זה נראה לך הגיוני ש...
שוב אמרת בייוש?!?! !!! בכל מקרה, אני לא מצליחה להירדם, כמובן.. וזה לא שיש לי משהו יותר טוב לעשות.. חוץ מהעובדה שכבר שבוע בערך מתבשל אצלי משהו שאני ממש רוצה לכתוב פה. אבל אין לי אומץ. אין לי אומץ להודות באמת. בכל מקרה, בואו נהיה לסביות כולנו! (חחח.. באדוק!!) אז אני פשוט אענה על השאלון הממש חמוד שלך!
מהי המילה האהובה עליכם בשפה זרה ומדוע? אממ.. זה לא חינוכי. אבל אני מבטיחה שזה טוב. ושזה בספרדית (חבר ארגנטינאי וזה).
מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? לא יודעת האמת. פיג'מות זה קטע די עלוב ופתטי. הייתי מציעה לה לנסות בלי.
איך נראית הפיג'מה שלכם? אמממ.. תחתונים זה נחשב פיג'מה?
והמצעים על המיטה (נניח, כרגע)? סט כזה שאמא קנתה. אפור, אדום, שחור, כתום. דווקא נחמד.
מה עוזר לכם להרדם? שום דבר!! יש הצעות?! אני נואשת.. זה תמיד מסתכם במחשבות מזדיינות עד ארבע וחצי ככה..
מה עוזר לכם להתעורר? השעון המעורר בפלאפון?
כולם מעשנים סיגריות לייט פתאום? בעעעעע
נכון למאכלי לייט יש טעם לוואי של קקה? חחחחחחח.. ספרי לי על זה! אבל למזלי כל זה מאחורי. נראה לי שאלף שנה לא אכלתי משהו לייט... רואים, כה? אבל זה שווה את זה...
מכירים שיש סמסים ו-אין- כח ללכת לבדוק בשיט? ת'אמת? לא..
מסעדה אהובה ונימוק משכנע! אני מניחה שפוקצ'ה-בר בירושלים. כי אין מצב להתאכזב, המחיר סבבה, אווירה ממש טובה, התנורים בחורף הכי כייפים בעולם וזה בירושלים. מה עוד צריך?!
דיסק טוב להליכות? ברור שברי בהופעה!!
דיסק טוב להסתכל איתו החוצה מהחלון בנסיעה? אני מניחה ש.. קולד פליי או דמיאן רייס (או איך שלא כותבים ת'שם שלו בעברית).. ואז אפשר ישר להתאבד..
מה הקטע שישראל חושבת שהיא אמריקה? לא יודעת. אבל זה ממש מעצבן.
מה הקטע שישראל חושבת שהיא אמריקה ועושה פייסבוק בלופים ברמות המוניות? ...הא?!
מה הקטע שאני עושה מקוצרת חח... טרגי...
מה עושים עם דולרים ששוכבים על המדף כבר המון זמן? הולכים לפול אנד בר ומבזבזים אותם, כאילו?!?! (אפשר גם לקנות לי מתנה בדרך..)
מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר? הנה העניין העצוב.. כלום!! טוב, היה כיף. לילה טוב?