אין שום גזענות כלפי ערבים בישראל

aviad3333

New member
אני מבין שאתה לא כלכלן גדול..

ראשית - גם אני לא, אך בוא ואתן לך שיעור קצרצר בכלכלה: פועלים זרים עובדים במדינה X, לאן הולך שכרם? רובו הולך חזרה הביתה, בצורת דולרים. גורם לשני דברים - מעלה את שער הדולר כי יש יותר קונים, שנית מוציא את הכסף מהמדינה. לעומתם אזרחי המדינה, תשנא אותם כמה שתשנא, כספם נשאר במדינה (ברובו, כמובן מטיילים לחו"ל, ולחלק יש משפחה בחו"ל), מושקע במסחר במדינה ומפתח תעשיות. אם כבר טיעון יותר נכון מצידך יכול היה להיות שברגע שיש פחות אזרחים יש גם צורך בפחות אנשי מקצוע, אבל כמו שלמדנו אין הרבה היגיון מאחורי טיעוניך, ואתה פשוט מנסה לעורר שינאה כלפי אנשי הימין. לא צלחת בכך, כי עלינו עליך, ואתה יכול להמשיך מהיום ועד שנה הבאה לקרוא קריאות בגנות הערבים, שים לב ש: 1. מרבית היהודים אנשי המחנה הלאומי שמבקרים בפורום מתנערים ממך ומדבריך. 2. מרבית הפלשתינאים שמבקרים בפורום יודעים שאתה שמאלני שמנסה להשניא את אנשי הימין על הציבור. טרול.

שוב הצלחת להצחיק אותי

בוא נתחיל מזה שטרול תקרא לילדים שלך(מצטער שאני רושם כך יורד לרמה שלך) לא איכפת לי מה חושבים רבית מהגולשים היהודים או הערבים עלי זה לא מזיז לי

aviad3333

New member
כשאין תשובה עניינית הכי פשוט לפנות לעלבונות

אישיים, אך לצערך אני לא נעלב מאנשים ברמתך. כדי שאיעלב ממישהו הוא צריך להיות אדם בעל שיעור קומה. טרול.

אבל זה בדיוק מה שאתה עושה

אתה רשמת ואני מצטט כשאין תשובה עיניינית הכי פשוט לפנות לעלבונות ובכל התגובות שלך קראת לי טרול הכי פשוט אתה יודע מהי השקפת עולמי אז אל תיכנס לקרוא את תגובתיי הכי פשוט

aviad3333

New member
אני מתנצל אם נפגעת, אסביר את כוונתי באומרי

"טרול". אין בכך כל כוונה לזלזל או לפגוע חלילה, ושוב צר לי על שנפגעת. למען הסר ספק, טרול הוא אדם המתחזה לאדם שאינו ומתיימר לייצג דיעות שאינו באמת מייצגן. פשוט יותר קצר לומר טרול במקום להסביר שאתה מתיימר, כדי להבהיר לכולם שאתה לא מייצג איש מלבד את עצמך. שוב מצטער שנפגעת, אך כמו שאתה יכול לומר שאני לא ימני לדעתך, אני רשאי לומר עליך אותו הדבר. אתה פשוט אדם שמנסה להשמיץ את המחנה הלאומי ולא צלחת בכך.

junior gong

New member
מילים כדורבנות סוף סוף

אני בעד מה שאתה אומר, ההכחשה שאפליה זה דבר שקיים, לא תורמת לכלום, יש אפליה והיא אמיתית מאוד ומציאותית, בעצם, כל כך אמיתית שאפילו בתוך הפורום הזה התקבצו ערבים אל מול יהודים בוויכוחים על זכויות וזכות קיום, אם לא הייתה אפליה לא היינו שומעים משפטים כמו אידבח ליהוד או מוות לערבים, לא היינו שומעים ירי קסאמים ורישרוש של שרשראות טנקים. אפליה מולידה שינאה, שינאה מולידה מלחמה וכעס, וזה מה שיש בין ערבים ליהודים, צריך לטפל בזה.

הגזענות הערבית עולה על הגזענות היהודית

הגזענות הערבית כלפי היהודים והממסד הציוני גבוהה פי כמה ומכ המיזו של הגזענות מצד היהודים כלפי הערבים רוב הפיגועים ב 7 שנים האחרונות נעשו בעזרתם של ערביי ישראל ערביי ישראל רוב רובם תמכו בנסראלה במלחמת לבנון השניה וראו את ישראל אשמה במלחמה וטענו שישראל ביצעו פשעי מלחמה ערביי ישראל ירו זיקוקים כאות שמחה לזכר מותם של חללי מערכות ישראל אז מי יותר גזען היהודים או הערבים?

