"אין לך מקום"-הקליפ..

izzys

New member
אז לירוק?!

את יודעת מה אומרים, סייג לחוכמה שתיקה. תחשבי על זה.

Z A M i

New member
....

לדעתי הוא צריך לקבל את היחס שהוא נותן.. אז אולי אני לא הייתי יורקת עליו(סתם כי זה מגעיל אותי), אבל אני חושבת שהייתי מסננת איזו תגובה. יש דברים שפשוט לא אומרים, לא משנה מהי הדעה שלך.
אתה רוצה? תבוא, תדבר..תביע את הדעה שלך בתרבותיות מסויימת, ואז אולי גם תקבל תגובה תרבותית בהתאם. קודם שהומופובים כמוהו יגידו דברים לא מתוך אטימות,וטפשות..שינסו לשמוע גם את הצד השני,וינסו להבין.. אח"כ נדבר על לתת כבוד לאנשים כאלו. עד שזה יקרה, מבחינתי שגם יכניסו לכלא אנשים כמו האיש הזה. בכל זאת,הם רוצחים בפוטנציה
. (ואולי, בטעות, הלוואי,הם יפילו שם איזה סבון
). עוד איש דתי בלי אלוהים..
אני צריכה להתחיל לעשות רשימה. יש יותר מדי כאלה. ושיץ,לא ידעתי לאן להגיב, אז הגבתי אלייך כדי להוסיף על הדרך שאני ממש מתגעגעת. אני לא מאמינה שהייתי בחיפה 3 ימים ולא ראיתי אותך.
יאללה,רקוויאם מתחיל.

זמי..

נכון שאיך שהוא דיבר אליה זאת לא צורה וזה ממש לא בסדר. אבל לירוק?! לחטוף יריקה ועוד לפני אנשים זה הדבר הכי מבזה שיש! יותר מסטירה, יותר מקללות... באמת שאין לי בראש משהו מבזה יותר. ולמה מגיע לו שהיא (או כל אחת/אחד אחר) תשקיע אנרגיות מיותרות בעצבים ובתגובות שלא יובילו לשום דבר טוב?! החרדים חיים בעולם שאתם, ומה לעשות, גם אני לא אבין בחיים. הם בחרו לגור בשכונות שיש בהם רק אנשים כמוהם (בירושלים יש אפילו שכונות נפרדות לזרמים השונים בחרדות) כי הם מאמינים שרק ככה אפשר לחנך לערכים שבהם הם מאמינים. והמציאות מוכיחה שהם צודקים הם באמת החברה היהודית היחידה בישראל שמצליחה גם אחרי דורות ועידנים טכנולוגיים לגדל את הילדים שלהם לפי הערכים של פעם. אני יכולה כמעט להבטיח לך שהחרדי לא בא למצעד כדי לרדת שם על לסביות. הוא בא כי הגטו שלו, שהוא ודומיו שמרו עשו הכל כדי להשאיר אותו כמו שהוא, הולך להיפרץ ולחשוף את הילדים שלהם ואת עצמם למראות שהם, בלשון המעטה, לא כ"כ שמחים לראות. אני לא מצדיקה ולעולם לא אצדיק דיבור מזלזל לאדם כלשהו. אבל תכלס... בנאדם שיורק לבנאדם אחר בפרצוף מעורר אצלי רגשות זלזול עמוקים. ואגב.. אני חושבת שמה שכתבת (שחרדים הם רוצחים בפוטנציה) זה ממש הוצאת שם רע לציבור שלם בגלל שאחד מהם דקר מישהו במצעד שנה שעברה. זה כמו שעשו לדתיים הלאומיים אחרי רצח רבין וממש התאכזבתי לקרוא דבר כזה בהודעה שלך.

Hosh17

New member
ואיך את היית מרגישה

אם היית עומדת בתוך קבוצת אנשים סקרנים, אנשים כמוך, שוטרים מאושרים וחרדים, ומישהו היה אומר לך שחבל שלא ניספת בשואה? ושיש לך מחלת נפש? לא מבזה? הוא ממש לא נעלב ממני, להפך הוציא מצלמה, צילם אותי וצעק לתקשורת לצלם אותי גם כן.

אמרתי שאני לא מצדיקה אותו.

