אין לי כותרת...

אין לי כותרת...

אני מודה שאני מחשיבה את עצמי כאישה מתירנית מבחינה מינית, מאד פתוחה לרעיונות חדשים, להתנסויות ומשתדלת לא לשפוט אנשים שמולי ובבחירות שלהם בחיים.
לאחרונה יצא לי לשוחח עם אנשים צעירים מאד (גילאי 19-25) ונדהמתי לגלות על ההתנסויות המיניות שלהם בכלל (שזה עוד מובן וידוע בהתאם לרוח התקופה בה אנו חיים) ובבדסמ בפרט.
היו שם דברים שגרמו לי אפילו לזעזוע. כן, עד כדי כך :(
בחורות צעירות נשלטות
בחורים צעירים שולטים
בחורות צעירות שולטות
בגברים נשלטים צעירים לא נתקלתי (עדיין)
סיפורים על שליטה ברמה אקסטרימית שלא יצא לי להיתקל בהם עד עכשיו מפי שולטים צעירים (מדי)
ונדמה שבכל סיפור שלהם יש צורך מסויים להיות אקסטרימים וכמה שיותר.
וכל אחד ואחד כאילו נמצא במירוץ להגיע כמה שיותר רחוק, כמה שיותר פוגע, כמה שיותר משפיל, כמה שיותר... אלו מילות המפתח.
ובחורות שמוצאות בי אוזן קשבת לסיפורי אונס ואימה שעברו ואני מנסה להכיל ולחבק ולנחם ולא יכולה שלא לחשוב עליהן כילדות של אימא שאולי לא יודעת וכואבת איתן.

ובתוך כל הכאוס והשיח הזה נותרתי עם תהיות ועצבות והרגשה של זילות של התחום:
מהיכן הם רוכשים את הידע והנסיון הזה?
מי השולטים שמשתפים איתם פעולה ו"מלמדים" אותם על בשרם?
אם כיום אלו הדברים שהם חווים, היכן הם ימצאו את עצמם בעוד 10 שנים כשיגיעו לגיל 30?
לאילו שיאים הם שואפים?
עד כמה הם מודעים להשלכות? לסיכונים?
ואולי אני תמימה מדי, מיושנת מדי והעולם הזה נראה לי הערב עצוב במיוחד

UltraL

New member
תחרות צבעים

אני רואה בפייסבוק מדי פעם סוג של תחרות צבעים אדומים - סגולים של כל חלקי הגוף כולל אזורים מסוכנים , ע"מ לקבל ריגושים ו likes
אין מחר. הרי מתים בגיל 27.
שולטים חסרי מצפון ואחריאות לא חסר.
וגם שולטות.

גם שולטות

וכשאתה רואה את התחרות הזו למשל, איפה אתה בסיטואציה?
צופה?
מגיב?
מנסה להסביר? זה חסר טעם?

UltraL

New member
לא מתחבר או מנסה לחנך

מדי פעם מנסים להסביר לפחות איפו יותר בטוח לעשות impact play
יש heat maps שמראים אזורים בטוחים וגו'
ולרוב אנשים כמוני מסתייגים מהתופעה.של פרסום לצרכי תחרות.

ושלא תהיה טעות, אני משאיר סימנים אצל נשלטת שאני משחק איתה,
אבל מגיעים לזה אחרי כמה סשנים, ולרוב זה נשאר ביננו ולא מפרסמים.

A לוןA

New member
אחת הבעיות היא

שבגיל 20 אתה בטוח שאתה יודע הכל, מבין הכל, ומה בכלל מבלבלים לך את השכל עם בגרות וניסיון ושטויות. אתה בוגר ואתה יודע הכל הכי טוב מכולם- בטח מהחטיארים שמה הם כבר מבינים מהחיים שלהם, ביננו. כשהם היו בגילנו כבר היה חשמל או שהם הזדיינו לאור מדורות?
&nbsp
ואין ספק ש-50 תרם עוד יותר לעניין. היי- אנסטסיה היתה בת כמה? 22? אז זה גיל לגיטימי לעשות בדסמ.
&nbsp
(בהכללה, כל מקרה לגופו, וכל שאר הבולשיט הפוליטיקלי קורקט)

DogsPCI

New member
אחת הבעיות היא

שאין - לב או אהבה!!!

