימות, אני כ"כ סומכת עליכם כהורים לחוד וביחד, סומכת על הרגישות שבכם.....
מקווה שדבריי הובנו כהלכה

rolan

New member
קראתי את דברייך פעם אחת

צריכה לקרוא שוב ואולי עוד פעם... מקריאה ראשונה יערית, אני אוהבת אותך את הרגישות והחכמה שלך תודה מתוקה עוד אענה בהמשך לעניין

noamic

New member
וואו רולן - כמה קשה

כמה קשה המורכבות הזו. כל כך הרבה פנים לקשיים... מה שמראה את כוחה של האהבה... מזדהה עם כאבך ומצוקתך. את עכשיו נקרעת בין אהבתך ואושרך ומימושך מול הפגיעה האפשרית בבנותייך. העניין הוא שאצלך זה נראה יותר סמנטי - שהבנות מלינות על עצם אי ההתחשבות בהן. ואולי יש מן הצדק בדבריהן... אבל לעצם העניין - אוהי נשמע נראה מסופר כגבר כל כך חיובי שקשה לי להאמין שיש להן טענות כלפיו אישית, ואשאל עוד , נניח היית שואלת לדעתן והן היו אומרות - לא- אנחנו רוצות רק אותך נטו. לא רוצות שום גבר זר בבית (בלי קשר לגבר ספציפי) מה היית עושה אז ? אני חושבת שאת צריכה להראות להן את הפן החיובי בעצם היותו של אוהי בסביבתכן הקרובה, את כל הדברים הטובים שהוא מביא עימו, ואיך היו דברים נראים בלעדיו. נראה לי שהמאזניים נוטות לטובתו. הן רוצות אולי הכל - שחור לבן ושוכחות את הטוב שאוהי מביא גם לחייהן אפילו בעקיפין בגרמו לאמא להיות מאושרת. ואם יש להן טענות קונקרטיות - אולי לשבת ולנסות לפתור אותן אחת לאחת. ולגבי ההתחשבות בהן - אפשר להודות - "אולי טעיתי, נסחפתי, אני הייתי בטוחה שמה שאני רואה כטוב יהיה טוב גם עבורכן". כן - לשוחח. בנועם...

rolan

New member
נעומיק... תרימי רגע את השמלה ../images/Emo6.gif

רוצה לראות אם את אוהי במקרה....
זה בדיוק מה שאמר לי אוהי להדגיש בפניה. אתמול התחיל המסע הקשה הזה, שנראה לי שזהו קצה הקרחון... הסיפור עדיין לא נגמר, יהיו לו פנים רבות עד שנצליח לזהות את שורש הבעיה, ואני בטוחה באוהי ובי שנצליח!!! לפעמים קשה לי מולן, קשה לי עם העובדה שפירקתי להן משפחה, זה משהו שאני גוררת איתי מאז התגרשתי מאביהן... הכאב הזה שאני עצמי גרמתי להן... וכן, את צודקת, מה שמובן מאליו עבורי, אינו מובן מאליו עבורן - על זה צריך לעבוד. תודה נעומיק
אהבתי

גם ילדים להורים ביולוגיים

לא בוחרים בהם. אני מניחה שלשתף אותן כן היה צריך אך לשאול לאישורן לא היה צריך. בכל מקרה, לומדים מטעויות.

