אין מצב שנרדמים אז, צריך להרכיב שאלון קטון

Yael Floyd

New member
זה לא ה-שחף, זה שחף. וזו הבת שלו.

שהיא במקרה בת דודה של חברה שלי, שמסדרת לנו בורקסים ומאפים כלהזמן כי המזימה שלה היא להשמין את כולנו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

דוVשה

New member
לאן התדרדרנו.

מהי המילה האהובה עליכם בשפה זרה ומדוע?באיטלקית יש מיליון, אז אני אצמצם למילים בצרפתית. ואט-פר-פוט ו-קלושר
מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? משינה היו על סמים. הרוויחו. איך נראית הפיג'מה שלכם? משתנה. והמצעים על המיטה (נניח, כרגע)? סדין סגול, שמיכה קיצית ומעליה חורפית. מה עוזר לכם להרדם? עייפות?. מה עוזר לכם להתעורר? אני. כולם מעשנים סיגריות לייט פתאום? אין לי שמץ. אבל ממה שזכור לי מרלבורו מדיום זה אחלה. נכון למאכלי לייט יש טעם לוואי של קקה? אין לי מושג. לא ממש שמה לב אם מה שאני אוכלת הוא לייט או לא. מכירים שיש סמסים ו-אין- כח ללכת לבדוק בשיט? כן :/. מסעדה אהובה ונימוק משכנע! כל מסעדה שיש בה גבינות עיזים וסלטים טעימים וחסות ובקיצור - פ-ו-ק-א-צ'-ה!!!!!. ויד עוד מקום בנחלים שאהוב עליי עד מאוד. דיסק טוב להליכות? אנאערף. דיסק טוב להסתכל איתו החוצה מהחלון בנסיעה? כנ"ל. מה הקטע שישראל חושבת שהיא אמריקה? קטע ישן. מה הקטע שישראל חושבת שהיא אמריקה ועושה פייסבוק בלופים ברמות המוניות? הו! אחותי הראתה לי את זה! איזה קטעים. יש שם אנשים שלא ראיתי שנים. מה הקטע שאני עושה מקוצרת - חיילים של שוקולד. מה עושים עם דולרים ששוכבים על המדף כבר המון זמן? מנקים את האבק. מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר? את אותם הדברים, אבל זה מוקדם בבוקר?, אז בהחלט יותר לאט!.

Bells For Her

New member
בוקר אור, בוקר אור

שנים שלא הייתי פה! וואו, טוב, יאללה: מהי המילה האהובה עליכם בשפה זרה ומדוע? פישר, אבל בכוונה לגרמנית ולא לאנגלית! והסיבות שמורות עימי, תודה רבה. מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? כי היא לא עושה רגליים. איך נראית הפיג'מה שלכם? הלילה זה היה טרנינג וטי-שירט ירוקה. בדרך כלל זה תחתונים (עכשיו כולם ביחד - אוווווווווווווו, סקסי). והמצעים על המיטה (נניח, כרגע)? סדין כחול, ציפיות לבנות עם עיגולים כחולים (ויש לך שאלות ממש אהבליות). מה עוזר לכם להרדם? סקס/ טלויזיה. מה עוזר לכם להתעורר? אור, ארור הוא. כולם מעשנים סיגריות לייט פתאום? אני יודעת שאני כן, אבל ענבל כבר לא (וואהאהאהאהאאאאא). נכון למאכלי לייט יש טעם לוואי של קקה? לחלוטין. מכירים שיש סמסים ו-אין- כח ללכת לבדוק בשיט? אם זה רחוק, אז כן. מסעדה אהובה ונימוק משכנע! בלע, אם אחשוף את המסעדה אחשוף גם את מיקומי. I'll pass. דיסק טוב להליכות? abbey road/the beatles דיסק טוב להסתכל איתו החוצה מהחלון בנסיעה? חחח אני חושבת שכל טורי שהוא :) מה הקטע שישראל חושבת שהיא אמריקה? וואי, זו באמת אחת השאלות הדפוקות. מה הקטע שישראל חושבת שהיא אמריקה ועושה פייסבוק בלופים ברמות המוניות? את מכוונת ברמות ה*מיניות*. מה הקטע שאני עושה מקוצרת? אין לי מושג אפילו מה זה אומר למען השם! מה עושים עם דולרים ששוכבים על המדף כבר המון זמן? אההה הולכים וקונים נעלי בית שוות ופרוותיות עם חיות כאלה! מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר? אם נשפוט על פי היום, מסתבר שמצחצחת שיניים ונכנסת לפורום סיפורים והחיים מהאינטרנט מסיבה לא ברורה! אבל בדרך כלל רואה קצת תכנית בוקר (אהה אני קמה מוקדם כל בוקר
) ומתחילה חיש מהר להתארגן. תודה רבה, היה קצת טיפשי, אבל שווה את זה :)