כנראה שאין לך תשובה הגיונית אז בחרת בסמיילי

כנראה שאין לך תשובה הגיונית אז בחרת בסמיילי מפגר ככה זה שאין לכם תשובות אתם מתחמקים

junior gong

New member
../images/Emo32.gif

אמרתי לך כמה את יפה היום? אמרתי לך כמה אני מת עלייך? אם לא אמרתי לך את זה אז כנראה הייתי עסוק בלחשוב על עצמי, כמה טוב לי איתך וכמה אני שמח שאני איתך, הייתי עסוק בלפלרטט עם הרגשות שלי בכל פעם שדמותך עולה במחשבותי. משום מה ככל שאני אוהב אותך יותר ככה אני מפחד יותר שזה ייגמר, העולם הזה חולף, הכל זמני, שום דבר לא נישאר לנצח, אני רוצה לבלות כל דקה איתך, כל שעה כל יום כל שבוע כל חודש, כל שניה שעוברת בלעדייך זה ביזבוז זמן יקר שיכולתי לחבק אותך בו, ללטף אותך, לנשק אותך ולאהוב אותך יותר ויותר, רבים הם הדברים שאני יכול לעשות איתך בשניה אחת ורבים הם הרגשות שאני יכול להרגיש איתך בשניה אחת. ויזי מאמי, שיהיו לו חלומות וורודים, אני מת עלייך, וחושב עלייך תמיד, את מיוחדת, אין אף אחת בעולם שיכול לאהוב אותי יותר משאת אוהבת אותי, אין אף אחת שיכולה לנחם אותי כמו שאת מנחמת, אין אף אחת שגורמת לי להיות מאושר כמו שאת גורמת. תהיה איתי כל עוד בלב יש דופק, כל עוד בוורידים זורם דם, כל עוד המוח חושב וכל עוד הנשמה דואה בתוך חלל הגוף שמשתוקק אלייך בכל תא ותא, תהיה איתי כל עוד השמש זורחת והירח מחייך בלילה, תהיה איתי כל עוד הציפורים עפות בשמיים וכל עוד אלוהים מחייך מלמעלה על זה שהפגיש אותנו. מת עלייך, לילה טוב בובה.

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo25.gif | נשיקה| ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif

איפה הסתרת לי את ההודעה...
כמה שאני אוהבת אותך מייק, היחיד שגורם לי לחייך גם ביום סתיו.. היחד שנוגע במקומות שלא נגעו בי מעולם, אתה מתוק כמו ילד קטן
אחלה יום טוב שיהיה לך עשית לי את היום עם ההודעה הזאת..

אביעד בראל, שאלת לפני כמה ימים אם אני לא טועה

(אולי זה לא אתה היית?) על איזה גזענות אני מתכוון, כשאני אומר שההכללות שהינים פה עושים חמורות הרבה יותר ממשה שמוחה רמז על החרדים. ביקשת קיבלת דוגמה חיה
ולכותב הגזען, בוא נזכיר לך שמי שגרש ערבים ממקומותיהם בארץ זה אבותיך היהודים הציוניים של דור תש"ח, ויורשיהם ממשיכים עד היום לנשל ולהפקיע. אין שום דבר גזעני בלפנות התנחלות שנבנתה על שטח כבוש בניגוד לחוק הבינ"ל. לגבי שאר הטענות שלך זה אשכרה "אכלו לי שתו לי" אללק ניסו להשמיד ואלק מאיפה אתה מביא את השטויות האלה. ותרשה לי לשאול אותך, היו חסרי יהודים מהימין שתמכו בפשיסטים ובנאצים? מה עם לח"י שרצו לשתף פעולה עם היטלר? איסור מכירת קרקעות לאזרח כלשהו בשל דתו זה גזענות נקודה. העניין הוא שאם בירדן יהודי יבוא לקנות קרקע, מדובר כמובן ביהודי תושב מדינה זרה. מה שקיים בישראל הוא חוק שבו לאזרחי המדינה עצמם יש חוק של איפה ואיפה, תלוי במוצא שלהם, וזה מה שבאמת גזעני פה. יהודים תוקפים ערבים בערים שונות בארץ באופן קבוע, מי שמחפש רואה את זה בעיתונים העבריים בעמודים האחרונים כמובן. זה קורה הרבה יותר מאשר להפך, אבל האמת לא מעניינת אותך. האסלאם היא דת של אמונה רוחנית שלא קשורה ללאום, חלק גדול מאד מהמוסלמים בעולם בכלל אינם ערבים. ולכן הוא לא גזעני. לעומת זאת היהדות היא דת ולאום גם יחד, והציווים שבני ישראל היו מצווים עליהם לגבי תושבי הארץ הגויים הם גזעניים ברמות, ולמעשה נאצים.

