אין שום גזענות כלפי ערבים בישראל

JTFer

New member
בשביל הערבים זה שיהודי נושם זאת גזענות

זה שיש יהודים על כדור הארץ זאת גזענות. יהודי גר בארץ אבותיו = גזענות. איזה עיוות.

JTFer

New member
על איזה אדמה כבושה אתה מדבר?

כש"ירדן" שלטה על ירושליים היא לא נתנה ליהודים ונוצרים להכנס למקומות הקדושים לדתם. המסולמים הנאצים של שכם הפכו את קבר יוסף הקדוש למזבלה, לפני כן הם טענו שזה בכלל אתר קדוש למוסלמים. מוחמד ציווה על מאמיניו לעשות "תקייעה" שזה אומר: לרמות את הכופרים, לדבר איתם על שלום ואז כשהם יהיו בעמדת נחיתות, לעשות עליהם אמבוש. זה מה שעשה מוחמד לשבט יהודי בערב שנקרא "כוריש". וזה מה שאתה הערבים ובכלל כל המוסלמים עושים כל הזמן. האדמה הזאת נקראת ארץ ישראל והיא שייכת לעם ישראל על פי תורת ישראל כבר אלפי שנים והגבולות שלה הן מנהר הנילוס ועד הפרת בצפון כולל כל "ירדן", עזה ויהודה ושומרון. לבנון זאת אדמה ישראלית כבושה, חלק מסוריה וירדן וסיני גם כן. מי שכובש פה זה הערבים, שאדמתם היא ערב הסעודית. ארץ ישראל - שייכת לעם ישראל. ערב - שייכת לערבים. בריטניה - לבריטים. ורוסיה - לרוסים. במדינת ישראל יש מעל 100 אלף בתים ערביים בלתי חוקיים, והממסד הבולשביקי הישראלי לא נוגע בהם, אז מה אתה מתבכיין? אבל לגרש 2 משפחות יהודיות מחברון זה דחוף מאוד. יש לכם 99.9% אחוז מהמזה"ת ויש לכם את החוצפה להתבכיין? כשהבוגדים ירדו מהשלטון הישראלי אתם תעופו מפה כמו טיל לערב הסעודית. דרך אגב, סקר ערבי הראה שחצי מתושבי עזה היו רוצים לעזוב.

respecta1

New member
ודבר אחרון

יהודים תוקפים ערבים בערים ישראליות הרבה יותר מאשר ערבים תוקפים יהודים?????????? פה זה כבר שקר במצח נחושה זה שהעיתונים השמאלנים לא מדווחים על אין סוף המקרים שערבים נטפלים ליהודים זה משהו אחר, אבל להאמין להם זה טיפשות וכמובן החזירו להם בכל המקרים אחרי המקרה שלהם אבל ברוב המקרים הם בורחים באים מטרידים בנות מרביצים קצת לבנים אם יש קצת ואז כשהבנים קוראים לחברים הם בורחים לפני שמישהו מגיע ובמקרה שלא אז אתה תשמע על זה בתקשורת "חבורת נערים יהודים נטפלה לחבורת ערבים צעירה"

אה כמובן, ידיעות שמראות תקיפות נגד ערבים זה

זה כנראה תעמולה שמאלנית, ורק הדיווחים ההפוכים זה האמת, איך שכחתי...

האיסלם שיתף פעולה עם המכונה הנאצית

האיסלם שיתף פעולה עם היטלר ומוסליני בנסיון חיסול העם היהודי האיסלם גרם למותם של עשרות אלפי קרבנות חפים מפשע מפיגועים בעולם אז שלא תעיז להגיד שהדת היהודית משתווה לדת שלכם כי האמת מתפוצצת לכם בפרצוף

