אין שום גזענות כלפי ערבים בישראל

JTFer

New member
אין שום גזענות כלפי ערבים בישראל

הגזענות באה מערבים כלפי היהודים. לגרש יהודים מאדמתם - מותר. לגרש ערבים = גזענות. הערבים תושבי ישראל לא משלמים מיסים, אחראים לרוב תאונות הדרכים בארץ, שיתפו פעולה עם הערבים מעזה ויו"ש באינטיפאדה, תמכו בחיזבאללה במלחמה האחרונה. למוסלמים יש 65 מדינות והם חייבים להדבק למדינה היהודית היחידה בעולם ועוד להתבכיין על חוסר שיוויון בזמן שהם בעצמם ניסו להשמיד אותנו מספר פעמים ותמכו בהיטלר במלחמת העולם השנייה. בירדן יש חוק שמי שמוכר אדמה ליהודי - מוצא להורג. אבל זה לא נחשב לגזענות בשבילכם. לערבים יש 22 מדינות ואם מוכרים אדמה ליהודי, אז יש עונש מוות - זה בסדר מבחינתכם, אבל כשקק"ל עושה חוק שאסור למכור אדמה לערבים, וליהודים יש רק מדינה אחת קטנה בקושי, אז אתם מתבכיינים על גזענות. איזה צבועים. ערבים תוקפים יהודים ביפו. העם הערבי הוא השקרן והגזעני בעולם. הם כל כך אוהבים את מוחמד, שאנס נשים יהודיות, ערף ראשיהם של "כופרים" והיה פושע רמאי שקרן. תקראו את הקוראן, תבינו שמדובר בדת נאצית שרואה במוסלמים כעליונים ביותר וכל השאר זבל שצריך להשמיד.

בןערובה

New member
חחחחחחחחחח!

אני לא נוהג לרשום הודעות בפורום הנוכחי רק קורא כותרות מעניינות ואתה זרקת כותרת פיצוצ!

respecta1

New member
אם היית מוסיף את המילה "רוב"

אז היה לך שם כמה טיעונים נכונים ואיך הם תמכו בהיטלר? לפי התורה שלו גם הם צריכים למות..

אושרי 7

New member
לא מייק! חכה!

אני עובד כרגע על אם כל הטופיקים לגבי התמיכה הפלסטינית בנאצים בזמן מלח"ע ה 2. יותר מכך, על האחריות הפלסטינית לרצח אלפי יהודים בזמן השואה. רק סבלנות.

mike00

New member
אני מסכים איתך שכל זה קרה....השאלה היא אחרת..

מה זה עוזר לנו? איך זה יפתור את הבעיות שיש לנו כיום עם הפלסטינים והערבים שסביבנו? איך מפסיקים את ההסתה במדיה הערבית? אותי לא מעניין כל כך שלפני 50 שנה ויותר היו ערבים שתמכו בנאצים מכיוון שזה לא יעזור לי לפתור את הבעיות שקיימות היום.. בכל אופן אני מחכה לראות מה תביא לנו

אושרי 7

New member
מה זה עוזר?

הו, זה דיון חשוב מאד. אחת הטענות המרכזיות מהצד הערבי היא שהיהודים ניצלו את השואה ע"מ להשתלט על א"י (שקר גמור) בעוד שהפלשתינים לא אשמים בפשעי הנאצים (אחמדינ-ג'יהד השתמש בטענה זו פעמים רבות). אני בא להפריך את הטענה האחרונה.

אושרי 7

New member
בנוסף מייק

אני חושב שהמאבק המילולי להוכחת זכותם של היהודים על א"י הוא מאבק חשוב ביותר. אתה לא?

klod bokevski

New member
לא רוצה לבאס או משהו

אבל אני כמעט בטוח שמי שהולך לידו זהמוסליני, ושאין אף הצדעה במועל יד או דגל צלב קרס בתמונה לא שמוסליני לא היה רע, והוא היה חבר של היטלר...אבל זה עדיין לא נאצי זבל זה זבל, אבל יש סוגים שונים

אושרי 7

New member
נו באמת...

מי שרוצה לראות תמונה של היטלר יחד עם חג' אמין אל חוסייני, יכול פשוט לצעוד למוזיאון "יד ושם".

בןערובה

New member
אנחנו עם שסבל מגזענות יותר מכל עם אחר

יש פה חברים עם לא מעט אינטלגנציה אז לא צריך לדפדף בדפי ההסטוריה כדי שהם יבינו מהיא גיזענות . עם זאת לא צריך להקל ראש במעוט שמתלונן על הפליה ,אם ולו רק אדם אחד מתלונן וזה מספיק עלמ לחקור ,כי שורש זה צריך לעקור . ערביי ישראל ברובם אנשים תורמים ,ומשפרים בזה את אורך החיים של הציבור הן הישראלי והן הפלסטיני שמסיבות לא ברורות מתעקש על הלאום הפלסטיני ולא ישראלי .. התעלמות מהפליה לא מתקנת ולא מקלקלת ,היא מעמידה במקום ולכן אנחנו פה . היא תמשיך להתרבות כל זמן שאין הכרה בהפליה כשם aעדות המזרח החדירו בהכרה הישראלית שהם אזרחים מיוחסים . klod bokevski אני מחפש ברית דבר איתי [email protected] .

אני אשמח אם תוכל לציין בפני דבר אחד חיובי

שהמגזר הערבי תורם למען החברה ההישראלית ואני דמבר גם על החברה היהודים ולא רק על החברה הערבית

aviad3333

New member
תורמים באנשי מקצוע למיניהם

רופאים, שוטרים, אחיות, מהנדסים, עורכי דין וכו'. כח רכישה, סחר בינ"ל וכו'. עדיין יש מקום לשיפור במקומות מסויימים (דוגמת שירות לאומי) אבל לומר שהם לא תורמים בכלל זה לא נכון וזו גזענות. יש בהם אפילו כאלה שתורמים יותר מחלק מהאנשים אצלנו.

חחחח זו לא תרומה זה המקצוע שלהם

זו התרומה שלהם למדינת ישראל?חחחחח הצחקת אותי זה המקצוע שלהם שילכו לתרום בעזה אני מוותר על "התרומה "שלהם

aviad3333

New member
זו לא תרומה של הערבים זו תרומה של המגזר

האנשים כפרטים פשוט עובדים, המגזר תורם כח עבודה.

למעלה