Bells For Her

New member
בצדק

וחיכיתי וחיכיתי וחיכיתי לטלפון המיוחל והוא לא הגיע. נו, שוין. ומה עבר בטוב? הימים האחרונים? אממ... יהיה בסדר. נקווה. :)

השבוע בו

לא היה מי שיחרבן אל מול העיתונים היפים ששמת בשירותים
תקשיבי ניסיתי לחשוב היום מתי אני רואה אותך, למה עברת לכוסשלראבאק?!

noosh

New member
lay your head down

מהי המילה האהובה עליכם בשפה זרה ומדוע? באנגלית זה magic, אני חושבת. בספרדית - cumpleanos (עם הגל הזה מעל ה-n), אני ממש אוהבת אותה. וגם pinsar, משום מה. מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? כי קר בלילה. איך נראית הפיג'מה שלכם? בד"כ זה סתם איזה טרינינג וחולצה ישנים, אין לי פיג'מות מגניבות. והמצעים על המיטה (נניח, כרגע)? סדין כתום עם פרחים אדומים ולבנים גדולים (רק קווי מתאר כאלה), כדריות באדום עם הפרחים האלה בלבן וכתום, וציפה בלבן עם הפרחים בכתום ואדום. מה עוזר לכם להרדם? ולריאן. מה עוזר לכם להתעורר? מוזיקה כולם מעשנים סיגריות לייט פתאום? למה כולם מעשנים? נכון למאכלי לייט יש טעם לוואי של קקה? לא מאמינה במאכלי לייט / דל שומן וכו'. אוכל צריך להיות טעים ומזין. מכירים שיש סמסים ו-אין- כח ללכת לבדוק בשיט? כן מסעדה אהובה ונימוק משכנע! ואי, אני אוכלת במלא מסעדות באיזור שלנו ואף פעם לא חשבתי על זה. אני חושבת שהכי נהניתי אז, כשהייתי בבראסרי, כי האווירה הייתה פשוט מעולה. שבת גשום בצהריים, ג'אז ותה ואווירה נוחה כזאת. ופעם הייתה מרקיה קטנטנה בנווה צדק, אז ערב שבת גשום-גשום-גשום, מרק חם בכלי חרס, חליטות תה וידיד שלי, המון דמעות וגם המון חיוכים, זה זכור לי לטובה. אבל היא נסגרה מאז. דיסק טוב להליכות? Is This Desire? של פיג'יי. דיסק טוב להסתכל איתו החוצה מהחלון בנסיעה? Blue, וולווט אנדרגראונד & ניקו (כי זה מזכיר לי נסיעה ארוכה בגשם), סטוריטלרס של הקאונטינג קרואוז. רציתי לשים LE אבל הוא להליכות בגשם, ו-UTP זה לבית בגשם, וליילה וגרייס זה לנהיגה בגשם. מה הקטע שישראל חושבת שהיא אמריקה? לא ברור, זה בטח כי ארה"ב מממנת אותנו. מה הקטע שישראל חושבת שהיא אמריקה ועושה פייסבוק בלופים ברמות המוניות? הכי מעיק בארץ. מה הקטע שאני עושה מקוצרת מה קרה, נהיית קרבית? מה עושים עם דולרים ששוכבים על המדף כבר המון זמן? שמים מתחת לבלטה מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר? מנסה להזכר מה חלמתי, מנסה לפרש את הצלילים ולחבר אותם לשיר שברדיו, מחפשת את המשקפיים הודגש באמצעות מדגישומטיק

דוVשה

New member
עוד אחד, נגנב גנוב וכו'.

