../images/Emo32.gif
אמרתי לך כמה את יפה היום? אמרתי לך כמה אני מת עלייך? אם לא אמרתי לך את זה אז כנראה הייתי עסוק בלחשוב על עצמי, כמה טוב לי איתך וכמה אני שמח שאני איתך, הייתי עסוק בלפלרטט עם הרגשות שלי בכל פעם שדמותך עולה במחשבותי. משום מה ככל שאני אוהב אותך יותר ככה אני מפחד יותר שזה ייגמר, העולם הזה חולף, הכל זמני, שום דבר לא נישאר לנצח, אני רוצה לבלות כל דקה איתך, כל שעה כל יום כל שבוע כל חודש, כל שניה שעוברת בלעדייך זה ביזבוז זמן יקר שיכולתי לחבק אותך בו, ללטף אותך, לנשק אותך ולאהוב אותך יותר ויותר, רבים הם הדברים שאני יכול לעשות איתך בשניה אחת ורבים הם הרגשות שאני יכול להרגיש איתך בשניה אחת. ויזי מאמי, שיהיו לו חלומות וורודים, אני מת עלייך, וחושב עלייך תמיד, את מיוחדת, אין אף אחת בעולם שיכול לאהוב אותי יותר משאת אוהבת אותי, אין אף אחת שיכולה לנחם אותי כמו שאת מנחמת, אין אף אחת שגורמת לי להיות מאושר כמו שאת גורמת. תהיה איתי כל עוד בלב יש דופק, כל עוד בוורידים זורם דם, כל עוד המוח חושב וכל עוד הנשמה דואה בתוך חלל הגוף שמשתוקק אלייך בכל תא ותא, תהיה איתי כל עוד השמש זורחת והירח מחייך בלילה, תהיה איתי כל עוד הציפורים עפות בשמיים וכל עוד אלוהים מחייך מלמעלה על זה שהפגיש אותנו. מת עלייך, לילה טוב בובה.