aviad3333

New member
זה שיש גזענים אין ספק, השאלה היא אם כולנו

גזענים? התשובה חד משמעית לא. ולגבי אותו בחור שמטיף כאן לשינאה כנגד הערבים, אני בספק אם הוא ימני או טרול שמאלני שמנסה להוכיח את היותנו "רעים". הוא יותר מזיל ממועיל לעמדות אותן הוא מתיימר לייצג אז או שהוא לא באמת רואה מה הוא עושה, או שהוא רואה היטב, ומגשים את מטרתו שהיא הכפשת שמם של יהודים ימניים בדיעותיהם. אני ימני בדיעותיי ואני לא גזען ואפילו לא קרוב לכך. אתה מעז לומר שהאסלאם דת יותר טובה מהיהדות? הרגת אותי מצחוק. מה זה ג'יהאד? אתה מדבר על נאציזם? חחחחח. אדיר. ביהדות יש איזכור לעם אחד שצריך למחות מעל פני האדמה (עמלק) ואילו באיסלאם צריך לעשות זאת לכל מי שאינו מוסלמי. וקיצונות דתית כמו שאמרתי לפני כמה ימים היא מקור הרע לכל בעיותינו. קיצונות בכל דת היא שלילית בראייתי. לכן אני אישית לא מאמין שיש צורך למחות את זרע עמלק ומאמין שיש מוסלמים שלא מאמינים שצריך להרוג את כל מי שאינו מוסלמי. גם בנצרות עשו פעם מסעות צלב. ההבדל הוא שהיהודים והנוצרים התקדמו למאה ה21 והפסיקו להרוג בשם הדת. והאיסלאם?

נכון לא כולכם גזענים.

אבל אני כן מצפה שאלה מכם שרואים איך בפורום פלשתינאים אזרחי ישראל נכתבו דברי נאצה גזענים חריפים שכאלה, ולא רק שלא זכו לאזכור במשוב, הם אפילו נותרו פה ואיש לא מחק אותם, אחרי שאתם רואים את זה, קצת תזכרו פרופורציות לפני שרצים למשוב ועושים מהומות עולם על מה שמוחה אמר. ובזה אני מקווה שחתמנו את העניין הזה. אם אתה שואלאז ג 'יהאד זה מאמץ. המילה הזאת יש לה באסלאם פרשנויות שונות, שחלק מדברות על מאמץ ומאבק פנימי של המוסלמי עם עצמו, וחלק- המפורסמות יותר- רואות את זה כמלחמה נגד הכופרים. גם לגבי הכופרים יש פרשנויות. הפרשנות המסורתית היא שהכופרים הם רק עובדי האלילים, ולא נוצרים והיהודים שהם "עם הספר", ושאיתם ידעו המוסלמים במשך מאות שנים ארוכות בטוב (עד התבססות של הציונות בארץ פחות או יותר). אני לגמרי עומד מאחורי מה שאני אומר על היהדות. תופעות סמי-נאציות כמו הכהניזם ויורשיו בהתנחלויות קיצוניות במיוחד כמו חברון תפוח יצהר לא צמחו בחלל הריק. הם יונקים ממסורת עשירה של שנאת לא-יהודים חריפה ביהדות, שהיא בתורה ינקה מההגדרה התורנית של קבוצה לאומית כלשהי כ"עם נבחר" (ואגב, מצוות ההשמדה המוחלטת היתה לא רק של עמלק אלא גם של 7 העמים המקוריים שישבו בארץ עד בוא היהודים אליה לראשונה). וגם באסלאם יש לך פנים לכאן ולכאן. מול הציווי להרוג את הכופרים, יש לך גם ציווים הפוכים רבים, שאומרים שיש להרוג רק את אלה אשר מתקיפים אותך, ואוסר לפגוע באחרים, ושהויכוח בין המוסלמים לכופרים על אלהים לשפוט אותו, ולא על האדם, שהצטווה דווקא למחול. זה לא שאין באסלאם של היום זרמים גם כן סמי-נאציים, אבל זה לא "האסלאם", אלא רק חלק ממנו. אני מסכים רק חלקית עם מה שאתה אומר על זה שהמוסלמים עדיין הורגים בשם הדת, כשהיהודים הפסיקו. הטרור שנעשה ע"י מוסלמים דתיים, גם אם הוא מוצג ככזה שנעשה בגלל הדת, הוא נעשה לרוב בגלל שנאה פנאטית שהמקור שלה פוליטי מדיני ותרבותי, לא באמת דתי.