שמך? תאריך לידה: מקום מגורים: כמה אחים/אחיות? גר עם ההורים/לבד/עם שותף? צבע עיניים? צבע שיער? מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? על מה היית רוצה לנגן? אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? מה מתנגן עכשיו? מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? צחקת? בכית? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? חיבקת מישהו/י? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? חשבת עליו? התקשרת אליו? התקשר אלייך? שימח אותך? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מיקום כרגע: להקה אהובה: הבנאדם הכי יפה שראית: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: איפה היית רוצה לגור בארץ? יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? מה השיר ש... מזכיר לך פרידה אחרונה (כלשהי): מזכיר לך את הילדות: גורם לך לבכות: גורם לך לצחוק: גורם לך לרצות לרקוד: מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: שהיית רוצה לכתוב אותו: שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: שמסכם את שנות הנעורים שלך: ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: שאתה אוהב להתעורר לצליליו: שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: מה אתם עושים כשמשעמם לכם? מדליקים נרות בחנוכה? עוד כמה ימים יש לכם יומולדת (כן, תפתחו לוח שנה ותספרו!)? מה הדבר הסגול הקרוב לכם? מה הדבר הטורקיז הקרוב אליכם? מה הייתם עושים עם 100,000 אלף ש"ח? אם הייתה לכם אפשרות לקנות מכונית חדשה אז איזה צבע היא היתה? למה? אתם לטייל בארץ? ובחו"ל? ישנתם פעם באוהל? כמה פעמים? מתי היתה הפעם אחרונה שלכם: - הייתם במלון- - הייתם בצימר- - הייתם בבריכה- - התנשקתם- - התעצבנתם על מישהו- - התעצבנו עליכם- - הרבצתם למישהו - - היתה לכם הפסקת חשמל- - בישלתם לעצמכם משהו- נכון שמשעמם? יש לכם עבודה? מצאתם פעם מטבע ברחוב? ושטר? אתם רואים חדשות? באיזו תדירות? מה בא לכם ללמוד באוניברסיטה? ואיזה תפקיד בא לכם לעשות בצבא? אתם שמים לק? וברגלייים? באילו אתרים עוד אתם גולשים? מה החיה האהובה עליכם? ומה הצלחת האבהבה עליכם (תנו פירוט שלה)? יש לכם אלרגיות? אם כן למה? יש לכם קעקועים? בעד או נגד: גופייה? גופייה מתחת לחולצה? פיג'מות? תלבושת אחידה? צעיפים? השאלון הזה? שאלונים בכלל?

