"אין לך מקום"-הקליפ..

Z A M i

New member
"אין לך מקום"-הקליפ..../images/Emo41.gif

חחחחח. סתםלא. מומלצי השבוע. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

The Kinslayer

New member
נטלי זברו היקרה, אני שונא אותך.../images/Emo11.gif

הייייייייייוווווווווווווושששששששששששששששששש
השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): "עוד ארון אחד" - שיר השבוע (כללי): "Even In Death" - Evanescence - אלבום השבוע: Evanescence - Origin - האדם שעשה לכם את השבוע: טל.
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כל מה שרציתי קרה" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): ענבר, נבליג לך. - דבר שהשגתם השבוע: חייתי. - מאכל השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: מחשבות חיוביות. - משהו שהרס את השבוע:
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תחיו. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסיים את הבגרות בהיסטוריה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להנות. - שיר שפתחתם איתו את השבוע:
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: שוב, נירקי. אל תחמיאי לעצמך, הכול בגלל שאת לא מזיזה את עצמך לפה! סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

mooshki

New member
../images/Emo15.gif

מומלצי השבוע. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
ממ "אין לך מקום"? - שיר השבוע (כללי):
keren ann - lay your head down - אלבום השבוע:
כל האלבומים של קרן אן - האדם שעשה לכם את השבוע:
המ... נראה לי שזה מסתכם בקאיצ'וק, האחין של אורצ'וק
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
"עד שלא נבין נבין אחד את השני עד שלא נקבל נקבל שכל מה שקורה קורה אצלי שום דבר לא יסתדר" (מוש בן ארי כמובן) - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) שיחה אצל חברה של אמא של אור (כן.) : אור: תראי איזו תמונה יפה! נעמה: היא מכוערת. אור: לא נכון, היא יפה! קאי: התמונה הזאת מכוערת! אור: ששששששששש! קאי: (בלחש) אור התמונה הזאת מכוערת! היה קורע
- דבר שהשגתם השבוע:
ממ מחשב חדש, וכמה הבנות. - מאכל השבוע:
וואי היה כ"כ הרבה אוכל טעים :( נראה לי שאפשר לסכם את זה באנטריקוט מאתמול
- משהו שעשה לכם את השבוע:
הרבה משפחה אתמול. עושה טוב על הנשמה. - משהו שהרס את השבוע:
מממ הבגרות בכימיה קצת:/ - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
allways wear sunscreen השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
ממ ראיון עבודה מחר (בתקווה לתשובה חיובית לה לה לה) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
תשובה חיובית - כנ"ל. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:
לאחר התלבטות קשה נבחר "נקבל" של מוש ברוב מיוחס שכזה. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
אמ. נובאדי. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):
trust me on the sunscreen

כאילו שמישהו קורא את זה..

- שיר השבוע (של היהודים): גניבה אקוסטי - שיר השבוע (כללי): כל מיני גלגלצים למיניהם - אלבום השבוע: לא היה - האדם שעשה לכם את השבוע: חבר ותיק
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אני יודעת למה באת, ומה אסור לי לצפות - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "העיניים שלך חסרות פה" - דבר שהשגתם השבוע:או אה, קניתי מחשב, נעליים, בגדים.. מה לא - מאכל השבוע: חמין
- משהו שעשה לכם את השבוע: בריכה וזה - משהו שהרס את השבוע: איף, העבודה היום, ומקרה שלא היה אמור לקרות ולא מדברים עליו, בעצם היו כמה כאלו. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תנו לחיות בשקט. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: למחשב החדש שיגיע אליי מחר
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיעבור מה זה מהר, אין לי כוח אליו. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:לפעמים בכוכב נולד
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לא מישהו ספציפי. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): הייתי שמה תמונה מהבריכה, אבל לא. (חבל על העיניים שלכם)

אדם ק

New member
כמה אהבה...............?

מומלצי השבוע. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אין - שיר השבוע (כללי): ארול \ מאיר אריאל - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: אין - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "עכשיו כמעט חצי שנה, שהוא עוד שר אל חלונה, והיא סגורה אליו, דלת נעולה" "כמה רצה אותה, רחוקה, מסוגרת בחדרה, מראשו היא לא יצאה, כמה אהבה". - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): היו מלא ואני לא זוכר אפילו אחד... - דבר שהשגתם השבוע: ים... קצת שקט - מאכל השבוע: במבה - משהו שעשה לכם את השבוע: נסיעה לים... דיבור קטן איתה... - משהו שהרס את השבוע: שיחה איתה, לשמוע איך הכל מתנפץ, לראות את המילים האלה, הבשורות... אוף - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: נגמרו התקוות... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: סופ"ש יותר מתמיד! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהמתכונת תעבור בטוב, שאני אסיים כבר את הבגרות בפיסול... -שיר שפתחתם איתו את השבוע: כמה אהבה \ מאיר בנאי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: הלוואי והייתי רואה עכשיו אותך... נעמה!!! סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): אוחנה אני מה זה חייבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