respecta1

New member
למה אין ארגונים של ערבים שלא ידברו אפילו

עם יהודי על קרקעות על השתתפות על כלום זה ארגון שגם מהיהודים בשביל הישוב היהודי זה לא שהם לא ימכרו לכל מי שהוא מדת אחרת זה שהם כן ימכרו רק לאנשים מהדת הזו זה לא גזענות יש ישוב יהודי והם הקימו ארגון שמטרות לעזור לישוב היהודי

respecta1

New member
והשטח הזה הוא של היהודים תרצה או לא

אנחנו שיחררנו אותו מלפני 60 שנה מהכיבוש המתמשך שהיה פה של כמה עמים ומדינות ארץ ישראל הייתה שלנו עוד מלפני שהיה בכלל דבר כזה מוסלמים אז על מה אתה מדבר? אם להם יש זכות לדרוש את המדינה אחרת 60 שנה לנו יש זכות לדרוש את המדינה אחרי 1900+- שנה בעיקר שאנחנו הראשונים מבין כל עמי העולם שישבנו פה.. מי שהיה לפנינו כבר לא קיים

מה זה שלנו?מה הקשר שלך לאותו עם עברי קדמון

2000 שנה היו האנשים האלה בארצות שונות בעולם, הטמיעו לתוכם כל מיני גויים שעברו בסביבה, ועכשיו פתאום נאחזים בסיפור היסטורי ואומרים זה שלנו? אולי בכלל יבואו האיטלקים וידרשו את הארץ כי שלטו פה בעידן האימפריה הרומית, למה לא , שיריבו קצת עם היוונים על זה, או אולי יבואו הערבים וידרשו בחזרה את ספרד וכן הלאה וכן הלאה. המשחקים ההיסטוריים האלה מה זה מגוכחים- בתכלס באו לפה חבורה של אירופאים בכוח, בניגוד גמור לרצון המתושבים המקוריים, ונישלו אותם מהארץ.

respecta1

New member
מה הקשר?

אותה דת אותה מסורת הם אבותי, הטמענו לתוכנו גויים? איך בדיוק, להתגייר כיום לוקח כשנה, לעומת האיסלאם והנצרות שממירים כל מי שבא ביד, ביהדות מאמינים שרק אחרי בוא המשיח כולם יהפכו ליהודים, ולכן אם מישהו עכשיו רוצה להתגייר יקח לו זמן ועבודה רבים, בניגוד לאיסלאם ונצרות שיש איזה טקס וזהו הרומאים? כבשו מאיתנו, היוונים? כבשו מאיתנו צודק באמת באו לפה חבורת אירופאים בכוח בניגוד גמור לרצון התושבים המקוריים ונישלו אותם מהארץ, בדיוק מה שקרה לפני 2000 שנה המשחקים ההיסטורים האלה מגוחכים? אז למה אתה משחק אותם? לדרוש את המדינה ממה שקרה לפני 60 שנה זה בדיוק אותו עיקרון כמו לדרוש את המדינה ממה שקרה מלפני 2000 שנה אנחנו היינו פה ראשונים, מי שהיה לפנינו זה עמים שלא נותר מהם זכר, אז כן לנו יש זכות על הקרקע באותה מידה כמו שלערבים היה לפני 60 שנה אם לא פי 100 יותר, היינו פה מלפני שהיה בכלל דבר כזה איסלאם אז כן יש לנו זכות על הקרקע של המדינה הקטנה הזו אנחנו שיחררנו את המדינה אחרי כיבוש מתמשך, ועכשיו שוב מנסים לקחת אותה מאיתנו, חבל (בשבילכם) שלא נתן לזה לקרות. אנחנו בנינו פה שוב פעם מדינה חזקה ומעצמתית בתוך 60 שנה..מה אתם עשיתם פה בכמה מאות שלכם פה..בניתם כמה בתים מבוץ ואבן?! ולא אין לי בעיה עם ערבים, יש לי בעיה עם מי ששולל את זכות העם שלי על המדינה הזו.

למעלה