דוVשה

New member
../images/Emo198.gif

שמך? מיכל. תאריך לידה: זקנה. מקום מגורים: קיים. כמה אחים/אחיות? 2. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם עצמי. צבע עיניים? כחול. צבע שיער? שחור. מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? נייט. על מה היית רוצה לנגן? על פסנתר, סקסופון ותופים. אה וגם על נבל. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? מיליון. מה מתנגן עכשיו? הרעש של המחשב. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צביעות/חוסר אמינות. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: פחחחח שאלה פלצנית. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בחלומות. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול. צחקת? אתמול. בכית? פנימה? החוצה? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לפני כמה ימים. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? כנ"ל. חיבקת מישהו/י? לפני שבוע וחצי? שבועיים?. עישנת? מממממ... שתית משקה אלכוהולי? פחחחחחחחחחחחחחחח. השתכרת? אני לא משתכרת. לבשת חצאית? אתמול. חצאית זה די תלבושת קבועה אצלי. קנית בגד? לא זוכרת. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? תמיד. הקדישו לך שיר? לא זכור לי. שיפרו לך את המצברוח? אתמול. מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? פאטמה. חשבת עליו? מישהו. התקשרת אליו? ממממ... ז' נראה לי. התקשר אלייך? אולי ג'. שימח אותך? כל מיני. היום: באיזו שעה התעוררת? באמצע הלילה אח"כ 6 אח"כ 7 וכו' וכו'. מה/מי העיר אותך? פחחחחחחחחחחחחח!. מה היה הדבר הראשון שאמרת? תחזרי לישון. מה היה הדבר הראשון ששמעת? שקט. מה היה השיר הראשון ששמעת? לא שמעתי. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? פחח!!!. מיקום כרגע: חדר. להקה אהובה: נו די. הבנאדם הכי יפה שראית: הו הו הו!!!! ראיתי את ימית סול לפני כמה ימים והיא מדהימה ברמות מטורפות!! היא פשוט מושלמת!. הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: אנאערף. איפה היית רוצה לגור בארץ? במקום טוב. יש לך פלאפון? מה פתאום. למי אתה מתקשר הכי הרבה? אמרתי שאין לי! אני שולחת יונות דואר!. איזה צלצול יש לך? Baby cakes. הקול הכי יפה ששמעת? צחוק של ילדים ומים. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? Don't worry' be stupid. והכלב של גארפילד, אודי או משו [שכחתי איך קוראים לו]. ושומר מסך? אבא נאצי, אז שחור לגמרי. מה השיר ש... מזכיר לך פרידה אחרונה (כלשהי): מיליון. מזכיר לך את הילדות: אין לי כוח לחשוב על זה עכשיו. גורם לך לבכות: פחחח! [זה מתחיל לחזור על עצמו יותר מדיי!]. גורם לך לצחוק: כל מיני. הדג נחש עושים את זה טוב. גורם לך לרצות לרקוד: כל מיני. מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: כל מיני שירים של גן =] מזכיר לי את לירון. שהיית רוצה לכתוב אותו: דיי. שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: ואיי, יש לי שיר של הסלואו שאני רוצה כבר מגיל 12!. שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: אם אני אצליח לבחור שיר ללוויה שלי מצבי יהיה טוב. שמסכם את שנות הנעורים שלך: אלטרנטיבי של שנות ה90'. ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: טוב דיי. שאתה אוהב להתעורר לצליליו: ח-פ-י-ר-ו-ת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: בבבבב שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה:ההההה שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב:יייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. מה אתם עושים כשמשעמם לכם? עושה שאלונים?. מדליקים נרות בחנוכה? תלוי. עוד כמה ימים יש לכם יומולדת (כן, תפתחו לוח שנה ותספרו!)? עוד 7 חודשים בערך. מה הדבר הסגול הקרוב לכם? נר. מה הדבר הטורקיז הקרוב אליכם? מסיר איפור. מה הייתם עושים עם 100,000 אלף ש"ח? המון. אם הייתה לכם אפשרות לקנות מכונית חדשה אז איזה צבע היא היתה? צבע שהיה נראה לי יפה. למה? כי אני משוגעת!. אתם לטייל בארץ? דה. ובחו"ל? דהדה. ישנתם פעם באוהל? כמה פעמים? מספיק. מתי היתה הפעם אחרונה שלכם: - הייתם במלון- לא זוכרת. - הייתם בצימר- Crack crack crack. - הייתם בבריכה- כנ"ל. - התנשקתם- כנ"ל!. - התעצבנתם על מישהו- אתמול. - התעצבנו עליכם- נראה לי שגם. - הרבצתם למישהו - הרבה זמן לא =[. - היתה לכם הפסקת חשמל- כנ"ל. - בישלתם לעצמכם משהו- לחמניה עם דג מלוח נחשב?. נכון שמשעמם? לא ממש האמת. יש לכם עבודה? בטאח!. מצאתם פעם מטבע ברחוב? והרבה יותר מזה. ושטר? ברור. אתם רואים חדשות? לדאבוני, לפעמים. באיזו תדירות? נמוכה ביותר. מה בא לכם ללמוד באוניברסיטה? מה שאני לומדת, תודה. ואיזה תפקיד בא לכם לעשות בצבא? את הצבא שוב?. אתם שמים לק? לפעמים. וברגלייים? יאפ. באילו אתרים עוד אתם גולשים? פורנו ובישול לדולפינים. מה החיה האהובה עליכם? חתול, קואלה, עכבר וכו'. ומה הצלחת האבהבה עליכם (תנו פירוט שלה)? לא שטוחה!. יש לכם אלרגיות? אם כן למה? יש לכם קעקועים? חמישה. בעד או נגד: גופייה? בעד בעד. גופייה מתחת לחולצה? עוד יותר בעד. שכבות זה אחלה. פיג'מות? בטח, אחרת קר!. תלבושת אחידה? לא יודעת, מעולם לא הייתה לי. צעיפים? בעד בעד. השאלון הזה? ממש לא. שאלונים בכלל? שויין.

