שלום לנאשם../images/Emo24.gif
אני חושבת שאת עיניין בתי הדין ושופטים עברנו כך שאנחנו לא עוסקים במי נאשם אלא באלמנטים העובדתיים שיש שגורמים לבנות לגלות התנגדות ל"שותף" החדש בביתם. יש את : הגרושים הפרידה התמודדות רצון חבוי למשפחה מאוחדת התבגרות מרידה בפני ההורים בסיס של חינוך שונה שותף חדש בבית שלא "קיבל את רשותן"להצטרפות אהבה התמודדות עם האהבה החדשה של אמא אהבה ושוב אהבה שייכות כוחניות מילה אחרונה! חברות{אמא היתה חברה מאז ומתמיד...למה השתנתה?} בסה"כ אוהי ורולן יש לכם פוטנציאל אדיר בתור זוג שיודע לראות את הבעיות לפני ולא מטאטא אותם ,יש רצון להתמודד... אם ע"י הדברות תוכלו למצוא את הנקודות הרגישות של הבנות ולנסות לאט לאט לפשר אותן הדרך סלולה להצלחה, כי לא מספיק שבניכם ההדברות היא טובה כנה ואמיתית, הבנות חייבות להיות חלק מהעיניין. זוכרים שפעם היתה תוכנית "זמן משפחתי"?מלפני שנים עוד בזמן הדינוזאורים
זוכרת במדוייק, את הישיבה שלהם תמיד שסיבב לשולחן וכל הזמן שוחחו על בעיות וחיפשו פתרונות או דרכי פשרה..הייתי ילדה והקשבתי בקינאה רבה..שם לפחות היה להם אם מי לשוחח אני לעולם לא מצאתי אוזן קשבת אצל אמא שלי, תמיד דחתה אותי מעל פניה שאני לא יודעת מה שאני אומרת או מרגישה, תמיד לא הקשיבו למה שהיה לי לומר... היום..דעתם של ילדיי חשובה ביותר,כל בקשה שלהם לאוזן קשבת כמעט נענית{אלא אם כן קצה סבלנותי}אני שמה
לכל מילה שלהם ולא חושבת שדברים נאמרים כבדרך אגב ולא חשובים...אני מנסה לנתח לעצמי את חשיבות הדברים כמו: אוףףףףףףףףףףףףף אמא כמה זמן מעוף יגור איתנו?האם יש לו בית משלו? האם הוא כל החיים יגור כאן"?כמו ריקמה..אני בסבלנות רבה חוזרת בכל פעם על הדברים שיושרשו להם היטב לראש, אני שמחה שהם שואלים אותי ומבינים שיש מצב חדש בבית, אך זה המצב שיש ואיתו יש הרבה טוב,יש הרבה אהבה חום ונתינה...הדאגה שלו אליהם היא כמו של אבא ואף יותר, אני מראה להם את הצדדים החיוביים ביותר שיש מאז מעוף נכנס לחיינו..אני מקבלת מהם חיוך ענק שאומר: "אמא את צודקת..בסה"כ בדקנו עד כמה רצינית את בעיניין, ועד כמה את עיקבית בדברייך" אז רולן ואוהי היקרים,אתם בתחילת הדרך הניפלאה הזו שבחרתם, תמשיכו לסלול אותה עם הרבה אהבה,פירגון הדדי, חזית אחת מגובשת שאתם לא נשברים ,ופשוט בכל פעם שיש אכזבה מצד הבנות...זה הזמן לשיחה מרעננת עד כמה הן חשובות לכל מערך החיים שלכם.
לשניכם לחיזוק,אתם זוג מקסים ולא רק למראית עין.
אני חושבת שאת עיניין בתי הדין ושופטים עברנו כך שאנחנו לא עוסקים במי נאשם אלא באלמנטים העובדתיים שיש שגורמים לבנות לגלות התנגדות ל"שותף" החדש בביתם. יש את : הגרושים הפרידה התמודדות רצון חבוי למשפחה מאוחדת התבגרות מרידה בפני ההורים בסיס של חינוך שונה שותף חדש בבית שלא "קיבל את רשותן"להצטרפות אהבה התמודדות עם האהבה החדשה של אמא אהבה ושוב אהבה שייכות כוחניות מילה אחרונה! חברות{אמא היתה חברה מאז ומתמיד...למה השתנתה?} בסה"כ אוהי ורולן יש לכם פוטנציאל אדיר בתור זוג שיודע לראות את הבעיות לפני ולא מטאטא אותם ,יש רצון להתמודד... אם ע"י הדברות תוכלו למצוא את הנקודות הרגישות של הבנות ולנסות לאט לאט לפשר אותן הדרך סלולה להצלחה, כי לא מספיק שבניכם ההדברות היא טובה כנה ואמיתית, הבנות חייבות להיות חלק מהעיניין. זוכרים שפעם היתה תוכנית "זמן משפחתי"?מלפני שנים עוד בזמן הדינוזאורים