rolan

New member
מרוב סחור סחור, שכחנו בעצם שזה גם

נכון... פרי, טוב שאת כאן המשיכי להמתיק את הפורום במתיקותך. תודה

עלמה 3

New member
רולן יקרה ../images/Emo140.gif

מטעויות לומדים, הטעות היא לא גורלית ! תמיד אפשר לתקן, לשפר ולשתף.. ולהעמיד את הגבול לבנותייך, הן בוודאי אינן יכולות להתערב בזוגיות שלך. כן, רולן אני מאמינה באהבה ממבט ראשון, התאהבנו, התלהבנו.. הרגשנו שם בפנוכו בבטן.. פרפרים לבנים ושזה " זה זה" באהבה הזאת לא מודדים זמן.. נותנים לה להיות זורמים איתה.. וכן יתכן ועוברים לחיות בשיתוף ויחד מהר , כי אוהבים ורצים להיות יחד.. לא סופרים זמן.. זה מה שקרה לך עם אוהי... יחד עם תחושות הפרפים הלבנים בבטן.. פועלים גם תחושותייך כ- אמא, ובודאיי בחנת היטב עם הכל .. האם הוא יהיה טוב עם בנותייך, אך יהיה השילוב יחד.. ואכן בתקופה שהוא נמצא בביתכם כשותף אמיתי (ראיתי בעיניי) נכחת לדעת... שזה מה שאת רוצה... הוא אכן איש נפלא לבנות..ובן זוג נהדר.. יש אהבה יש פרפרים שמדגדגים עוד ועוד... קחי בחשבון, שבנותייך בגיל העשרה.. הרי גיל מטורף.. היא בוחנת גם אותך! ותתפלאי .. יתכן שהיא דואגת לך.. יתכן שעדין חושבת על הזוגיות שלך ושל אבא שלה.. מה קרה שם... למה בעצם התגרשו... אני ממליצה בחום.. לשבת ולשוחח על הכל בדרכי נועם.. את והיא ובהמשך את אוהי... ואם המצב מחמיר... יעוץ וכלים מקצועיים .. אך מתמודדים וממשכים הלאה. את אישה מקסימה , את אמא נפלאה....ולמרות הכל לא מוותרים על זוגיות ואהבה.... רק מנסים ליצור הרמוניה. אוהבת אותך , עלמה

rolan

New member
עלמושקה

אוהבת את דרך החשיבה שלך
זה נכון דברים לא פתורים מהעבר, שיחות והסברים על מה שקרה ואיך... אולי סוף סוף הגיע הזמן לזה... היא לא הסכימה מעולם (הסייחה), לשוחח על הגירושין ולשמוע משהו בכלל. ייתכן שזה חלק מפתרון הבעיה. תודה אוהבת אותך ואת עצותייך החכמות

oehhe

New member
להלן תגובת הנאשם

נדמה לי שהבעיות כאן אינן נובעות מהסכמה או אי הסכמה של בנותיה החביבות של רולן לקבל גבר זר(תואם אב) הביתה. אין הצדקה ולא תהיה כזאת, לשאול ילדים האם אפשר להביא בנזוג הביתה. אני סבור שיש הבדלים בין ילדים והורים, וההבדל הוא לא רק במשקל הגוף וסדר היום. הילדים אמורים להתנהג כפי שמורים להם ההורים, מאידך, אחריותם קטנה יותר. ההורים לעומתם, הם הם הקובעים את אורחות החיים בבית וזו זכותם אך גם חובתם. חובה נוספת היא לדאוג למילוי מחסורם של העוללים התובעניים הללו. מידת השיתוף של הילדים באחריות ומידת החופש הניתן להם, כמו גם החופש התקציבי מול יכולת ההתפרנסות של ההורים, שונה ממשפחה למשפחה, נדמה לי שבמשפחות חד הוריות, הילד הוא גם חבר לעת מצוא וגם יועץ. דבר זה נותר עקב השחיקה של ההורה הבודד בהתמודדותו עם ילדיו. עכשיו, כשנכנסת דמות מבוגר לבית, והמבוגר אינו עציץ אלא איש שגם לוקח בחדווה ממשימות הבית, אחד שיש לו מה לומר על איך הדברים צריכים להראות, הילדים חשים מיד בשינוי של אורחות הבית, הלא ביתם הוא זה. אומרות הבנות: מי הוא הoehhe הזה? הבית הזה הוא יותר שלנו מאשר שלו, מה הוא אומר כאן מה לעשות? אני יכול להבינן, אך קשה לי להסכים. בנזוג קבוע, אשר חי עם האם, משתתף בוהצאות הבית, משתתף בעבודות הבית, מעמדו לכאורה הוא כשל אב אמיתי, ואני מתכוון לאחריות על ניהול הבית ואורח החיים בו, אין אני מתכוון על התערבות באורח החיים של ילדי בנזוגו, לבוש, עגילים, וכו'. למעשה אפילו דמי כיס הוא תחום אפרפר, הכסף בא משני מנהלי הבית אך ניתן להוצאות של אורח חיים המוגדר באחריות ההורה הביולוגי בלבד. אוחחחחח, יוצא לי ארוך מדי, אקצר. נדמה לי שבמקרה דנן, הבעיה אינה התיעצות מוקדמת אלא משחקי כוחות גרידא. לי אין בעיה להתעצץ (להתחפש לעציץ, לראות טלויזיה רק בחדר שינה, לא להעיר על כלום, להתעצבן רק בתוך הבטן הפרטית שלי ולא לומר לילדות מאום) זה לא יהיה לי קל לאורך זמן, זה לא יהיה בריא להמשך יחסי הזוג והמשפחה (מה? אמא מגדלת עציץ בחדר שינה?) oehhe פילדנדרום