Yael Floyd

New member
פופפופפופ מלחמת פופ

שמך? יעל תאריך לידה: 29.5 מקום מגורים: עומר כמה אחים/אחיות? אח ואחות גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים צבע עיניים? סוג של כחול צבע שיער? חום מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? על מה היית רוצה לנגן? הכל אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? שלומי שבן מה מתנגן עכשיו? ארץ נהדרת מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: אגואיזם התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: שיהיה סבבה איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בגולן מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? ב4 צחקת? סבתא תימן עשתה פה סטנדאפ מקודם לקראת הגיוס
בכית? אתמול, ההורמונים האלה זה משהו מטורף אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לסבתא תימן
מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? סבתא תימן
חיבקת מישהו/י? את סבתא תימן
עישנת? עם סבתא שתית משקה אלכוהולי? בירה זה אלכוהולי? השתכרת? לא זוכרת... לפני חודשיים אולי לבשת חצאית? פחחחחחחחחחח אני נראית הכי מתנחלת עם חצאית קנית בגד? גופיות לצבא? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אני תמיד מתכוונת כשאני אומרת! הקדישו לך שיר? לא זוכרת שיפרו לך את המצברוח? אתמול!
מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אחותי חשבת עליו? סבתא התקשרת אליו? פפי התקשר אלייך? פפי שימח אותך? נטי היום: באיזו שעה התעוררת? 12 מה/מי העיר אותך? אבא מה היה הדבר הראשון שאמרת? "עוד מעעעעעעעעעעעעעעעעעט...." מה היה הדבר הראשון ששמעת? "קומי כל המשפחה פה עוד חצי שעה! תתלבשי! נו תלבשי משהו יפה, נו!" מה היה השיר הראשון ששמעת? אני פשוט אוהב אותך של גבי שושן
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? למה אני כלכך עצבנית? מיקום כרגע: מול המחשב! איזה מיקום!? להקה אהובה: אני מנסה להתרגל לחדש של הבילויים... אבל חוץ מזה שהם מצחיקים אותי, המוזיקה עצמה מעצבנת הבנאדם הכי יפה שראית: רומי הקטנה
הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: אז בוא ותעשה שתי ציפורים במכה אחת! איפה היית רוצה לגור בארץ? אמרתי כבר בגולן, לא? יש לך פלאפון? ודאי למי אתה מתקשר הכי הרבה? נטי ופפי איזה צלצול יש לך? This years looooooooooooving and the last הקול הכי יפה ששמעת? של איזה סטודנט שחיפש דירה לפני חודשיים איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? האפטר האחרון שלי ושל החניכים שלי עם קולה על קרוסלה ושומר מסך? לוידעת מה השיר ש... מזכיר לך פרידה אחרונה (כלשהי): לבן על לבן - דן תורן מזכיר לך את הילדות: אאאאאאאאאאאאיייי עוד לא אהבתי די ואם לא אם לא עכשיו אימתי?! גורם לך לבכות: המון אנשים - אביתר בנאי גורם לך לצחוק: ר-צון ה-רוב הוא ש-ה-מי-עוט י-כין ל-נו תה!
וערביי כפר שמריהו רוסים נייייייפלא פה נפלא פה! גורם לך לרצות לרקוד: ספייס גירלז איי טל יו וואט איי ואנט וואט איי רילי רילי וואנט! מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: בעיות אישיות - שלומי שבן שהיית רוצה לכתוב אותו: שמעתי שאת נמצאת - מאיר אריאל שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: אני הולך איתך ילדה שלי וכשאת פה איתי את עוווווווושה לי טוווווווווב בלב! שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: נחמד נחמד היה ממש נחמד, שתינו קצת אכלנו קצת היה ממש נחמד שמסכם את שנות הנעורים שלך: אמממממ נולדה בעיר קטנה! מזל שיש לי מדרגות! ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: פעם לא אהבתי את הכוכב של מחוז גוש דן! אבל אני ממש אוהבת. שאתה אוהב להתעורר לצליליו: THE MOMENT I WAKE UP, BEFORE I PUT ON MY MAKE UP שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: another horsedreaming - counting crows שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: חחח שיר הנושא של הטיטניק שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: הפסקול של גרדן סטייט נהדר מה אתם עושים כשמשעמם לכם? מתקשרת לפפי מדליקים נרות בחנוכה? רק עד הנר הרביעי עוד כמה ימים יש לכם יומולדת (כן, תפתחו לוח שנה ותספרו!)? אמאשך זונה מה הדבר הסגול הקרוב לכם? מנורת לבה מעפנה שאין לי מושג איך הגיעה לפה מה הדבר הטורקיז הקרוב אליכם? שולחן שאחותי הכינה מה הייתם עושים עם 100,000 אלף ש"ח? טסה להקיף את כל דרום אמריקה אם הייתה לכם אפשרות לקנות מכונית חדשה אז איזה צבע היא היתה? שחור-ערסים למה? כי אני ערסית מאדרפאקר אתם לטייל בארץ? אני לטייל בארץ מאוד! ובחו"ל? לפני שבועיים בלונדון ישנתם פעם באוהל? כמה פעמים? הרבה פעמים מתי היתה הפעם אחרונה שלכם: לפני חודש וחצי בערך, בטיול בצפון - הייתם במלון- לא זוכרת - הייתם בצימר- לא זוכרת - הייתם בבריכה- בקייטנת חופשעם החניכים - התנשקתם- לפני כמה ימים - התעצבנתם על מישהו- אתמול - התעצבנו עליכם- לא זוכרת. יו. איזה מגניב! - הרבצתם למישהו - לא זוכרת - היתה לכם הפסקת חשמל- יש עכשיו הפסקת חשמל ברחוב - בישלתם לעצמכם משהו- לפני יומיים נכון שמשעמם? מאוד יש לכם עבודה? לא מצאתם פעם מטבע ברחוב? כן ושטר? של 20 אתם רואים חדשות? כבר לא באיזו תדירות? אמרתי שלא מה בא לכם ללמוד באוניברסיטה? חינוך או משהו כזה ואיזה תפקיד בא לכם לעשות בצבא? מה שאני הולכת לעשות אתם שמים לק? לא וברגלייים? באילו אתרים עוד אתם גולשים? מה החיה האהובה עליכם? ומה הצלחת האבהבה עליכם (תנו פירוט שלה)? יש לכם אלרגיות? אם כן למה? יש לכם קעקועים? בעד או נגד: גופייה? כן כן גופייה מתחת לחולצה? רק מעל גיל 50 פיג'מות? בטח תלבושת אחידה? חס ושלום צעיפים? מאוווווווווווווווד השאלון הזה? לא היה משהו שאלונים בכלל? גם הם לא

