אין שום ייאוש בעולם!

Z A M i

New member
אין שום ייאוש בעולם!../images/Emo3.gif

*שרדתי את הסמינר*
מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה (תתפרעו!):

MarkDeen

New member
כבוד הרב לוקח אל אס די

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):הבלוז. - שיר השבוע (כללי): הבילויים-בחורים של ישיבה,אין בגטים בגטו. מארש דודורמה- ים. - אלבום השבוע:הבילויים. - האדם שעשה לכם את השבוע:לא מישהו מיוחד אולי שמואל. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):חושב פתאום להיות או לא להיות. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע:שעות איכות בעבודה. - מאכל השבוע:איוו
- משהו שעשה לכם את השבוע:שישי מצחיק. - משהו שהרס את השבוע:כמה חברים. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אין כמו חברים טובים ואלכוהול בערב שישי. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:סילבסטר, הפועל בשרון, והברלה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהכל יעבור חלק. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:העברית-רציתי לבכות. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:-

מ ו ע ת ק מ ה ר י ש מ י../images/Emo3.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): הבלוז - שיר השבוע (כללי): מוניקה סקס - סאן חוזה, Alanis Morissette - You Oughta Know, Ironic - אלבום השבוע: האוסף של אלאניס מוריסט - האדם שעשה לכם את השבוע: נו וואן ספיישל - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): i wish i was special - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): היה איזה משהו עם עכבר..לא זוכר כבר. - דבר שהשגתם השבוע: האוסף של אלאניס - מאכל השבוע: אמממ אמממ...אפרופו?לזניה? פנקייק? - משהו שעשה לכם את השבוע: דברים טובים, ואתמול. - משהו שהרס את השבוע: סה"כ היה שבוע לא רע בכלל. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יומולדת, ליאור שליין,טיול ניווט. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהכל יילך חלק -שיר שפתחתם איתו את השבוע: עוד לא פתחתי את השבוע! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:לישי, נועה, נוי, דנה, תמר. תמונה:

הולצ

New member
השקט שיפול עלינו לא ישאיר מקום לספק

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): יכול להיות? [אני נטולת MP4 אז בקושי הצלחתי לשמוע..] - שיר השבוע (כללי): למות\ בוטן 3> - אלבום השבוע: בוטן מתוק בקרקס - יום עדין\כל מה שנשאר - האדם שעשה לכם את השבוע: ליהי - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): השקט שיפול עלינו לא ישאיר מקום לספק[= - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אניאוהבאותך - דבר שהשגתם השבוע: HIM - מאכל השבוע: חמין D: - משהו שעשה לכם את השבוע: להיות בזולה כל היום - משהו שהרס את השבוע: אני חסרת עבודה >: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לפעמים לקחת צעד אחורה זה לא כל כך נורא.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שוםדבר מיוחד - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להיפגש איתו? -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Led Zepplin - Stairway to Heaven -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ליהיייייי סתם: - תמונה (תתפרעו!):

MarkDeen

New member
אחח בוטן ../images/Emo23.gif

איזה תקופה זאת הייתה. כיף לראות שיש עדיין כאלה ששומעים אותם.

MarkDeen

New member
אני גם מחפש

ההופעה האחרונה שלהם ששמעתי עליה, הייתה בפסטיבל בראשית. מחכה בקוצר רוח לחזרה במתכונת מלאה. להקה משובחת.

yotem 17

New member
I WANT TO DIE../images/Emo83.gif

לא באמת סתם שמעתי בדיוק את השיר ואני במצב-רוח נפלא... השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): ג'קי - שיר השבוע (כללי): We Belong Together- Mariah Carey - אלבום השבוע: האחרון של מאריה - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: סלט - משהו שעשה לכם את השבוע: עברתי טסט - משהו שהרס את השבוע: הכל - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לנהוג - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: למות -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Larymosa- Evanescence -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה (תתפרעו!):

