איבה, די.
אתה כבר ילד גדול, הגיע הזמן להחליט. יש הרבה יתרונות בלגור עם ההורים (חיסכון כלכלי, כביסה נקיה, מקרר מלא וכו') אבל יש גם חסרונות (היעדר פרטיות, הרמת גבה מצד החברה). הגיע הזמן להחליט מה יותר משתלם לך- להישאר אצל ההורים או לעבור לגור לבד?
זאת החלטה *שלך*, וכל החלטה היא לגיטימית. לא משנה מה אתה מחליט- תהיה שלם עם זה! אני מכירה הרבה אנשים שנושקים ל-30 שעדיין גרים עם ההורים. זאת הבחירה שהם עשו, וזה לא מפריע לאף אחד מהם לנהל קשרים חברתיים או רומנטיים.
הרי זה לא באמת קשור למגורים עם ההורים, לפחות לא באופן ישיר. הסיבה לחוסר הניסיון היא הרבה יותר עמוקה מזה, ושנינו יודעים את זה. זה לא כאילו שתעבור לגור לבד ופתאום כל לילה תגיע בחורה אחרת לדירה שלך.
אני באמת אומרת את זה בטון הכי ידידותי ומחבק שיש לי (במדיה כתובה קשה להעביר טון דיבור, לכן ההבהרה)- לדעתי אתה מתרץ את חוסר הניסיון שלך בעובדה שאתה עדיין גר עם ההורים, ואתה מפחד שברגע שתעבור לגור לבד תיאלץ להתמודד עם המציאות, והיא שתישאר חסר ניסיון גם מחוץ לבית ההורים. נשמע כאילו אתה מפחד להתמודד עם הסיבות האמיתיות לחוסר הניסיון שלך, ולכן נוח לך להעלות כל פעם את הדיון הזה מחדש ולתלות את חוסר הניסיון באופן בלעדי בכך שאתה עדיין גר עם ההורים שלך. עצם העובדה שאתה מקבל תשובות מחבקות רק מעצימה את בועת ההכחשה, ולכן בחרתי להגיב בדרך אחרת.
אתה מוזמן להמשיך להעלות את השאלה הזאת בפורום כמה שרק תרצה (בכל זאת, אתה בעל הבית, אתה יכול לעשות פה מה שבא לך), אבל התשובה שלי לא הולכת להשתנות.