rolan

New member
קודם כל ../images/Emo24.gif

אתם רואים
... זה האיש
אז איך אפשר לומר משהו שלילי בקשר אליו?... הרי אי אפשר, אי אפשר לומר שהוא מישהו שכוונותיו שליליות, מישהו שבא להפריע או להרוס. וכן, השאלה הגדולה ואולי בעצם המשימה הגדולה - היא שלי
ללמד אותן איך אומרים כן... ללמד אותן איך מקבלים מישהו חיובי לחיינו בלי ליצור את הרושם שזה נכפה... שלאמא טוב, שיש כאן שותף מלא, אוהב, מפרגן, תומך ועוד ועוד קצרה היריעה... כן, המשימה היא שלי, בעצמי עם עצמי
ואוהי?... לא, הוא לא יהיה אף פעם עציץ - הוא עץ!!!
אוהבת עציצים - במרפסת

oehhe

New member
אוףףף, הלך הכיף של הפורום הזה

כל כך כיף היה עם בעיות של אחרים oehhe יללה ספרו מה כואב לכם, עשו לי טוב

b4icu

New member
הקול קול יעקב והידיים ידי עישיו..

שלום כאילו אתה מסריט לי את הסרט שלי מלפני 3 שנים וקצת... אותו סחרור, אותם מצבים אותמה פזיזות ואותה מהירות. אולי גם אותן תוצאות. ילדים. ילד כמו חתול, מרגיש שהבית שלו ואתה האורח. אתה מפרנס, מנקה, מבשל והוא "משתמש" ואתה בבית שלו. מה לעשות, זו בעיה. אז עברנו לגור בשכירות. מה אמרו הילדים? אנחנו לא מרגישים בנוח, רוצים הביתה שלנו, שם היה לנו נוח. מעבר לאמרו, בירקנו 4-5 פעמים במשטרת זיכרון אחד עבר לפנימיה והיו גיצים שעפו עד אילת. חזרנו לביתם. ומה עכשיו. כמו שפוגי אמרו - המצב נהיה יותר גרוע. עד שלפני כחודשיים קמתי ועזבתי. עכשיו הבית נראה כמו עזובה, אם אני לא מגיע 3 פעמים בשבוע להשקות הגינה נובלת ואם אני לא מבשל אוכל ומביא ביום שישי בערב או עושה קניה, הם אוכלים אחד את השני. הם בערך בבית (במצב ער) כחצי שעה ביום, חוזרים בערך 4-5 בבוקר וישנים עד שעות הצהריים או הערב. אז מה עדיף? עכשיו הם לא יכולים להגיד כלום! ומה קורה לאמר שלהם ולי? זה בכלל לא מעניין אותם. ומה אם זה היה מתפרק לפני שהבנו שהילדים סתם עם אנוכי ורשע? ומה אם לא הינו אוהבים אותם ומתחשבים בטענות שלהם? בס"ה הבאנו אותם מתוך אנוכיות שלנו. האם זה מגיע לנו בגלל זה?

oehhe

New member
לפני שראיתיך היה לי קל יותר

אלוהים יעזור לי, וגם רולן, וגם אתם כאן כולכם. שלא אגיע למצב הזה. לא לא אגיע אני יודע שהמצב יכול ללכת ולהחמיר, אבל יכול גם להשתפר. כולי תפילה שישתפר ומהר (לא רע עכשיו, אני נוטה להגזים) גם אצלי וגם אצלך. קריאת כתביך, עושה לי צמרמורת עזה. מענה מפורט יותר אספק בקרוב אולי עכשיו אני רץ הביתה, יום קצר היום, בילוי עם אהובתי. oehhe ישמור אותי אלוהים (יש דבר כזה?)

rolan

New member
יש ויש../images/Emo70.gif

אוהי יקר שלי יש אלוהים ויש אותנו תמשיך להאמין ביכולתנו - ויש לנו כזאת
להמשיך להניע את הגלגל הזה, לעשות זאת נכון עבור כולם, למרות ועם הקשיים. שהרי הקשיים הם חלק בלתי נפרד מכל מערכת. לא ייתכן שלא יהיו. באשר לך ביפור... ליבי איתך, מקווה מאוד שעשית את הבחירה הנכונה. מה שכן, הרבה כאב נשמע מדבריך, מקווה שיהיה לכם טוב בהמשך. תודה

b4icu

New member
תשובתי למצפון שלך (שלנו)