אבל להגיד שאת היית בסדר? את צודקת ב100%! הבנאדם השפיל אותך, בייש אותך, העליב אותך ועבר (ובגדול) על המלבין פני חברו ברבים. אבל התגובה שלך... איך להגיד... ירד לרמה שלו ואפילו מתחת. ולהגיד לך את האמת.. בלי קשר לצודקת לא צודקת- במה שעשית את אשכרה סכנת את החיים שלך. אם חו"ח יהיה מצעד בירושלים ותחליטי לצעוד שם ויבוא אלייך אדם כזה ואת תגיבי ככה את בפירוש מסתכנת! כי החרדים הבאמת קיצוניים לא היו נוסעים עד ת"א.. אבל כשתגיעי לשטח שלהם... אז כל הסאטמרים ושאר הקיצונים כן יהיו שם. ושם תגובה כמו שלך תהיה בפירוש סכנת נפשות! כמו שתום אמרה. הכי חכם מצידך, מכל הבחינות, היה פשוט להתעלם ולהמשיך ללכת... למה לעורר פרובוקציות!?

Z A M i

New member
איפה ראית שאמרתי ש-חרדים- הם רוצחים בפוטנציה?

אתם ממש אוהבים לשמוע מה שבא לכם, הא? (ולשאר אני אגיב יותר מאוחר. יש מתכונת, עניינים...)

Z A M i

New member
טוב, את יודעת מה. נגיב עד הסוף..

בכוונה כתבתי"הומופובים", ולא "חרדים".. כי בהודעה שלי התייחסתי להומופובים לא משנה מאיזה דת הם ואיך הם נראים.. מבחינתי הם באמת רוצחים בפוטנציה, כי אחרי שהייתה דקירה, ולפני המצעד הקודם היו תכנונים לרציחות, ולי אישית שלחו לפני כמה ימים באימייל הודעה נורא מלבבת שבסופה קראו לי להצטרף להומופובים, לבוא למצעד ולהרוג הומואים/לסביות. עוד משהו, ציינתי בהודעה שלי שגם אני לא הייתי יורקת, אבל כן הייתי מסננת תגובה. ואולי זה מעורר אצלך רגשות זלזול עמוקים, אבל את לא יכולה לשפוט אדם עד שלא תהיי במצבו. את לא יודעת בבירור איך את היית מגיבה, ואת האווירה במקום, ואת הדרך שבה נאמרו הדברים, ואת מצב הרוח שלך באותו הרגע.. התגובה שלך תלויה בהרבה דברים שמסביב..ככה שאת באמת לא יכולה לשפוט אותה. ובקשר למצעד בירושלים, אני מהאנשים שתקועים באמצע, אני מבינה את שני הצדדים, ויש לי הצדקות והאשמות כלפיי שניהם.. ככה שאנלא אגיב על החלק הזה.

כתבתי תגובה וזה נמחק לי=/

בקיצור נמרץ... אם ב"ההומופובים" לא התכוונת לחרדים- אני מצטערת. אני לא אתפלא אם בצעד בירושלים, אם יהיה, יהיו חס ושלום דקירות. אבל גם אז לא החרדים יהיו אשמים. רוב החרדים ישבו בבית/בכולל בזמן המצעד. האשמים יהיו האחד/שניים/וואט אבר אנשים שיעשו את זה... ותעשו טובה... כמו שאתם רואים בחברה החילונית חברה המורכבת מפרטים- ככמה תראו אותנו ואת החרדים. מההכללות המטופשות האלה מתחילה כל השנאה בין החילונים לדתיים ובין החילונים לדת. ועוד דבר.. אנחנו לא "ממש אוהבים לשמוע מה שבא" לנו. זה פשוט היה נשמע ההקשר...

Z A M i

New member
וואו..../images/Emo12.gif

כשאמרתי "אתם", לא התכוונתי לחרדים/דתיים/מאמינים/אנערף, אם זה מה שהבנת..זה קצת חבל... התכוונתי אתם, בהקשר של האנשים שמתווכחים פה בפורום.. ולא, כשאמרתי "ההומופובים" לא התכוונתי לחרדים, באמת שלא. ובאמת שאני לא סתם מתגוננת, כי כבר כשכתבתי את ההודעה בכוונה שמתי לב שאני לא כותבת חרדים, כי זה באמת לא נראה לי נכון לעשות את זה. ושוב, לא אמרתי שהחרדים יהיו אשמים בדקירות. כשאני אומרת ש"הם" רוצחים בפוטנציה(וגם את זה במקור כתבתי בצחוק, אבל יאללה..), אני מתכוונת להומופובים עם דעות קיצוניות. לאו דווקא לחרדים. וכבר הסברתי למה בתגובה הקודמת. ותודה רבה..

izzys

New member
לא גיביתי את מה שהבחור אמר.