יאללה משעמם..

מהי המילה האהובה עליכם בשפה זרה ומדוע? זה משתנה מתקופה לתקופה. מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? כי זה הכי נוח איך נראית הפיג'מה שלכם? יש לי כל מיני- בקיץ היא די מינימלית אבל בחורף אני אוהבת כאלו פיג'מות אמיתיות מכופתרות עם כבשים ודובונים או חליפות פוטר ממש ממש עבות. והמצעים על המיטה (נניח, כרגע)? סט בהיר כזה, סדין קרם וציפיות וציפה מקושקשות. מה עוזר לכם להרדם? שיחות טובות. מה עוזר לכם להתעורר? שום דבר לא עוזר. השעון מעורר מכריח...
כולם מעשנים סיגריות לייט פתאום? מה פתאום כולם מעשנים? לא סיפרו לכם שזה ממש מסריח? נכון למאכלי לייט יש טעם לוואי של קקה? כן. מכירים שיש סמסים ו-אין- כח ללכת לבדוק בשיט? מסעדה אהובה ונימוק משכנע! מסעדה בשם "ארסטו" בקיסריה.. יש שם את האוכל הכי הכי טעים בעולם, זה לא יקר בכלל ויש לי משם זכרונות ממש טובים [מספיק משכנע?] דיסק טוב להליכות? שאלה טובה, אני בטטה אולי באמת אני אתחיל לעשות הליכות מתישהוא- אולי בקיץ הבא כי עכשיו קר וזה..
דיסק טוב להסתכל איתו החוצה מהחלון בנסיעה? רונה קינן- עיניים זרות וטרייסי צ'פמן- הדיסק שנקרא על שמה. מה הקטע שישראל חושבת שהיא אמריקה? קטע רע. מה הקטע שישראל חושבת שהיא אמריקה ועושה פייסבוק בלופים ברמות המוניות? זה משעשע. מה הקטע שאני עושה מקוצרת זה קטע טוב או רע? מה עושים עם דולרים ששוכבים על המדף כבר המון זמן? שומרים ליום שבו הדולר יעלה. מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר? מדמיינת איך אני חוזרת הביתה אחרי הלימודים ונכנסת ישר למיטה. זה אף פעם לא באמת קורה

למעלה