שלום גילו לירולן, שאת אישה מקסימה ומדהימה. מצפון ונקיפות מצפון. יש אנשים שאין להם. יש אנשים שיש להם אבל לא השתמשו בו עדין, ויש אנשים שזה עובד אצלם שעות נוספות. אנחנו ביניהם. 1.ילדות / ילדים: מי שאמרה במורד השרשור שילדות זה עם קשה, אז בנים יותר קשה. הרבה יותר! 2. כללי: סבתא שלי (ז"ל) אמרה בהונגרית, "שמה שמוטר לפטר אסור לך". המשמעות של המשפט הזה הוא שאין שיוויון בין הורים וילדים. גם אסור לגדל אותם כך. אין שיוויון גם בין אזרחים, ובטח שלא בין הורים. למעשה אין שיוויון בין בני זוג, ולא תמיד מתוך כוונה. ההכנסות לא תמיד שוות, נטל הבית לא תמיד שווה, הכוח הפיסי או הנפשי לא תמיד שווה ועוד. בנושא הורים וילדים, מקומם של הילדים בחדר ילדים ומקומם של ההורים בחדר הורים! הכניסה ל-"חדרים" תעשה ברשות ובכבוד. כמו שילד לא אמור לתערב בכלכת הבית, בחלוקת המשאבים הכלכליים, הוא לא נושא באחריות, לא משלם חשבונות, וגם בעיצוב הבית, הוא יכול להחליט (אולי) לגבי החדר שלו, אבל בסלון או באמבטיה של יח' ההורים הוא לא יהיה חלק מקבלת ההחלטות. גם לא בזוגיות. רק בגלל שההורים הביולוגיים שלו לא ביחד יותר, לא מקנים לו זכות כזו. כמו שילד לא יבין למה רכשת סלון ב-18K ש"ח שלא לטעמו, בעוד היה אחד ב-12K ש"ח, ועוד הלנו שאין לנו כסף, הוא לא יבין למה את בחרת ב-Y ואני ב-R. כמו שלא הכנסתי אותן לסוד העינינים כאשר עברתי על כל ה-A,B,C עד שמצאתי ב-R הם לא במנדט להגיד לי: "R לא מוצא חן בעינינו תמשיך..." הם לא במנדט להחליט לי עם מי טוב לי בזוגיות, מי עוד יתן לי בלב אהבה שלא ידעתי מאז היותי נער, ואני כבר בן 45... 3. אנחנו: אולי הטעות היחידה שלנו, שאנחנו מקבלים בביה"ח את הילדים ללא ספר הפעלה. אילו היה ספר כזה, והינו מגיעים לפרק של: "תקלות אופיניות בהכנסת בן/בת זוג לפרק 'ב'" אני משער מנסיוני שהייתי עושה את הדבר הבא: א. משתף אותן יותר בהתלהבות שלי, בהאהבה שלי, בשמחה שלי. (זה מדבק, כמו שקרה לי עכשיו לפני שקניתי אוטו חדש). אולי אם יראו אותו/אותה בעיניים שלנו ייטב הדבר. ב. עושה PROMOTION. כמו בכל תחום בחיים, לא מזיק לשווק נכון את המוצר (סליחה, בן/בת הזוג). גם המנהיגים שלנו עושים זאת, לפני הסכם, פשרות וכו'. לא ניתן לעשות צעדים מהותיים מבלי להכין את דעת הקהל. ג. תודעת שירות - השבוע התקשרו מהסוכנות (חודש אחרי הרכישה) ושאלו איך אני מרוצה, האם הכל בסדר וכו'. עניתי להם שיש איזו בעיה אבל אני יחכה לטיפול 10K. לא, התעקש הסוכן, אני מזמין לך ביום שישי הקרוב תור ל-7:30. רצוי לנהוג כך גם עם הילדים. כך נגע בטענות ותלונות בעודן קטנות, הם ירגישו שהם חשובים ודעתם נשאלת והתוצעות אולי יהו יותר חיוביות. לפחות המצפון יהיה נקי. הבעיה, שכאשר אנחנו אוהבים ומאוהבים עד המרפקים, אנחנו שוכחים לאכול או לישון. אז מי זוכר לעשות "שיווק נכון" לילדים? וכל זה בכלל בתיאוריה, כי לא עשיתי את זה עדין וזה הצליח. רק משער שאילו עשיתי, היה המצב יותר טוב. ואולי זה בכלל לא אנחנו, זה הילדים. ואם זה תלוי בהם, אז למה על המצפון שלנו? והילדים כידוע מושפעים מכל מיני דברים. אולי מה-EX, שמגלה שממש טוב לנו אז למה לא לקלקל קצת? ואיך אפשר אם לא לזלוף רעל על התבשיל... די להפעם.