The Kinslayer

New member
How long will it's take baba

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): "הזמן שלך", "ככה אני" - שיר השבוע (כללי): "Are You Still Mad?"+"Joining You" - אלאניס מוריסט "Piece of My Heart" - ג'ניסוש "יהיה פה דם" - אפרת גוש - אלבום השבוע: "Supposed Former Infatuation Junkie" - אלאניס מוריסט - האדם שעשה לכם את השבוע: אני. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "חושבת על הים, מנסה להירגע" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): לא עולה לי...
- דבר שהשגתם השבוע: הלכתי עם מה שאני מרגיש, ולא רק לטובתי. - מאכל השבוע: משהו של "פוּד-ארט".
- משהו שעשה לכם את השבוע: טיפה יותר התפקסתי. - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: יהיה טוב!
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: סילבסטר. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה כיף. - שיר שפתחתם איתו את השבוע: "Baba" - אלאניס מוריסט - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אושרי ועמרי.
סתם: - תמונה (תתפרעו!):

מ ו ע ת ק מ ה ר ש מ י ../images/Emo3.gif [ומאלון]

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):Where Do You Go - שיר השבוע (כללי): Evanescence- Like You - אלבום השבוע: דיסק צרוב - האדם שעשה לכם את השבוע: היו כמה הפעם - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "please help me god" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "למדתי לרכוב על אופניים!" - דבר שהשגתם השבוע: שיעור פיתוח קול - מאכל השבוע: נקניקיות - משהו שעשה לכם את השבוע: השיעור פיתוח קול - משהו שהרס את השבוע: ב"ס - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תעשו מה שאתה אוהבים.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ליאור שליין!
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שכל המורות/ים בב"ס שלי יתפגרו -שיר שפתחתם איתו את השבוע: המאה העשרים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: היהודים בליאור שליין מאוד משתוקק סתם: - תמונה (תתפרעו): יש זכויות לא יודע למי.. מצטער

-יש להכניס נושא להודעה-

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):סומאבדי אלס.. - שיר השבוע (כללי):יסמין-הפיל הכחול - אלבום השבוע:- - האדם שעשה לכם את השבוע:הוא אתמול,וכל החבר'ה גם בערב אתמול - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"בשכונה קטנה על מיטה כחולה את אומרת שהכל יהיה בסדר,אם רק ניתן לזה קצת זמן.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"אני יכול להישאר ככה איתך במשך ימים..בלי לקום מהמיטה" - דבר שהשגתם השבוע:לראות אותו,לאכול דבש ישר מכוורת
,מתכונת שלא נכשלתי בה
- מאכל השבוע:האוכל של אתמול והיום של אמא - משהו שעשה לכם את השבוע:הוא,והחברים - משהו שהרס את השבוע:לא היה ממש משו מיוחד - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:שנאה זה לא דבר טוב..! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לסיים את הבגרות הזאת כבר,להתחיל לארוז ,מפגש קצר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאני לא אכשל בבגרות,שאני אעביר דברים,שיהיה לי זמן לעצמי,לסיים חומר לבגרות במתמטיקה -שיר שפתחתם איתו את השבוע:משו של הלהקה שלו..חח -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אדם...ואותו אם יצא. סתם: - תמונה (תתפרעו!):

../images/Emo85.gifu was the one who let u know

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):אין - שיר השבוע (כללי):The Connells - '74-'75 - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע:וואו אוראל ודורון - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):לא זוכרת - דבר שהשגתם השבוע:חוסר שפיות - מאכל השבוע:סלט - משהו שעשה לכם את השבוע:כלום בערך - משהו שהרס את השבוע:זיו - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:כיף?! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה (תתפרעו!):

etti101

New member
כנ"ל מועתק מהרשמי ^____^

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): תענה לי. - שיר השבוע (כללי): השיר החמודי החדש של בן ארצי. [ברח לי מהראש] - אלבום השבוע: פחד מוות. (L) - האדם שעשה לכם את השבוע: נמ. יפעתו..חברה שלי. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: נמ.נמ.נמ. חברים חדשים! - מאכל השבוע: שניצלתירס לעולמים. - משהו שעשה לכם את השבוע: יפעתו. - משהו שהרס את השבוע: ריב עם אחותי המפגרת - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: בנתיים אני אוותר =] השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לפי הסדר : משמרת במד"א + צו ראשון + ליאור שליין + תיאוריה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אעבור תיאוריה. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: WDYG -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: המממ. סתם: - תמונה (תתפרעו): אני בפוזה של חבילת קש ברפת אצל סבא- [ואני באמת במקרה עם חולצה של היהודים חחחחחחחח. זו מעיין חולצת סופשבוע.]

למעלה