אין מחיר לחופש...האמנם?

סדרי עדיפויות

בהחלט אפשר למצוא דירות במחירים סבירים אם מתרחקים מאזור תל אביב. אם זה כל כך חשוב לך לעבור לגור לבד, אתה כבר תמצא דרך. לאנשים יש היום יותר מדי דרישות, אפשר להסתפק בדירה ממוצעת/קטנה באזורים פחות 'אטרקטיבים' (כלומר-לא באזור תל אביב).
אם הבחור מובטל אז זה באמת מצב לא נעים ואפשר להבין למה הוא עדיין גר עם ההורים, אבל יש כאלה שהם סתם עצלנים ונצלנים, רוצים רק לקבל ולא לתת ולעזור להורים. לי זה ממש מוריד. אם הבחור משתתף בהוצאות הדירה, עוזר בקניות וכו..אז אין בעיה בכלל, יש כאלה שרוצים לחסוך לדירה משלהם שזה גם צעד חכם..אבל עד מתי אפשר להישאר בבית ההורים? יש גילאים מסויימים שזה כבר מתחיל לעורר סימני שאלה.
אני לא מרוויחה משכורת מטורפת אבל עדיין אני גרה לבד ומחזיקה רכב, ככה שהכל אפשרי. אז חוסכים בדברים אחרים, כמו שאמרתי הכל עניין של סדרי עדיפויות.

iba90

New member
חחח הבהרה!!!

אני לא מדבר דווקא עליי...נכון שזה המצב שלי אבל הוא קצת שונה כי אני חוסך לדירה ומודע למגבלות כרגע...התכוונתי לעוד אנשים שאולי נמצאים במצב כזה

A 26 cm Schlong

New member
ומבחינתי זה מעיד על סדר העדיפויות הקלוקל שלך

אם את מעדיפה לשרוף את הכסף שלך על דירה שהיא לא שלך, שמחר-מחרתיים הבעלים שלה יכול לתת לך בעיטה בתחת ולגרש אותך לרחוב, במקום לחסוך כסף לדירה משלך, זה דווקא מעיד, בעיני לפחות, על כך שאת קלת דעת.

אם את בת 37 ועדיין אין לך דירה משלך ואת נודדת מבית זר אחד למשנהו, צר לי, אבל את לא בדיוק אטרקציה בעצמך.

עוד משהו

במידה ואתה רוצה להביא בחורה הביתה, מה תעשה? כשאתה גר אצל ההורים זה מצב לא נעים וגם לא תמיד יש פרטיות.

Berethor

New member
קודם שימצא בחורה ואחר כך יחשוב לאן להביא אותה

יש אנשים שמביאים גם לבית של ההורים זה אפשרי בהחלט ויש אנשים שנפגשים במקומות ציבוריים.

A 26 cm Schlong

New member
לא הבנתי מה הבעיה להזדיין כשההורים בבית

אני בטוח שההורים שלך לא חושבים שאת עדיין מאמינה שהחסידה הביאה אותך.

שלונג

עם ההורים שלי לא היתה לי שום בעיה, ההפך אמא שלי תמיד אמרה לי להביא את מי שבא לי הביתה..הבעיה היא אצלי, אני אוהבת פרטיות והבית של ההורים שלי לא ענק בוא נגיד ככה. אולי יש כאלה שגרים בבתים יותר גדולים שהחדרים לא צמודים אחד לשני ויש יותר פרטיות, אצל כל אחד זה שונה.

A 26 cm Schlong

New member
לא, כי התגובות פה כ"כ נחרצות

מעולם לא ייחסו לצמד המילים "סדר עדיפויות" משמעות הרת גורל כמו שנעשה פה.

ראבאק, נשים בנות 37 (!!!) שממררות על גורלן ועל השנים האבודות שלהן, על היותן לבד כבר TOO MUCH, מוכנות לפסול גבר בגלל שהוא מעדיף להקריב קרבן ולחיות עם הוריו כדי שיוכל לקנות דירה משלו.

אבל מה, אותה אחת (והיא יודעת טוב מאד מי היא), הייתה פותחת ת'רגליים בשניה שהייתה מגלה שלזה שהשתין לכיוון שלה יש דירה משלו. עלוקה מוצצת דם.

ואם הבנאדם גר עם הוריו באחוזה בסביון, עם בריכה אולימפית ומשרתים שצמודים לו לתחת? מה זה אומר על "סדר העדיפויות" שלו?