rolan

New member
ביפור, תודה רבה ../images/Emo46.gif

אהבתי את החלק השיווקי של העניין
... רעיון נפלא... רק רציתי לומר "להגנתי" שדווקא כן שיתפנו אותן (אני במיוחד) בהתלהבות הראשונית עם תחילת הקשר. גם סיפרתי כאן שהן, בעיקר שבלולית (הגדולה) שיתפה פעולה איתי - הזמינה אותו לארוחות משותפות, שוחחה איתו היה שיתוף כמעט מלא... למעט
גם דבריך האלה הוסיפו עוד כמה נקודות למחשבה מחודשת, כמו גם האחרות... תודה יום נעים

b4icu

New member
למעט ../images/Emo46.gif מה?

שלום רולן היקרה, לצערי אני לא מכיר את הנפשות הפועלות ולא את העבר. אני די חדש פה, ואני מאוד משתדל. החלק הזה חיוני מאוד עבורי להבנה. אשמח אם הדבר ישפוך אור על התובנה "שלי". הסיפורים כאן, בפורום הזה, כמעט כמו בפורום של לנדמרק... מישהו עולה ומספר את הסיפור שלו, וכל אחד רואה מהזוית שלו, בעצם חלקים מהסיפורים של עצמו! זה פשוט מדהים. בתחילת דרכי שלי, גם כן ה-"ילד", שלצורך העניין נקרא לו "שיהד" שיתף פעולה וגם יזם. אז מה, הוא מתלהב כמו מצעצוע חדש. נוסעים לים, אוכלים בחוץ גלידה, טיול גיפים ביחד - מה רע? אני לא הצלחתי להגדיר את ה-"למעט". אולי תעזרי לי? אחיו של שיהד, שאותו נכנה "גיהד" פגוע (נולד עם שיתוק מוחין) ולכן אופיו די חלש והוא בעיקר מושפע ומחכה את אחיו התאום. לכן, עיקר פועלו (תרומתו) היא בקושי היומיומי להתמודד עם החיים במחיצתו, ובעיקר לקבל את ממתרי החורף דה-אשתקד , באמצע הקיץ השנה... מזל שהם לא שלישיה (הם בעצם כן, יש עוד אחד גדול, אחרי צבא).

rolan

New member
יוווו ביפור, מתנצלת - אופס ענק ../images/Emo9.gif

רק עכשיו רואה שטעיתי באומטיקון התכוונתי לזה.......
התכוונתי ששיתפנו אותן בכל למעט החלקים היותר אינטימיים בין בניזוג... אופסססססססס

b4icu

New member
ועוד מילה על Y

שלום מתשובתו הקצרה של בו זוגך לתשובתי, אני מבין שלא קל לו. אני לא מכיר אתכם, אבל אני מאמין ממה שקלטתי בין השורות שיש לו גם קצת בבטן, אם לא בטן מלאה? כגבר של אישה שחיה עם ילדים שלה שאינם שלי, הס מלהגיד. מאוד מומלץ שלא להתערב, וכמובן שהפועל היוצא - שתיקה. בד"כ שתיקה היא הסכמה, קבלה, הודעה באשמה... אבל השתיקה שלנו - בני זוג במורכבות שבהם ילדים של הצד השני, היא שתיקה אחרת. שתיקה כואבת. אנו מוצאים את הפורום לזעוק. אני עוד לא זועק, רק לוחש ש ש ש... אצלי, אני לבד. R לא שותפה לזה. יש בזה יתרונות ויש חסרונות. אצלכם רולן ו-Y, אתם מדברים דרך הפורום... יש לזה יתרונות עצומים (אני ו-R עשינו זאת מול 170 בפורום של לנדמרק) אבל יש לזה מחיר. אני מבקש מכם, אל תגבו אותו מבן הזוג. רק אהבה מביאה עוד אהבה.

למעלה