צ"א.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):הבלוז בבצוע של אסי חח - שיר השבוע (כללי):let love in-כנסיית השכל,ניצוצות-פורטיסחרוף - אלבום השבוע:שיהיה אוטוביוגרפיה-כנסיית השכל - האדם שעשה לכם את השבוע:ניר ואסי כפרעליהם
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "את הכי אבודה כשאת יודעת מה את רוצה גם אני כזה גם אני הלכתי למדבר להרוג את השטן וחזרנו יחד חברים" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): דני ואסי לליאור:"מה את עושהההההההההה?",כל ההשפלות בחדר עריכה. ו-"לָלֹלֹלֹא"(נראה לי שככה מנקדים) שדני הכניס את האוטו לתוך ביניין תקשורת, קיצר כל השטויות של אסי,ניר ודני בשישי-שבת. - דבר שהשגתם השבוע:בייביסיטרים-כסף,הקלטה של איתן שעשתה רק טוב. - מאכל השבוע:הבורקסים בחדר עריכה והלחמניות שאני ועדע קנינו - משהו שעשה לכם את השבוע:שישי בלילה עד הבוקר ושבת בחדר עריכה,ים היום,שהתחלנו חזרות. - משהו שהרס את השבוע:שהכל נראה פתאום כל כך קרוב.יומהסטודנט,ריב עם מאור ושכולי שרופה. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:שרוף זה הכי אחי.גם על הבטן וגם בבורקס. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:תערוכה של תמר,מחזורזמר-מרכז,לצבוע את השיער שוב. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שהחזרות ילכו נקי. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:איתן,לירון,אדם,ברנטל. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

Bambi di

New member
גולי

היה לך מאוד כיף ביום הסטודאנס ואני יודעת את זה אז שששש!!!!!!!1223 אה וזהו סתם אני אוהבת אותך הלהללהל

lotemy

New member
העתק הדבק :p

שיר השבוע (של היהודים): נץ ^__^ - שיר השבוע (כללי): נו השיר של כוכב נולד. - אלבום השבוע: אין O: - האדם שעשה לכם את השבוע: ווייי , היה אחלה שבוע.. היו מלא... - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): הוווווו ^__^ - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) הי את, יא בננה - דבר שהשגתם השבוע: חיוך [: - מאכל השבוע: שניצל תירס - משהו שעשה לכם את השבוע: כל השבוע. - משהו שהרס את השבוע:אין אין ^______^ - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: יש אחלה מורה לספרות השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חיבוקים ואהבה [: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לקבל תעודותתתת, ביטלו לנו, ועד שהשתדלתי כ"כ להוציא ממוצא 70+ :\ -שיר שפתחתם איתו את השבוע: באוויר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ליק ליק ^_^ אם בא לכם להראות לנו איזה תמנוה מגניבה או משהו שמצאתם...:אני מתנשקת עם חברה..

eliavtu

New member
good byyyeeee my love

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): קצת אחרת - שובי לביתך, ועוד שירים מרגשים כאלה. - אלבום השבוע:רוקפור - Memories of the never happened <פעם שלישית :O > - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "לאן את הולכת כשיבש בעיניים כשהלב מפסיק להרגיש כשהיום מתחיל להחשיך.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) הייתי השבוע במיונים לחובלים/צוללות.. ונתנו לנו מלא שאלונים, חלקם ממש חופרים, ויש שם הרבה שטויות.. בקיצור, באחת השאלות.. בלי קשרר "אתה אוהב נשים גבוהות?" - דבר שהשגתם השבוע: עברתי מיונים לצוללות.. - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: אתמול.. היה מרגיע כזה - משהו שהרס את השבוע: שהייתי חולה ושהייתי 9 שעות באוטובוסים, זה כזה מתסכל.. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: צבא זה רק שטויות, באמאשלי השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסיים עם אזרחות!! סופסוף.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: זה תמיד ריק אצלי.. אין לי תקוות.. <"ואין לי חלוווווםםם.."> -שיר שפתחתם איתו את השבוע: כנסיית השכל - תרימי את הראש -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נו.. אלה שאנ'לא אראה סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): "ואין לי תמונותת.." סתם.

חחחח גם במיונים למודיעין!!../images/Emo6.gif

"האם את אוהבת גברים נמוכים?"
"האם לפעמים את חשה צורך לשבור משהו?" "האם לפעמים את יושבת לבד בחדר ומכבה את האור?" o_O

../images/Emo6.gif בירפ"א:

"האם קורה שאת חולמת על דברים שאחרים היו מגדירים כמוזרים?" "האם יש לך עור רגיש?"

../images/Emo12.gif איך שכחת

"האם את אוהבת ציד?" "האם את נהנית לצפות במכוניות מירוץ?" "האם את רוצה להיות כתבת בעיתון" "האם את רוצה לעבוד במערכת עיתיון" "האם את רוצה לכתוב בעיתון זר?" "האם את מתכוונת לעסוק בעיתונות" ...............

eliavtu

New member
../images/Emo6.gif

כן.. היו גם את אלה נו.. שאלון 300, הכל שטויות שם חח.. וענבר ואור - תודה לכן! :) למרות שזה עדיין לא הרבה.. כי צריך לעבור גיבוש אז בינתיים צריך לאחל לי בהצלחה :p

למעלה