אין מצב שנרדמים אז, צריך להרכיב שאלון קטון

אין מצב שנרדמים אז, צריך להרכיב שאלון קטון

מהי המילה האהובה עליכם בשפה זרה ומדוע? מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? איך נראית הפיג'מה שלכם? והמצעים על המיטה (נניח, כרגע)? מה עוזר לכם להרדם? מה עוזר לכם להתעורר? כולם מעשנים סיגריות לייט פתאום? נכון למאכלי לייט יש טעם לוואי של קקה? מכירים שיש סמסים ו-אין- כח ללכת לבדוק בשיט? מסעדה אהובה ונימוק משכנע! דיסק טוב להליכות? דיסק טוב להסתכל איתו החוצה מהחלון בנסיעה? מה הקטע שישראל חושבת שהיא אמריקה? מה הקטע שישראל חושבת שהיא אמריקה ועושה פייסבוק בלופים ברמות המוניות? מה הקטע שאני עושה מקוצרת
מה עושים עם דולרים ששוכבים על המדף כבר המון זמן? מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר?
טוף, הלכתי להפסיק להיות אנטי סוציאלית לפלאפון שלי, בייוש
[רעות, את כלבה
*חותך*]

רעוּת

New member
אמג סתמי ../images/Emo46.gif

עשיתי 8 שעות בייביסיטר זה יותר משתלם כלכלית

אמג לא זה לא

אם היו מוכרים את הבראוניז של נועה היו לוקחים עליהם הון את יודעת כמה בראוניז חינם את לא אכלת? אמגאמגאמג.

אמג

אני גרתי לבד לפני שאת הפסקת להגיד עד מתי אני למדתי באוניברסיטה לפני שאת ידעת מה זה להרכיב מערכת אני יודעת שזה כי אני עקומה אבל עדיין, את ה|כועס|ים תשאירי לפורום טורי, כאילו אמג

רעוּת

New member
אמג סתמי ../images/Emo46.gif

את בצבא ואני לא. מואהאהאהאה. ואת אפילו לא ידעת מהזה 8200

וואי יעל, צריך להמציא בשבילך חייל

חייל הפזמניק וואנאביז או הפזמניקים בנשמה או אמג ורעות
מאז שלימדת אותי מה זה 8200 גדלתי בכמה, זה קצת מצחיק להעלות את זה עכשיו כששמונמאתיים זו בערך המילה השלישית שלי בכל משפט [*אחרי, שחקים, ו.. טייס
|סמרמור|*]

Yael Floyd

New member
גם אם

תחתמי קבע, תתחתני עם תת-אלוף במיל' ותכיני פלאפלים מבוקר עד ערב- את עדיין תהיי החיילת הההההההכי צעירה בצה"ל! אפילו יותר מהדורות הבאים הבאים הבאים שיגיעו לבקו"ם ויגידו להם "לא, לא בקו"ם, מיטב!"

רעוּת

New member
חחחחחחחחחח

איזה פלצנים הם אלוהים
אני זוכרת שהייתי מגיעה למפקדה וכבר לא קראו לזה מפקדת הבקום אלא מפקדת מיטב
והחליפו תגי יחידה והכל. והייתי כזה אמג סתמו

רעוּת

New member
את גם עשית שנה ו-9 ../images/Emo46.gif

הידעת שהיום בנות מקבלות סמל רק אחרי שנה ו-9?! זה נכנס בדיוק אחרי שהשתחררתי

דוVשה

New member
ואללה?

יענטו, שניה לפני שהן משתחררות הן מקבלות סמל? בנות בכלל עושות עוד שנה ותשע? לא קיצצו את זה? ואת יודעת מה הכי גרוע!?!?!?! אני כ"כ רציתי תמיד את הכומתות של הבנים!!!! כ"כ כ"כ כ"כ!!! ושניה וחצי אחרי שהשתחררתי תנחשי מי קיבל כומתה של בנים!?!
וגם פתאום הרשו ללכת עם איזה תיק שבא לך ואיזה נעליים שאת רוצה, כלבים!

רעוּת

New member
בנות עושות שנתיים ../images/Emo46.gif

ונראה לי שהיום שוב נותנים לבנות נעליים? לא יודעת
אמג גם אני כבר זקנה

דוVשה

New member
תדאגי להוסיף שום וכאלו לפינה של החושך,

אם כבר זקנה שתריחי בהתאם

למעלה