ראשית, אני מאוד מאוד
מצטער שהתגובה נמחקה לך. מאז שכתבתי לך שכדאי לשמור (לזיכרון של חלונות), אני בימים האחרונים בכל פעם מסמן את גוף ההודעה שכתבתי, לוחץ Ctrl+C, ורק אז שולח את ההודעה להעלאה לפורום. אז את יודעת איך זה - בכל הפעמים האלה לא נעלמה לי ההודעה, ולא הייתי צריך להשתמש במה ששמרתי לזיכרון של חלונות. אבל אמשיך לנהוג עם המערכת בבחינת כבדהו וחשדהו, למרות זאת
שנית, את יכולה להמשיך לנקד. אני חושב שיש בכך חן מסוים, לפחות בהודעות שלך. כשאת מנקדת, אני בכל פעם מתעכב על המילים שניקדת, קורא אותן בעיון רב יותר, נהנה גם מאופן הניקוד המדויק שלך (וחושב לפעמים על המילה פעם נוספת, לאחר שראיתי אותה מנוקדת - כלומר, בדיוק כפי שכתבתי לך למעלה: הניקוד, מבחינתי, הוא אמצעי לגרום לקורא להתעכב על המילה ולהרהר בה, מבחינה מסוימת).
כאמור, אין לי בעיה עם הניקוד. רק לעתים רחוקות, כשהדבר מתנגש/חופף עם מה שאני צריך לכתוב - רק במקרים האלה ביקשתי לא לנקד, כי לי יש מנהגים משלי, וכללים משלי כלפי קהילת הקוראים (הכללית). לטעמי, ניקוד הוא בהחלט דבר יפה, ואפילו חמוד, כשמדובר בין חברים, או לפחות בקהילה מצומצמת, שבה כל אחד מכיר כל אחד, ואז ברור שאף אחד לא יחשוש שאת חושבת שהוא לא יודע לקרוא, כי כבר מכירים אותך, ואוהבים הן את סגנון כתיבתך והן את הנטייה החביבה שלך לנקד (ואני אומר את זה כמובן בחיבה, לא בציניות כלל).
היה לי חשוב, כפי שכבר ראית, לציין שניקוד של מילה כלשהי גורם לעיכוב, ולהשתהות על המילה בזמן הקריאה. אז אולי כאן בכל זאת את משיגה מטרה מסוימת, מעכבת את הקורא, ומסייעת לו לחשוב באופן טיפה יותר מעמיק על מילים מסוימות (ואולי אף להשתהות על שורות מסוימות).
דרך אגב, נתקלתי בשעה האחרונה בעוד משהו שהיה צורך לנקד, אבל אני לא זוכר את המילה דווקא עכשיו. לא חשוב, הבאנו כבר די דוגמאות.