אני יוצאת מנקודת הנחה קצת יותר ראלית, שיש אנשים מסויימים שאי אפשר לשנות. אני חושבת שמי שהוא פנאט של הדת, והולך באופן עיוור כ"כ אחרי מצווה של כמה רבנים- אי אפשר לעשות כלום במקרה שלו. אדם חרדי שאומר משפט כמו "חבל שהנאצים לא גמרו אותך", הוא לא יהודי. הוא מתעלם מהרבה מאוד כללים בסיסיים בדת שקובעים כמה חשובים חייו של כל יהודי בפני אלוקים. ובעיניי הוא גם פשוט מאוד, לא בדיוק בנאדם. אז אדם אטום ישאר אטום, ולירוק עליו רק יוסיף שמן למדורה. אדם כזה אחרי שירקו עליו רק חזקו אצלו את השנאה. ועכשיו למה שבאמת חשוב: שיץ האחיינית! שהבטיחה לתת לי יד ...
אז עכשיו אני ממש אזדקק ליד שלך כי שלי נכה, ולמרות כל זאת שימי לב שימי לב: ביום חמישי, 14 בחודש, כ"ח בסיוון, אערוך ביקור חגיגי באריאל. יש להצטייד במצברוח טוב.

Z A M i

New member
שיצי../images/Emo99.gif

בכלמקרה, אני ממש מסכימה איתך. הוא לא יהודי..מבחינתי הוא גם לא בן אדם. ובגלל זה ,כל האנשים האלו(שימו לב, לא אמרתי חרדים
) פשוט מטריפים אותי. איך אפשר להגיד שאתה הולך לפי התורה,ושהתורה היא הכי חשובה ובאותה נשימה לקרוא להרוג אנשים שחיים באותה מדינה שלך?. עזבי. אנלא אכנס לזה בכלל.. זה ממש מרגיז אותי. שיצ! שמעתי על הביקור החגיגי, ובעוד 5 דק' אני נכנסת למקלחת של יומיים, רק בשביל שאהיה הכי נקיה שאפשר בשבילך..
חח.. יו. אין מאושרת ממני
וב-13.7 תצפי התנחלות של יומיים בחיפה..
ובכלל, תצפי לי הרבה בשנה הקרובה, את קולטת שאני הולכת לגור 2 דק' ממך?
את עוד תבואי לעזור לי עם האתיופים
אדיס? (ס)אבבה!

izzys

New member
אחיינית, לא להתרגז!../images/Emo7.gif

נשבעת לך שישבתי מול המסך וצחקתי בקול
. להתקלח יומיים? יתקמט כל העור החלקלק שלך! בהחלט אושר, זמן רב שלא הפגנתי נוכחות.
ה-13.7 שוריין ברגע זה. וואי וואי, שנה שזמי גרה 2 דקות ממני
. בטח שאבוא, רק שלכל האתיופים ימאס כבר לראות אותי.

Z A M i

New member
מי שימאס לו לראות אותך....

יקבל טיסה חינם חזרה לאדיס אבבה.

hadas2401

New member
לא אמרת חרדים,

אבל הסגרת את עצמך מיד אח"כ עם "איך אפשר להגיד שאתה הולך לפי התורה..." למי כבר יכולת להתכוון פה אם לא אליהם? [סתם הרגיז אותי שאת נורא משתדלת לא לכתוב את המילה הספציפית הזו, אבל בתכלס את מתכוונת אליהם.. באמת שאין לי כח לדון בזה יותר מדי, רק רציתי לציין את זה.]

Z A M i

New member
חחחחח... איך ידעתי שמישהו יגיד את זה.

באמת שאני לא התכוונתי בשאר ההודעות שלי לחרדים, בדוגמה הספציפית הזו שנתתי פה, התכוונתי באמת לאנשים מאמינים/חרדים/דתיים ושות'.. סתם כי זו דוגמה שנורא בלטה לי.(וחשבתי במשך כמה זמן אם לכתוב את הדוגמה הספציפית הזו או לא, רק בגלל התגובות האלו
) גם לי אין כוח להמשיך לדון בזה. אז..יהיה טוב..

תומע79

New member
../images/Emo34.gifגם אני לסבית..אבל ההתנהגות שלך

היא התנהגות של ילדה קטנה ולא בוגרת. יכלת פשוט לשתוק ולהמשיך ללכת הרי,בין אם היית יורקת עליו ובין אם לא,זאת הדעה שלו,לא שחס וחלילה דבר ממה שהוא אמר יקרה-אבל זאת הדעה שלו וכמו שאת רוצה שיקבלו אותך בתור לסבית,ושזאת כביכול הדעה שלך,עלייך לקבל דעות של אחרים גם אם הן לא מוצאות חן בעייניך.

תומע79

New member
../images/Emo34.gif../images/Emo45.gifחופשי גמני יצאתי מושפעת רצח

פסדר מחר זה נגמררררררר

למעלה