aviad3333

New member
ראשית אני חושב שאין מקום לגזענות

מצדו של אף אחד, ראה את הודעותיי ל"חולה רוח שמרו מרחק", למרות שאני בספק גדול אם הוא אכן שייך למחנה הלאומי. שנית, כל פנאטיות דתית היא לא טובה, זו של כהנא כמו זו של אנשי החמאס. יחי ההבדל שהחמאס קיבלו רוב בבחירות, ואילו אצלנו כהנא הוצא מחוץ לחוק. מפגרים יש בכל מקום, רוצחים שפלים יש בכל מקום, בלי קשר לדת ולשום דבר. השאלה היא האם הם מייצגים? אני טוען שהחמאס מייצג את רצון רוב העם הפלשתיני (לפחות המצרים - בעזה) ושהפת"ח ששולט בגדה גם נהנה מרוב (פלשתינים יו"ש - ירדנים) למרות היותו ארגון שעדיין מוציא פיגועים. מאידך במדינת ישראל לא זכור לי אירגון טרור שהיה בממשלה, לא כל שכן שלט בה. בכל מקום יש פנים לכאן ולכאן השאלה היא מהו הרוב המכריע ומיהו המיעוט הדומם (האם זה האלימים או אלו שוחרי השלום? איסלאם? יהדות?)

mike00

New member
חבל מאוד שהאיסלאם עליו אנחנו שומעים ללא הרף

הוא אותו איסלאם קיצוני שמנסה לחסל את כל מי שאינו מוסלמי[הדוק]..... ואשמח לשמוע את תגובתך על ההודעה של אביעד מעלי...

Dark Muse

New member
פלשתינאים הם אויבים שלנו

ואם אין ביכולת השכלית שלך להבין למה אנחנו לא צריכים לאהוב את אוייבנו, אז בטח שלא יהיה בך את השכל להבין למה אנחנו עוד יותר שונאים את אלו בקירבנו שמזדהים עם אויבנו.

מרתה 12

New member
יש לך את הראייה הצרה והרגילה של רבים מהיהודים

היי קוראים לי תמר, אני קוראת כאן לפעמים ולא כותבת, קראתי את הדברים האלה שאתה אומר פשוט מביכים אותי, הם כ"כ מלאים בבורות וטמטום שהייתי חייבת להגיב די כבר עם האמרה המפגרת הזאת שכל החיים אנשים אומרים אותה, שיש להם 22 מדינות מה הם נדבקו לנו זה שיש ערבים ומוסלמים בכל העולם לא אומר שהם כל אחים סחבקים או מה שאתה חושב לעזאזל. כל קהילה מוסלמית במיקום שלה היא בעלת תרבות מקומית, ערכים, מנהגים וחיים שונים לחלוטין. אולי יש ביניהם אחווה אבל זה לא אומר שהם מקשה אחת! גם היהודים ברחבי העולם הם לא מקשה אחת, כל קהילה היא שונה ברבדים שונים ומבחינות שונות. שכחת את הדברים הפשוטים כמו קשר לאדמה, מסורת והיסטוריה. האנשים האלה גרו במקומות האלה מה אכפת להם שיקבלו אותם בסוריה, איראן או ירדן. האדמה ההיא הייתה הבית שלהם. שמה ילדים גדלו, שיחקו עם חברים. תאר לך שמרכז היהדות החדש בעולם פתאום היה עובר נגיד לארה"ב. כולנו היינו צריכים לעזוב לשם, תחשוב מה היית עוזב. זה היה מקל אם היית יודע שאתה עובר למקום עם עוד אנשים כמוך- יהודים? לא נראה לי. ואגב רק שתדע הרבה פלסטינאים במלחמת השחרור הפכו לפליטים כידוע לכולנו, הירדנין שהיו המקלט המתבקש של כל אותם ערבים דחה אותם, והם נשארו בלי כלום. אז איזה אחווה ואיזה 22 מדינות? אנחנו צריכים להפסיק להתסתכל על הפלסטינאים כאילו הם ממציאים רגשות חסרי בסיס ושהכעס שלהם הוא סתם כעס שנובע מגזענות כמובן. צריכים להניח את הכעס בצד ולנסות להסתכל אחד על שני כמו בני אדם, לנסות לעזור אחד לשני ולקדם אינטרסים משותפים ולהרגע מהשנאה המטורפת הזאת שאופפת את שני הצדדים.

THE WIZARD 55

New member
היי תמר,

את מוזמנת להשאר:) אנחנו זקוקים כאן לעוד קולות הגיוניים... ואני זקוקה לחברה מהמין הנשי

למעלה