זה הרבה מעבר לטמטום, גם לטמטום-על שבני 20 מתברכים בו. זה מחסור מוחלט ב - לב! כי הדדיות בטח לא הייתה במקרים שחמה מתארת, ובטח לא רצון-טוב, הקשבה או דאגה לאחרת. - ככה אני חושב.

החיבור

המתבקש הוא בין שכל לרגש
&nbsp
נכון שכולנו חוטאים בכך לפעמים אבל נדמה שיש כאן החלטה
של לחיות כאן ועכשיו ואחרינו המבול
&nbsp
אני זוכרת ומבינה את המרדנות והרצון להיות אינדיבידואל גם בעולם מנוכר רגשית
אבל לא ידעתי (או שעצמתי עיניים זמן רב מדי) שהמצב הנוכחי הפך לכזה היום :(

DogsPCI

New member
. ממש מצער לשמוע. מה יש להגיד?

באמת שלי כרגע אין...

בכל מקרה, לילה טוב
.
כל הכבוד על הנסיון לעזור.

ExLibris499

New member
את מתארת

חלקיק סימפטום קטן של תופעה הרבה יותר חמורה של הצורך של הנוער (ואף ילדים) להתבגר כל כך מהר ולהתנסות בהכל. והקהות שבה הם עושים את זה, היא המפתיעה והמפחידה מכל.
אני מניחה שלאינטרנט ולתרבות השפע יש חלק גדול בזה. הם נחשפים לדברים שהם לא מסוגלים להבין את משמעותם ואת העומד מאחוריהם, אבל הכל נראה כל כך אמיתי וכל כך נחשק. וכמובן, שאני מתייחסת פה לכלל התופעה ולא רק לעניין ההתנסות בבדס"מ בגיל 15.
נדמה לי שכהורה ומחנכת, התפקיד שלנו ללמד אותם, מגיל קטן מאוד, להיות ביקורתיים ולהפעיל שיקול דעת. להבין שאין בושה ברגש ובחמלה - כי נדמה שזה מה שחסר לנו, במרדף אחרי ה - LIKE הבא.

DogsPCI

New member
את מהיקרות לתחזוקה, מה?
.

&nbsp
ו -
. - כדי שתהיי שמחה :).
&nbsp
(למרות שאני באמת מסכים איתך, כתבתי דברים דומים ;).).
&nbsp
&nbsp

A לוןA

New member
אולי אין בזה בושה

אבל זה גם לא מאאאגניב וקול, ולא מעיף ת'ראש.
האמת?
אני סקפטי.
אבל... אשרי המאמין.

ExLibris499

New member
אני טוענת

שהדברים היחידים שיכולים לשרוד, הם הדברים הגמישים, שמצליחים להשתנות.
גם האנושות תצטרך להשתנות ולהסתגל.
זה עדיין לא אומר שאני רוצה להתרווח על הכורסא ולראות את הילדים שלי הופכים לאנשי-רובוט חסרי יכולת להזדהות עם האחר, מונעים אך ורק מהדבר הבא שיכול לגרום להם "היי" (הרי ברור שזה העניין, לא?!)

A לוןA

New member
השאלה היא

האם השינוי האחרון הוא לא השינוי שיגזול מהאנושות את אנושיותה...

ExLibris499

New member
exactly my point

בעצם לא בדיוק.... בהתבסס על אסימוב וחבריו, מה שאתה מגדיר היום "אנושיות" אולי ייעלם. תהיה אנושיות אחרת. חדשה.

A לוןA

New member
אם תשימי לב

בספרים של אסימוב, גם באלו שהוא ניבא אנושות מרוחקת עד כדי כך אנשים חיים בביתם נפרדים, בית לכל אדם, ומפגש פנים אל פנים דורש הכנה מוקדמת, חיטוי ולעיתים מועקה נפשית-
מה שהניע את האנשים, ובסופו של דבר גם מה שפתר את "בעיית" הספר היה יצרים בסיסיים ואנושיות פשוטה.
&nbsp
אני חושב שהעתיד יהיה עגום הרבה יותר מתחזיותיו של אסימוב- האנושות תהיה צפופה מאוד ומנוכרת מאוד.

למעלה