"אין לך מקום"-הקליפ..

קחי אותי כככהההה

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): וור דו יו גו! - שיר השבוע (כללי): ההוא משודדי הקאריבים
- אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: עמיתמית כמובן. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אני מקשיב, כי לי אכפת - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אני רוצה תה. אבל לא תה רגיל. תה אפרסק. לא בעצם לא תה אפרסק. תה אפרסקים. אני רוצה לטעום את הריבוי"
עמית מחקה אותי.
- דבר שהשגתם השבוע: ירושלים
וג'יפיאס
- מאכל השבוע: נ-י-ו ד-ל-י - משהו שעשה לכם את השבוע: כל הרביעי-שבת. ונעמונת והמכתבים
- משהו שהרס את השבוע: בפנצ'ר באוטובוס שנסעתי בו היום! ואזרחות - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: זקנות רוסיות תמיד ימצאו על מה להתלונן, את מי להאשים, וש-ע-ו-ת ידברו על זה!
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לעבור תבגרות באזרחות בשלום - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: כנ"ל -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אנצל -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: קאיצוק פאיצוק. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

שלח לי שקט בקופסא.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
- שיר השבוע (כללי): לא משהו ספציפי. - אלבום השבוע: שילה פרבר (שני האלבומים) - האדם שעשה לכם את השבוע: משפחת אריאל+ראש העין+פ"ת+בית יצחק
. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "לפעמים אני משתגע.."
. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) : חח כל מה שעופרי אמרה בים. - דבר שהשגתם השבוע: לא יודע... - מאכל השבוע: סטייק. - משהו שעשה לכם את השבוע: עופרי,שירה תומר ואני בים. לגמרה. - משהו שהרס את השבוע: החלום=/ - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לברר דברים ולא להשאיר אותם עם סימני שאלה. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לקצת תשובות, לפתרונות, שקט. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה יותר קל. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: משהו של שילה...לא זוכר. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ענבר וטלצ' ברמות לא יאומנות. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

little WhiSper

New member
NOTHING last forever.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):איןלךמקום - שיר השבוע (כללי):בלאקפילד-once. שגיא ריי- rhythm is a dancer. crying at the discotec - אלבום השבוע:בלאקפילד - האדם שעשה לכם את השבוע:מממ...א - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אנחנו זן נדיר ציפור משונה החלומות באוויר הראש באדמה. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: הסרט מתקדם. זמן 'איכות'. - מאכל השבוע: לחמניה - משהו שעשה לכם את השבוע: חתונה, זמן 'איכות'. - משהו שהרס את השבוע: הסרט, האנשים, אשתו של, אבא, הזמן שעובר, הכישלון. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תחיו. באמת. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:ערב המב"ר הכי שווים שיש. 2 בגרויות ומתכונת. לזוז טוב עם הסרט. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להצליח ב2 בגרויות ומתכונת, להתקדם יותררר עם הסרט, להנות. ולנשום! -שיר שפתחתם איתו את השבוע: לאנפתח. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: =\ סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): לא מגניב בכלל

ליאןןן

New member
שקט עכשיו...

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): ואיך שלא/בטח שאבוא - מוש בן ארי(בהרצליה), קול גלגל - שוטי הנבואה - אלבום השבוע: דרך - מוש בן ארי - האדם שעשה לכם את השבוע: מָצנֶריקו כפרעליו, רחלי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ובלילות זה רודף, ובימים זה הודף. [כלכך צרה היא הווייתי]" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אני: "כפרעלייך מצנר" מצנר: "כפרעלייך לילי" [אחד הרגעים המרגשים
]
אח שלי בים, ברגע של תסכול כי הוא לבן והוא רק נשרף: "הלוואי והייתי שחור!!!" בהופעה של אביב בהרצליה, הוא מתחיל לשיר 'כשאתה כאן'.. גלית: "רוצה לראות איך אני מביכה אותך?...|צווחת בקולי קולות|או מיי גאאאאאאד!!! אנלא מאמינה! זה של נינטטטטטט!!!!" - דבר שהשגתם השבוע: פלאפון חדש וחתיך. שיחה טובה עם בוגי. - מאכל השבוע: סלט - משהו שעשה לכם את השבוע: אורי ברעננה, ים ברביעי, הופעה של מוש בהרצליה, בית ריק של מצנר בחמישי. - משהו שהרס את השבוע: שטויות שלי. בעיקר הלילות, חוסר שינה. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הופעה של אביתר. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שנעשה כמה שיותר חזרות לריקוד י"ב..שנסיים את זה כבר -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ענבר סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): קולאז'

"ולא ראיתי אני את שכאב לי.."

מומלצי השבוע. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):תשחק אותה..יש קטע כזה לשים את השיר הזה בכל חתונה שאני עובדת בה - שיר השבוע (כללי):אמברלה-ריאנה - אלבום השבוע:- - האדם שעשה לכם את השבוע:כל החבר'ה מיום חמישי בערב,וכל האנשים בעבודה בשישי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"אז עכשיו אתה חוזר בחזרה.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"לילה טוב חושנית שלי :)"-בsms - דבר שהשגתם השבוע:15 שעות עבודה רצופות - מאכל השבוע:השבוע עבר עם מעט אוכל-אין זמן... - משהו שעשה לכם את השבוע:עבודה,חמישי עם החבר'ה,אתמול עם חברה - משהו שהרס את השבוע:הבנזונה הזה שחושב שאני לא יודעת - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:יש דברים שכדאי שתשמרו לעצמכם השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:אולי לראות את אדם,יומיים רצופים בעבודה וסופ"ש בת"א - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאני אסע לת"א בסופ"ש ושאני אראה את אדם מתישו -שיר שפתחתם איתו את השבוע:- -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אדם סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

Hosh17

New member
גם אני שונא חרדים

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אין לך מקום - שיר השבוע (כללי): חושך - אביב גפן - אלבום השבוע: אין - האדם שעשה לכם את השבוע: אף אחד - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "הדתיים דופקים פה את כולם" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) : שוטרת כוסית אמרה לי שאני מתוקה - דבר שהשגתם השבוע: ירקתי על חרדי - מאכל השבוע: כלום - משהו שעשה לכם את השבוע: ירקתי על חרדי במצעד הגאווה - משהו שהרס את השבוע: העיפו אותי אחר כך מהמצעד - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: חרדים זה חרבנה, תאהבו מי שבא לכם השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: בגרות בהיסטוריה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: איתה -שיר שפתחתם איתו את השבוע: לא יודעת -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לא יקרה סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

hadas2401

New member
...

"- משהו שעשה לכם את השבוע: ירקתי על חרדי במצעד הגאווה" איכס.

hadas2401

New member
חבל, ויותר מזה-

עצוב בכלל שעושים את זה. [לשני הצדדים...]

הגיע לו או לא, את לא צריכה לרדת לרמה

כזאת. נגיד, בעיטה או צביטה עסיסית שכזאת- זה כבר יותר במקום
סתם, האמת היא שאני לא יכולה להאשים אותך כי אני כנראה הייתי עושה משהו די קרוב לזה אם הייתי את. אבל תנסי לא לגרום לאנשים כמוהו להגיע אליך ככה.

Hosh17

New member
זה באמת עשה לי את השבוע ../images/Emo13.gif

אני לסבית והוא אמר לי מול הפרצוף שחבל שהנאצים לא גמרו עלי ושיש לנו מחלת נפש שצריך לטפל בה הוא לא מישהו שמגיע לו כבוד בכלל

למעלה