אין משמעות או יותר נכון יש הרבה משמעויות...
משמע המשמעות לא מעניינת כל כך
זה לא רק משחק מילים חביב אלא גם האמת! הרשו לי להבהיר את עצמי: אני חפרתי בלי הכרה מידי יום במשך שלוש שנים.. וחפרתי לגבי מציאת האמת בחיי מבלי כל התפל שמסביב ובסוף הגעתי למסקנה שכמעט הכל תפל חוץ מהצרכים הבסיסיים שכל אדם זקוק להם כדי לחיות אבל מה שווים חיים כשכל מה שאתה עושה זה להתעסק בלשרוד? סיבוכים כאלו נפתרים בשלל השקפות עולם שמתחלפות חדשות לבקרים ובקצב הזה לא הייתי מוצא לבסוף את המסלול הנכון מבחינתי שזה אומר מסלול עם סיכוי אפסי למועקות כלשהן.( וזה אפשרי בהחלט) אני יספר קצת על התפתחות ההשקפות שלי בנקודות 1- ללכת אחרי החלום שלי כי אם לא אז אני לא יסלח לעצמי לעולם ( להיות במאי לדוגמא) 2- האם זה באמת החלום שלי או רק פנטזיה? מה אני באמת הכי מעריך? 2.1 - מה הטעם לעסוק במקצוע שתורם רק לך, צריך לעסוק במשהו שגדול ממך!!! 3- לעסוק בתחום אותו אני הכי מעריך בעולם לא משנה מהו ( פעיל חברתי עם התמחות אקדמאית שעוזר לאנושות לדוגמא) 4- חיפוש של תפקיד כלשהו שאני מייעד לי בעולם... יצירת משמעות משלי 5 - מהו הדבר שמיוחד בי אותו אני אוכל לפתח ובעזרתו למצא את היכולות שלי ולעזור לאנושות 6- העולם מאזן את עצמו... תמיד יהיה טוב ורע ושום דבר שתעשה לא ישנה את זה.. אין טעם להשקיע במשהו שיעשו בלאו הכי 7- אין טעם בעולם הזה.. שום דבר לא מעניין אנחנו חיות בלי משמעות מיוחדת לחיים פה אז אין טעם לחפש 8- מה זה משנה אם יש או אין משמעות בדיוק כמו אם יש או אין אלוהים.. צריך לחיות בדרך בה החיים יהיו כמה שיותר מרתקים מבחינתך 9- חיפוש דרך חיים מרתק... אני כרגע נמצא כאן... המשמעות היא חלקלקה ויכולה להשתנות ככל שאתה חווה חוויות שונות בחיים ולכן לכונן חיים לפי ההשקפה הנוכחית היא טעות הכי בריא לא לחשוב על המשמעות ולחיות לפי הערכים הכי גבוהים שלך ובדרך הכי מרתקת שתוכל לאורך זמן ארוך אתם מוזמנים להגיב ( אני צמא דיונים לגבי מסלול החיים הכי בריא לנפש)
משמע המשמעות לא מעניינת כל כך