אני לא יודעת לגבי אחרים

ולא כל כך איכפת לי, כל אחד והשיקולים שלו. אני כבר ציינתי בהודעה שלי שגבר שחי עם ההורים שלו בשביל לחסוך לדירה משלו זה צעד חכם. הכל תלוי בנסיבות, יש כאלה שסתם מנצלים את ההורים וחיים על חשבונם ואת זה אני ממש לא אוהבת, זה אפילו מגעיל אותי. בגילאים מסויימים זה באמת מדליק נורא אדומה, אך כל מקרה לגופו.

סווינג

New member
הישארות אצל ההורים דווקא מעצימה כלכלית...

אם אחרי שהתייעצתי איתכם פה ההחלטה הזמנית היתה לחזור להורים. זה אומר בפועל שהמשכורת שלי כאילו הכפילה עצמה ויהיו לי כמה אלפי שקלים מיותרים מדיי חודש.

אז זה לא מרגיש לי כמו גאווה גדולה אבל כל פעם שאני נזכרת בזה זה מעודד אותי.

Hawkgirl

New member
לי זה לא מהווה בעיה..

אין לי רכב, וגם לא רשיון, כך שאני מתניידת בתחבורה ציבורית או אם ההורים עוזרים מדי פעם למקומות קרובים.
וכן, גם גרה עם ההורים אם לא הובן כך עדיין מדבריי.

כל הדברים האלו מעולם לא היוו עבורי בעיה גם עם חברים.
למעשה כל שלושת החברות הטובות שלי עדיין גרות עם ההורים ורק לאחת מהן יש רשיון.
איכשהו יצא ככה שגם הקרובים אלי דומים לי בעניינים האלו {:

מה שהנסיון דווקא לימד אותי, זה שאני לא מרגישה בנוח ללכת לבית של בן הזוג כאשר ההורים בבית.
ואותו הדבר גם ההפך(שבן הזוג יבוא אלי).
לפחות לא בתחילת הקשר, אלא ברגע שניסגר יותר על הזוגיות בנינו.

אחרי כמה דייטים עם בן הזוג הקודם שלי, כבר נסעתי אליו לצפון כדי להיפגש בבית שלו ואמא שלו גם הייתה שם. זה היה פשוט לא נעים...
(גם אמא שלו לא כזאת חברותית אז בכלל לא נעים...)
בפעם אחרת שנסעתי לישון אצלו, זה בכלל היה לא נעים ולא הרגשתי בנוח..
חשוב לי לציין שהוא הזמין אותי כבר מההתחלה לבית ומן הסתם שהסכמתי כי לא ידעתי איך תיהיה ההרגשה.
לעומת זאת, כשנפגשנו קרוב לבית שלי, לא הצעתי לו שנלך אלי, כי מראש ידעתי שלא ארגיש בנוח שהוא כבר יפגוש את ההורים שלי כשזה כל כך מוקדם.

כך שחוויתי על בשרי, ולמדתי שהעניין הזה תקף עבורי לשני הכיוונים {:
עדיין אין לי בעיה שבן הזוג גר בבית ההורים, אבל בכדי להיפגש יהיה נוח לי מחוץ לבית עד שהקשר יהיה יותר קרוב ואז נגיע לשלב היכרות עם המשפחה {;
(ואני חושבת שזה לגיטימי, מקווה שעוד פה יסכימו איתי)

payal

New member
כשגרתי אצל ההורים

הרגשתי מאוד מאוד לא נוח, אפילו לדבר עם מישהו בטלפון, ועוד יותר לא נוח כשעלתה המחשבה להיפגש עם מישהו ולהתחיל להסביר להורים. אבל אולי זה בגלל ההורים החטטנים שלי.
בגלל שאני עדיין לא לבד-לבד (עם שותפה), זה נחמד כשלצד השני יש עצמאות כלכלית, דירה, רכב, ולא צריך להתעסק עם - מי בבית, מי שואל שאלות וכו'. אולי זה ישמע רע, אבל בגילאים האלה שנושקים ל-30 ומעלה, זה כן מפריע. פחות רכב, אבל לפחות לגור עם שותפים ולא אצל ההורים.

Starman3

New member
בעיניי זה לא פקטור

אם הבחורה מוצאת חן בעיניי אז זה ממש לא ישנה לי.

וגם אם היא נשארת בבית מתוך קושי לעזוב, אז אולי בהמשך הקשר זה ישתנה

ivgy1980

New member
זה מאוד משפיע. קודם תתבסס כלכלית ואח"כ תלך

לחפש זוגיות. אחרת תסבולו ולא תהיו מאושרים!

sanaya7

New member
ואם הוא יתבסס כלכלית אחרי גיל 50

אז הוא צריך לוותר על הזוגיות עד גיל 50? נו באמת!!

למעלה